Hulp nodig bij vergelijken?

Bel ons

035 685 7888


Whatsapp ons

Tussen 09:00 en 18:00 kun je met ons Whatsappen

App ons op 035 685 7888 en stel direct je vraag!

Chat met ons

Tussen 09:00 en 18:00 kun je met ons chatten

Klik rechtsonder op de chat knop en stel direct je vraag!

Mail ons

Je kunt ons via het contactformulier een e-mail sturen. Klik op onderstaande knop om naar het contactformulier te gaan.

Naar contactformulier

AON autoverzekering?

Ontdek er alles over

Vergelijk nu autoverzekeringen

 • Vergelijk meer dan 9 autoverzekeringen
 • Op werkdagen binnen een uur verzekerd
 • Alle soorten dekkingen mogelijk (WA, WA+ of Allrisk)
Start vergelijken

AON autoverzekering

Met de AON autoverzekering kun je een keuze maken uit verschillende dekkingen tegen een voordelige premie. Ongevallen met de auto kunnen leiden tot hoge kosten. Daarom is het handig om een goede verzekering af te sluiten!

Vergelijkdirect.com wordt gemiddeld beoordeeld met een

Aanvullende dekkingen

Naast de drie basisdekkingen heeft AON drie aanvullende dekkingen. Je kunt ervoor kiezen om een of meer van deze dekkingen af te sluiten. Je bent dan beter verzekerd. Bij AON kun je kiezen uit de aanvullende dekkingen Rechtsbijstand, Accessoires en Inzittenden Plus.

Bekijk meer

Over de AON autoverzekering

Wanneer je een AON autoverzekering wilt opzeggen, wordt het contract na 30 dagen beëindigd. Als je schade hebt opgelopen aan je auto, handelt AON dit af met het herstelbedrijf. Ook kun je bij AON online je premie berekenen en afsluiten. Zo betaal je een lage premie voor een goede verzekering.

Bekijk meer

AON autoverzekeringen vergelijken

Wellicht is de AON verzekering het helemaal voor jou. Om daar achter te komen kun je het beste autoverzekeringen met elkaar vergelijken. Via onze vergelijker zie je in slecht een paar minuten welke verzekering het beste bij jou past. We vergelijk op basis van jouw wensen en eisen, maar natuurlijk ook op premie, voorwaarden en dekkingen.

Bekijk meer

AON autoverzekering

AON autoverzekering
   • Herstelservice via AON
   • Dagelijks opzegbaar
   • Direct en makkelijk je schade melden

  Bekijk dekkingen

Bij AON kun je terecht voor diverse soorten verzekeringen, dus ook de AON autoverzekering. Met een auto moet je minimaal een WA verzekering afsluiten. Dit is wettelijk verplicht in Nederland. Daarnaast is het mogelijk om te kiezen voor een aanvullende verzekering.

Soorten dekkingen AON autoverzekering

Wettelijke aansprakelijkheid

De Wettelijk Aansprakelijkheid (WA) is dus voor elke auto eigenaar verplicht. Met de WA verzekering van AON ben je gedekt voor schade die jij aan anderen hebt veroorzaakt. Daarnaast krijg je hulp bij ongevallen en pech in het binnen- en buitenland. De schade aan jouw eigen auto is niet gedekt.

WA+ beperkt casco

Als je kiest voor de WA + Beperkt Casco, ben je net iets beter verzekerd dan voor schade aan anderen en bij ongevallen en pech. Hierbij worden ook de kosten gedekt als er schade ontstaat aan jouw eigen auto. Dit kan gebeuren bijvoorbeeld gebeuren door brand, storm. Maar ook na poging tot diefstal of bij ruitschade.

WA+ uitgebreid casco (allrisk)

De WA + Uitgebreid Casco heet ook wel allrisk. Hiermee ben je gedekt voor alle dekkingen die bij de WA+. Wanneer de schade aan je auto je eigen schuld is, dekt de AON verzekering dit ook.

Aanvullende dekkingen AON autoverzekering

Naast de standaard aanvullende verzekeringen heeft AON ook nog aanvullende verzekeringen. We leggen ze graag aan je uit:

Rechtsbijstand

Het kan voorkomen dat je juridische hulp nodig hebt. Dit kan gebeuren als je bijvoorbeeld misverstanden hebt met de garantie van je auto of bij ongelukken. Met deze aanvullende dekking staan er deskundige juristen voor je klaar.

Accessoires

Accessoires in je auto zijn opties die er na de fabriek pas ingebouwd zijn. Denk hierbij aan een navigatiesysteem of een radio. Deze accessoires zijn gewoonlijk tot €1.250,- meeverzekerd. Dit verzekerde bedrag kan je met deze aanvullende verzekering verhogen naar €2.500,- of €5.000,-. Net wat jij fijn vindt!

Inzittenden Plus

Met deze aanvullende dekking worden de schades van jou en je meerijder bij ongevallen vergoed. Overlijdt de meerijder door jouw verzekerde auto? Dan ontvang je €2.500,- totdat het schadebedrag bekend is. Hierbij worden de schade voor alle passagiers tot €1.000.000,- gedekt. Denk hierbij aan kosten voor blijvende invaliditeit, medische kosten, maar ook schade aan persoonlijke bezittingen.

Eigen risico AON autoverzekering

Wanneer je gebruik maakt van de herstelservice van AON, betaal je per schade €250,- eigen risico. In geval van een ruitreparatie heb je geen eigen risico. Als een ruit vervangen moet worden, betaal je wel een eigen risico van €250,-.
Maak je géén gebruik van de herstelservice van AON? Dan geldt hierbij een extra risico van €500,-. Dit wordt opgeteld bij het standaard risico. In totaal kom je dan uit op €750,-. Bij een ruitvervanging of -reparatie, is het eigen risico van €400,-.
Bij cascoschade geldt overigens dat er een extra eigen risico van €150,- bijkomt. Dit is het geval wanneer je jouw auto door iemand die jonger is dan 24 jaar laat besturen en er schade ontstaat. In het uiterste geval betaal je dus €900,- eigen risico.

Extra informatie over de AON autoverzekering

De AON Direct autoverzekering is ten alle tijden dagelijks opzegbaar. Na het opzeggen, wordt het contract na 30 dagen beëindigd.
Heb je schade? Dan wordt de herstelservice door de verzekeraar afgehandeld. AON betaalt het bedrag aan het schadeherstelbedrijf van jouw auto. Hierdoor hoef jij niets voor te schieten. Wel betaal je je eigen risico aan de schadehersteller.

Over AON

AON biedt al jaren verschillende verzekeringspakketten aan. Je kunt online je premie berekenen, verzekeringen afsluiten en direct je schades claimen. Hiermee probeert AON de kosten laag te houden, terwijl je toch goed bent verzekerd.

Vergelijk meer autoverzekeringen

Wil je toch nog een aantal andere autoverzekeringen vergelijken, voordat je er één afsluit? Dat kan op onze website! Via onze handige vergelijker zie jij direct welke verzekering bij jou past. Bij ons vergelijk je verzekeraars op basis van dekking, voorwaarden en premie. Kom je er niet uit of heb je vragen? Neem gerust eens contact met ons op. We helpen je graag!

Voordelen Vergelijkdirect.com

 • Vergelijk meer dan 9 autoverzekeringen
 • Hulp nodig? Chat, bel of mail met ons!
 • Direct verzekerd de weg op
 • Autoverzekering op maat

Zelf je autoverzekering samenstellen!

Rechtsbijstand, schade opzittende, ongevallen opzittende of pechhulp naar wens toevoegen aan je autoverzekering

Start vergelijker

Meer dan 100.000 mensen

Belangrijke informatie

Handige tips

 • Oude autoverzekering opzeggen?
  Wij zeggen je oude autoverzekering graag voor je op! Neem hiervoor contact met ons op via 035-6857888.
 • Autoverzekering zonder rijbewijs?
  Heb je nog geen autorijbewijs maar heb je wel een auto? Ook dan kunnen we je helpen met het afsluiten van je autoverzekering!
 • Nog meer korting?
  Profiteer van pakketkorting wanneer je ook andere verzekeringen wilt afsluiten. Neem hiervoor contact met ons op via 035-6857888.