Beste autoverzekering 2019

De beste autoverzekering is voor iedereen anders. Ieder mens heeft immers verschillende wensen en behoeften en moet aansluiten op jouw persoonlijke situatie. Om een autoverzekering op maat te vinden, dan kun je ervoor kiezen om autoverzekeringen met elkaar te vergelijken. Je vult je gegevens en wensen voor je autoverzekering in, en je krijgt daarop gebaseerde autoverzekeringen te zien. Je kunt kiezen voor een WA, WA+ of allrisk autoverzekering.

beste autoverzekering

WA, WA+ of allrisk autoverzekering?

Het is verplicht in Nederland om minimaal een WA autoverzekering af te sluiten. Met een WA verzekering ben je verzekerd voor de schade die jij aan andere auto’s toebrengt. Maak je dus schade aan een ander voertuig, of iemand anders maakt schade aan jouw voertuig, dan wordt dat dus gedekt. De schade die jij zelf veroorzaakt aan je eigen auto, wordt helaas niet gedekt. Als je hiervoor ook verzekerd wilt zijn, dan is het verstandig om een WA + verzekering af te sluiten voor je auto. Je kan zelf beslissen hoe jij jouw WA + verzekering aanvult. Bij een WA + Beperkt casco wordt er schade aan je eigen auto gedekt. Dit betreft schades door brand, diefstal, ruitbreuk, storm of een botsing met dieren. Met deze verzekering zijn dus de veelvoorkomende schades gedekt. Wil je volledig gedekt zijn, ook als de schade voor jouw auto je eigen schuld is? Sluit dan een WA + Volledig casco af (ook wel allrisk autoverzekering genoemd). In dit geval is je auto verzekerd voor alle soorten schade, dus ook als het je eigen schuld is.

Waar moet je op letten?

Bij een autoverzekering zijn de verzekeringsvoorwaarden zeer belangrijk. Een nieuwe auto wil je uiteraard zo goed mogelijk verzekeren. Voor een goede, dure auto is het misschien verstandig om een allrisk autoverzekering in overweging te nemen. Als je een wat oudere en minder goede auto hebt, dan is een WA of WA+ autoverzekering wellicht verstandig. Ook kun je ervoor kiezen om je basisdekking uit te breiden met een aanvullende dekking (zoals een inzittendenverzekering). Ook kun je kijken of je eventuele schadevrij gereden jaren mee kunt nemen naar je nieuwe autoverzekering. Om de beste autoverzekering 2019 te vinden kun je eenvoudig je gegevens en voorkeuren aangeven in onze vergelijking, hierna zullen verschillende verzekeraars met elkaar vergeleken worden. Op deze manier wordt de beste verzekering met de voordeligste premie gerepresenteerd.

Eigen risico

Bijna alle autoverzekeraars hanteren een eigen risico. Een standaard eigen risico verschilt van 130 tot 150 euro. Hoe hoger het eigen risico is, hoe meer voordeel dat heeft op je maandpremie. Deze zal namelijk hierdoor lager uitvallen. Maar veel autoverzekeraars bieden ook een aantrekkelijke premie zonder een verplicht eigen risico.

Beste autoverzekering 2018

Het is moeilijk om te zeggen wat de beste autoverzekering 2018 was. Dat komt omdat de een autoverzekering voor iedereen kan verschillen. Mensen hebben nou eenmaal eigen wensen en voorkeuren over premies en dekkingen. Voor de beste autoverzekering 2019 worden wel verschillende cijfers naast elkaar gezet. Dit is echter meer om te zien welke verzekering het meest afgesloten en vergeleken is.

Vergelijk en bespaar op jouw autoverzekering!

Je kunt op heel veel manieren besparen op jouw autoverzekering. Eén daarvan is om verschillende autoverzekeringen met elkaar te vergelijken om een goede autoverzekering te vinden. Door te vergelijken krijg je alleen de autoverzekeringen te zien die bij jouw wensen en behoeftes passen. Er zijn namelijk een hoop autoverzekeringen met een hoop verschillende premies, en het kan voorkomen dat je daardoor door de bomen het bos niet meer ziet. Wij helpen je graag bij het zoeken van de beste en voordeligste autoverzekering. Waar wacht je nog op? Vergelijk nu en bespaar bij Vergelijkdirect.com en vind de beste autoverzekering 2019 voor jou!

Lees hier meer over de autoverzekering

Hulp nodig bij vergelijken?

035 685 7888


Whatsapp ons

Tussen 08:30 en 22:00 kun je met ons Whatsappen

App ons op 035 685 7888 en stel direct je vraag!

Stuur een bericht

Chat met ons

Tussen 08:30 en 22:00 kun je met ons chatten

Klik rechtsonder op de chat knop en stel direct je vraag!

Mail ons

Je kunt ons via het contactformulier een e-mail sturen. Klik op onderstaande knop om naar het contactformulier te gaan.

Naar contactformulier