Hulp nodig bij vergelijken?

Bel ons

035 685 7888


Whatsapp ons

Tussen 09:00 en 18:00 kun je met ons Whatsappen

App ons op 035 685 7888 en stel direct je vraag!

Chat met ons

Tussen 09:00 en 18:00 kun je met ons chatten

Klik rechtsonder op de chat knop en stel direct je vraag!

Mail ons

Je kunt ons via het contactformulier een e-mail sturen. Klik op onderstaande knop om naar het contactformulier te gaan.

Naar contactformulier

Goedkope autoverzekering met pechhulp

Regel het nu zelf online of laat je adviseren door onze experts!

 • Kies zelf voor WA, WA+ of Allrisk
 • Spoed? Bel ons op 035-6857888
 • Laagst mogelijke premie
 • Beste dekking en voorwaarden

Auto verzekeren?

Je auto verzekeren kun je helemaal zelf op Vergelijkdirect.com maar natuurlijk kunnen we je er ook gewoon bij helpen. We helpen je kiezen tussen meer dan 25 autoverzekeringen. Zo kun je de autoverzekering afsluiten die het beste bij je auto past. Op basis van premie, voorwaarden en dekking. Door onze unieke vergelijker vergelijk je autoverzekeringen inclusief aanvullende dekking, voorwaarden en premie. Wil je na het vergelijken direct zelf je autoverzekering online regelen? Dan kan dat natuurlijk. Heb je nog vragen? Neem dan snel contact met ons op via chat, WhatsApp of telefoon via 035-6857888!

Vergelijkdirect.com wordt gemiddeld beoordeeld met een

WA Autoverzekering

Een WA Autoverzekering is verplicht voor elke auto. Met een WA-dekking ben je verzekerd tegen schade die je met je auto aanbrengt aan anderen. Schade aan je eigen auto zijn met een WA autoverzekering niet gedekt. Hiervoor dien je een WA+ of Allrisk autoverzekering af te sluiten. Over het algemeen wordt gekeken naar hoe oud de auto is om te bepalen welke verzekering (WA, WA+ of Allrisk) het beste bij de auto past. Een auto van 20 jaar oud met een lage dagwaarde is namelijk niet geschikt om Allrisk te verzekeren. De premie die je dan betaalt is over een jaar genomen hoger dan de waarde die je terugkrijgt als je schade hebt of je auto is gestolen. Bij auto's ouder dan 7 jaar wordt vaak gekozen voor een WA autoverzekering. Je WA autoverzekering kan wel worden uitgebreid met pechhulp, rechtsbijstand, ongevallen inzittenden en schade inzittenden.

Bekijk aanvullende dekkingen

WA+ Autoverzekering

Wil je je eigen auto verzekeren tegen diefstal, ruitschade, inbraak-, brand-, storm- en natuurschade? Kies dan voor de WA+ autoverzekering. Met de WA+ autoverzekering ben je met je eigen auto gedekt tegen deze schades. Wil je ook schade door je eigen schuld en vandalisme verzekerd hebben? Kies dan voor een Allrisk autoverzekering. Ook een WA+ autoverzekering kun je uitbreiden met aanvullende dekkingen.

Bekijk aanvullende dekkingen

Allrisk auto verzekeren

Veel autoverzekeraars bieden naast de allrisk dekking voor schade door eigen schuld en vandalisme ook een nieuwwaarderegeling. Is je auto jonger dan 3 of 5 jaar krijg je bij total-loss of diefstal de volledige aankoopwaarde vergoed. Wij kunnen je exact vertellen hoe de nieuwwaarderegeling in elkaar steekt en wat de verschillen zijn die verzekeraars hanteren. Natuurlijk kun je ook extra dekkingen kiezen wanneer je je auto allrisk verzekerd.

Bekijk aanvullende dekkingen

Ben je druk op zoek naar een goedkope autoverzekering met pechhulp? dan kun je op Vergelijkdirect.com de verzekering vinden die het goedkoopst is voor jou. Vergelijk verschillende verzekeraars en bespaar op deze manier veel geld!

Goedkope autoverzekering met pechhulp

WA autoverzekering

Wanneer je op zoek bent naar een goedkope autoverzekering, dan moet je een WA autoverzekering afsluiten. Met de WA autoverzekering ben je enkel verzekerd tegen de schade die je bij anderen veroorzaakt. Wil je ook verzekerd zijn tegen schade aan je eigen auto? dan moet je een WA+ autoverzekering of een Allrisk autoverzekering afsluiten. De maandelijkse premie van de laatste twee genoemde verzekeringen liggen wel een stukje hoger.

Verzekeraars

Er zijn veel verschillende partijen die autoverzekeringen aanbieden. Op Vergelijkdirect.com vergelijken wij de verzekeringen van maar liefst twintig autoverzekeraars. Ga je inderdaad voor een goedkope WA verzekering, dan zal de premie per autoverzekeraar niet veel van elkaar verschillen. Per autoverzekeraar zullen de kosten van de aanvullende dekking: pechhulp, meer met elkaar verschillen.

Goedkope autoverzekering met pechhulp

Rij je vaak in je auto en ben je bang dat je ooit met een lekke band langs de snelweg staat? dan is het inderdaad slim om de dekking: pechhulp, af te sluiten. Er zijn verschillende manieren waarop je deze aanvullende dekking kunt afsluiten:

 • Bij je autoverzekering
 • Bij een pechhulpdienst
 • On demand
 • Bij je reisverzekering

 
Sluit je de pechhulpdekking af bij je autoverzekering, dan gaat dit je rond de €5,- per maand extra kosten. Sommige mensen kiezen ervoor om een los contract bij een pechhulpdienst af te sluiten. Dan kunnen ze namelijk weer de aanbieder kiezen die het beste bij hen past.

Wil je niet maandelijks een bedrag voor de pechhulpdekking overmaken? – dan kun je ook kiezen voor pechhulp on demand. Hierbij kun je zonder afgesloten contract pechhulp inschakelen via een app. Het nadeel van pechhulp on demand is dat er geen stallingskosten, hotelovernachting en vervangend vervoer bij inbegrepen zijn.

Bij veel verzekeraars ben je met pechhulp in Nederland en in het buitenland verzekerd. Wil je enkel in het buitenland gedekt zijn? dan kun je deze dekking ook bij je reisverzekering afsluiten.

Goedkope autoverzekering met pechhulp vergelijken

Dus wil je een lage maandelijkse autopremie? sluit dan een WA verzekering af. Door de pechhulpdekking zullen de kosten wel wat hoger uitvallen. Maar door te vergelijken vind je wel de goedkoopste verzekering. Een goedkope autoverzekering met pechhulp vind je op Vergelijkdirect.com!

Veel gestelde vragen over autoverzekeringen aan Vincent en Bart van Vergelijkdirect.com

Stel je vraag per chat, mail, telefoon of WhatsApp. Wij zitten voor je klaar. Beantwoorden we je vraag? Dan heb je kans dat wij dit op deze pagina vermelden. Zo helpen we ook andere mensen!

Vraag van: J. van Leest

Beantwoord door: Bart Houtman op 20/05/2019

De kosten van een autoverzekering zijn afhankelijk van een aantal factoren. Allereerst de dekking. Er zijn drie soorten dekkingen voor een autoverzekering: WA, WA+ en Allrisk. Met een WA-dekking ben je alleen verzekerd tegen schade aan anderen. Bij een WA+ dekking ben je niet alleen verzekert tegen schade aan anderen, maar ook tegen diefstal, ruit-, inbraak-, brand-, storm- en natuurschade. Ten derde is er een Allrisk verzekering. Deze verzekering dekt alles wat er onder een WA+ dekking valt, plus schade door eigen schuld en schade door vandalisme. Er zijn ook een aantal aanvullende dekkingen die de prijs van een autoverzekering kunnen verhogen. Deze dekkingen zijn niet verplicht. Het gaat om de volgende dekkingen: pechhulp, rechtsbijstand, ongevallen inzittenden, schade inzittenden, geen eigen risico en no-claim beschermer. Overige factoren die de prijs bepalen zijn: postcode, type auto, aantal schadevrije jaren en het aantal kilometers dat je rijdt per jaar.

Voordelen Vergelijkdirect.com

 • Vergelijk meer dan 25 autoverzekeringen
 • Hulp nodig? Chat, bel of mail met ons!
 • Direct verzekerd de weg op
 • Auto verzekeren op maat

Zelf je autoverzekering samenstellen!

Breid je autoverzekering uit met dekking voor je accessoires, inzittenden etc.

Start vergelijken

Meer dan 100.000 mensen

Belangrijke informatie

Handige tips

 • Oude autoverzekering opzeggen?
  Wij zeggen je oude autoverzekering graag voor je op! Neem hiervoor contact met ons op via 035-6857888. Uiteraard helpen we je ook met het afsluiten van een nieuwe autoverzekering!
 • Extra korting autoverzekering?
  Combineer je autoverzekering met andere verzekeringen en profiteer van pakketkorting! Neem hiervoor contact met ons op via 035-6857888.