Hulp nodig bij vergelijken?

Bel ons

035 685 7888


Whatsapp ons

Tussen 09:00 en 18:00 kun je met ons Whatsappen

App ons op 035 685 7888 en stel direct je vraag!

Chat met ons

Tussen 09:00 en 18:00 kun je met ons chatten

Klik rechtsonder op de chat knop en stel direct je vraag!

Mail ons

Je kunt ons via het contactformulier een e-mail sturen. Klik op onderstaande knop om naar het contactformulier te gaan.

Naar contactformulier

Hema autoverzekering

Wij zorgen voor een goedkope autoverzekering met de juiste dekking!

Vergelijk nu een autoverzekering

  • Vergelijk meer dan 9 autoverzekeringen
  • Op werkdagen binnen 1 uur verzekerd
  • Alle soorten dekkingen mogelijk (WA, WA+ of Allrisk)
Start vergelijken

Over Hema autoverzekeringen

Wij vergelijken verschillende verzekeringsmaatschappijen waar je jouw auto kan verzekeren. In deze tekst vertellen we alles over de Hema autoverzekering. Je kan hier lezen over de verschillende basis- en aanvullende dekkingen. ook kan je hier lezen wat een Hema autoverzekering kost. Wil je meer weten over de autoverzekeringen van Hema? Lees dan gerust even verder.

Vergelijkdirect.com wordt gemiddeld beoordeeld met een

WA auto-verzekering

Dit is de goedkoopste autoverzekering van Hema. Bij deze basisdekking ben je alleen gedekt tegen de schade die je andere deelnemers in het verkeer toebrengt.

Bekijk aanvullende dekkingen

WA+ auto-verzekering

Bij de WA+ verzekering van Hema ben je gedekt voor schade die je anderen toebrengt. Ook ben je gedekt voor schade aan je eigen auto door brand, diefstal, storm, ruitbreuk en botsing met dieren. Verder krijg je ook nog uitgebreide hulpverlening in binnen- en buitenland bij een ongeval.

Bekijk aanvullende dekkingen

Allrisk auto-verzekering

Bij de allrisk verzekering van Hema zitten veel herkenbare dingen uit de WA+. Dat zijn dus onder anderen : Schades die je een ander in het verkeer toebrengt. Ook ben je nog gedekt voor schades aan je eigen auto door brand, diefstal, storm, ruitbreuk en een botsing met dieren. En daarbij krijg je ook uitgebreide hulpverlening in binnen- en buitenland. En als laatste wat niet in de WA+ verzekering zit, je krijgt schade vergoed aan je eigen auto, ook door eigen schuld.

Bekijk aanvullende dekkingen

Aanvullende dekkingen?

Ook biedt Hema nog verschillende aanvullende dekkingen. Deze dekkingen vullen jouw basisdekking verder aan. Hema biedt vier aanvullende dekkingen. Wat deze dekkingen precies inhouden leggen we hieronder verder uit:
Pechhulp
Hulp als je auto niet verder kan rijden door pech. Ook in je eigen woonplaats.
Rechtsbijstand
Met deze extra dekking ben je zeker van juridische hulp. Met behulp van juristen kun je de schade op de veroorzakende partij verhalen.
Ongevallen inzittenden
Er wordt een bedrag uitgekeerd als een inzittende overlijdt of blijvend invalide wordt door een verkeersongeval met je auto.
Schade inzittenden
Bij een verkeersongeval met je auto vergoeden wij materiële en letselschade van inzittenden. Het maakt niet uit wie de schuldige is.

Kosten van een Hema autoverzekering?

De kosten van je premie zijn bepaald uit meerdere factoren. je vraagt je misschien af wat deze factoren zijn, dus deze hebben we voor jou op een rijtje gezet. Hieronder bespreken we deze factoren en geven er nog een toelichting bij:
Schadevrije jaren
Als je schadevrije jaren hebt opgebouwd heb je recht op no-claim korting. Deze korting kan oplopen tot 70%.
De basisdekking
De prijs van jouw verzekering is ook afhankelijk voor welke basisdekking jij hebt gekozen, hoe meer eigen risico je hebt bij een basisdekking, hoe goedkoper je verzekering is.
Aanvullende dekking
Kies jij ervoor om een aanvullende dekking erbij te nemen? Dan kan het zijn dat de kosten van jouw verzekering omhoog gaan.
• Autokenmerken
Er word gekeken naar verschillende autokenmerken. Voorbeelden hiervan zijn de prijs van je auto en wat voor type auto je hebt.
Kilometers
Ook word er nog gekeken naar hoeveel kilometer je per jaar met je auto rijdt.
Leeftijd
Hoe jonger je bent hoe hoger de premie is. Dit komt omdat een beginnend bestuurder een hoger risico loopt om een verkeersongeluk te veroorzaken dan iemand met meer rijervaring.

Voordelen van Hema autoverzekeringen?

De autoverzekering van Hema heeft meerdere voordelen. Het eerste voordeel is dat de verzekeringen van Hema heel helder zijn, wat houdt dat precies in? Dat de polisvoorwaarden voor iedereen heel begrijpelijk en duidelijk zijn. Ten tweede zijn alle verzekeringen, en dus ook de autoverzekering dagelijks opzegbaar. Daarnaast zit bij elke basisverzekering gratis vervangend vervoer. Dit houdt in dat als jij met pech langs de weg komt te staan komt iemand je gratis ophalen en word je naar huis gebracht.

Wat doen wij voor jou?

Zoek je een autoverzekering met de beste dekking voor een goede prijs? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij vergelijken diverse verzekeraars om voor jou de juiste verzekering te vinden. Je kan dit op onze website zelf doen. Nadat je de vergelijking hebt gemaakt kan je meteen je verzekering afsluiten. Zo is je verzekering dus binnen enkele minuten geregeld. Ook wij kunnen een vergelijking voor je maken als je telefonisch contact met ons opneemt. Op deze manier helpen wij jou een vergelijking te maken en met vragen over je verzekering. Je kan ons bereiken op 035-6857888. Wij hopen je snel verder te kunnen helpen!

Veel gestelde vragen over je auto verzekeren aan Vincent en Bart van Vergelijkdirect.com

Stel je vraag per chat, mail, telefoon of WhatsApp. Wij zitten voor je klaar. Beantwoorden we je vraag? Dan heb je kans dat wij dit op deze pagina vermelden. Zo helpen we ook andere mensen!

Vraag van: W. Wortel

Beantwoord door: Bart Houtman op 4/02/2020

Om te berekenen wat je voor je Hema autoverzekering gaat betalen moet je weten wat je kenteken is, je geboortedatum, je adresgegevens en het aantal schadevrije jaren. Aan de hand daarvan kan je je premie voor een autoverzekering bij Hema berekenen. Heb je hulp nodig of wil je exact weten wat een autoverzekering bij Hema kost? Dan kun je contact met ons opnemen via chat, telefoon of WhatsApp (035-6857888).

Vraag van: B. Timmer

Beantwoord door: Bart Houtman op 4/02/2020

Bij Hema heb je drie verschillende basisdekkigen. de eerste dekking is een WA-dekking, bij deze dekking ben je gedekt tegen de schade die je andere toebrengt. De tweede dekking die Hema biedt is de WA+ dekking, bij deze dekking ben je gedekt tegen schade die je andere toebrengt en je bent ook gedekt schade aan je auto door natuurgeweld, brand en diefstal. En dan de laatste dekking die Hema aanbiedt is allrisk bij allrisk ben je verzekerd tegen schades die je een ander toebrengt. Ook je bent verzekerd tegen schades aan je eigen auto. Meer vragen over de dekkingen? Dan kun je contact met ons opnemen via chat, telefoon of WhatsApp (035-6857888).