Hulp nodig bij vergelijken?

Wij staan voor je klaar!

Loop je ergens tegen aan bij het maken van een vergelijking? Onze experts helpen je graag direct verder! Je mag ons natuurlijk ook gewoon een vraag stellen.

Whatsapp ons

Tijdens kantooruren helpen we je
direct via whatsapp! App ons op 035 685 7888

Stuur een bericht

Bel ons

Werkdagen: 9:00 - 17:00

035 685 7888

Mail ons

Je kunt ons via het contactformulier een e-mail sturen. Klik op onderstaande knop om naar het contactformulier te gaan.

Naar contactformulier

Oldtimer verzekeren

Je oldtimer verzekeren gaat tegenwoordig gemakkelijk online!

oldtimer verzekeren
   •  Jouw verzekering op maat
   •  Vergelijk de goedkoopste
   •  Zelf je oldtimer verzekering samenstellen

  Start vergelijken!

8.9
Duidelijk en overzichtelijk
Remko - Alphen aan den Rijn
27 klanten waarderen ons gemiddeld met een 8.9/10
Veel oldtimer liefhebbers die ook daadwerkelijk over een oldtimer beschikken kiezen er voor om een autoverzekering oldtimer af te sluiten. Dit is erg verstandig aangezien het natuurlijk enorm zonde zou zijn als er schade aan deze prachtige auto’s ontstaat. Iedere auto loopt het risico om schade op te lopen, de oldtimers dus ook.

Oldtimer autoverzekering

Oldtimer auto’s zijn prachtige voertuigen. Sommige mensen gebruiken ze af en toe of bijvoorbeeld alleen in de zomer. Dit heeft onder andere te maken met de angst van de eigenaren voor schade aan de klassieker. Iedere auto kan een ongelukje krijgen en schade oplopen, een oldtimer dus ook. De kosten voor het repareren van een oldtimer kunnen echter enorm hoog oplopen. Tevens zijn sommige onderdelen voor deze klassieke auto´s moeilijk te verkrijgen. Door een autoverzekering oldtimer af te sluiten kun je zonder zorgen de weg op met de prachtige klassieker.

Autoverzekering Oldtimer afsluiten

Er zijn diverse verzekeraars waar het mogelijk is om je oldtimer te laten verzekeren met eens speciale oldtimer verzekering. Over het algemeen komt een auto in aanmerking voor deze verzekering indien deze tussen de 15 en 25 jaar oud is. Ook kan het zo zijn dat de oldtimer aan een aantal kilometer per jaar moet voldoen, bijvoorbeeld minder dan 7500 kilometer per jaar. Dit geeft aan dat de oldtimer alleen voor de hobby gebruik wordt, en niet voor dagelijks gebruik.

Soorten verzekeringen

Net zoals bij een gewone autoverzekering kun je vaak kiezen uit verschillende soorten oldtimer verzekeringen. Zo kun je kiezen voor een gewone, en tevens verplichtte, WA oldtimer verzekering. Hierbij wordt alleen de schade kosten gedekt die jouw auto aan een ander heeft toe gericht. Ook is het mogelijk om te kiezen voor een All Risk autoverzekering Oldtimer. Mocht er dan toch een ongelukje gebeuren en richt jij met jouw auto schade aan een ander toe, dan worden niet alleen deze kosten gedekt maar ook de schade kosten aan je eigen oldtimer. Over het algemeen wordt er gekozen voor de aanvullende verzekering.

Lees hier meer over de autoverzekering

Gratis hulp van een expert op het gebied van vergelijken

Persoonlijke hulp bij het vergelijken van al jouw vaste lasten

Jaarlijkse check of je nog goed verzekerd bent

Contractwekker, nooit meer te laat met opzeggen!

Compleet overzicht van jouw verzekeringen in jouw eigen omgeving, nooit meer zoeken naar polissen!

Aanmelden