Hulp nodig bij vergelijken?

Bel ons

035 685 7888


Whatsapp ons

Tussen 09:00 en 18:00 kun je met ons Whatsappen

App ons op 035 685 7888 en stel direct je vraag!

Chat met ons

Tussen 09:00 en 18:00 kun je met ons chatten

Klik rechtsonder op de chat knop en stel direct je vraag!

Mail ons

Je kunt ons via het contactformulier een e-mail sturen. Klik op onderstaande knop om naar het contactformulier te gaan.

Naar contactformulier

Volledig casco autoverzekering?

Deze verzekering vergelijk je bij ons!

Vergelijk nu autoverzekeringen

 • Vergelijk meer dan 9 autoverzekeringen
 • Op werkdagen binnen een uur verzekerd
 • Alle soorten dekkingen mogelijk (WA, WA+ of Allrisk)
Start vergelijken

Op zoek naar een nieuwe autoverzekering?

Ben je op zoek naar een volledig casco autoverzekering? Dan kun je deze hier vergelijken! Wij vergelijken wel twintig verschillende verzekeraars. Vul jouw wensen in en kies de volledig casco autoverzekering die het beste bij jou past.

Vergelijkdirect.com wordt gemiddeld beoordeeld met een

Dekking volledig casco

Met een volledig casco autoverzekering ben je gedekt tegen heel veel soorten schade. Hierbij gaat het om natuurschade door het weer of een overstroming, maar ook door botsingen en schade aan jouw eigen auto of aan iemand anders.

Bekijk meer

Aanvullende dekkingen

Naast de volledig casco dekking, kun je ervoor kiezen om je verzekering uit te breiden. Dit kan met aanvullende dekkingen. Hierdoor betaal je meer premie per maand, maar je bent ook beter verzekerd. Je kunt vaak kiezen uit allerlei soorten aanvullende dekkingen. Hieronder hebben wij er een paar voor je toegelicht.

Bekijk meer

Eigen risico

Net als bij andere verzekeringen, is het eigen risico iets om rekening mee te houden bij een volledig casco verzekering. Vaak hebben verzekeraars een bedrag of verschillende bedragen uitgekozen waaruit je kunt kiezen. Soms kan je kiezen voor geen eigen risico. Vaak is je premie dan wel een stukje hoger. Kies je voor een hoog eigen risico? Dan betaal je weer minder premie.

Bekijk meer

Volledig casco autoverzekering

Met een volledig casco autoverzekering ben je tegen veel schades verzekerd. Maar welke dan? Dat leggen we je graag uit.

Deze dekking vergoed de schade die jij anderen toebrengt met jouw auto. Maar ook de schade die je zelf veroorzaakt aan je auto dekt de verzekeraar. Daarnaast wordt brand- en ruitschade vergoed. Heb je schade door storm of hagel? Ook voor deze schade kan je bij je verzekeraar aankloppen.
Er zijn nog veel meer gevallen waarin de verzekeraar betaalt. Denk hierbij aan schade door een botsing. Met een auto, maar ook met een dier. Wanneer je te maken hebt met vandalisme hoef je je ook geen zorgen te maken om de schade. Daarnaast hopen we dat je nooit te water zal raken met je auto. Maar mocht het toch gebeuren? Dan kan je met een volledig casco autoverzekering op je verzekeraar rekenen. Geeft dat geen veilig gevoel?

Andere dekkingen

Naast de volledig casco verzekering, zijn er nog andere dekkingen: WA en WA+. Wanneer je een gewone WA verzekering hebt, ben je alleen verzekerd tegen schade die je een ander toebrengt. Met de WA+ verzekering ben je gedekt tegen alle soorten schade. Behalve tegen botsingen, vandalisme en te water raken.

Aanvullende dekkingen volledig casco autoverzekering

Naast de normale dekkingen bestaan er aanvullende dekkingen. Ook bij een volledig casco autoverzekering. Je kiest zelf of je deze aanvullende dekkingen bij je verzekering afsluit. Het hoeft dus niet. Er zijn verschillende aanvullende dekkingen. Iedere dekking heeft zijn eigen premie. Dit verschilt per verzekeraar.

Ongevallen-inzittendenverzekering

Wanneer je deze verzekering kiest, ben je als bestuurder verzekerd tegen blijvende invaliditeit of overlijden. Letselschade valt hier ook onder. Niet alleen jijzelf, maar ook je medepassagiers zijn verzekerd.

Schadeverzekering inzittenden

Ook met deze aanvullende dekking ben je als bestuurder verzekerd tegen letselschade. Het verschil hierbij is dat ook de schade aan je bagage en kleding wordt vergoed. Je medepassagiers kunnen ook aanspraak maken op letselschade.

Verhaalrechtsbijstandverzekering

Wanneer je in een ongeluk betrokken bent, heb je soms hulp nodig. Met deze aanvullende dekking krijg je juridische hulp om letselschade door de tegenpartij vergoed te krijgen. Let hierbij wel op een belangrijk punt. Na het ongeval moet je kunnen bewijzen dat de schuld van het ongeval bij de tegenpartij ligt.

Rechtsbijstandverzekering voor motorvoertuigen

Heb je juridisch advies en deskundige rechtshulp nodig? Dat vergoedt deze dekking. Hiermee heb je het recht om je onschuld te verdedigen. Ook kun je de tegenpartij aansprakelijk stellen. Je krijgt daarnaast een berekening van je opgelopen schade en eventuele bijkomende schade.
Kom je terecht in het conflict met je autogarage? Ook dan krijg je hulp van een jurist. Denk hierbij aan ruzie om garantie.

Eigen risico

Wil je een volledig casco autoverzekering vergelijken? Dan moet je ook kijken naar het eigen risico per verzekeraar. Veel verzekeraars hebben een tarief voor het eigen risico. Vaak ligt dit bedrag rond de €150,-. Andere verzekeraars hanteren een lager tarief of zelfs helemaal geen bedrag. Vaak betaal je een relatief lage premie als je een hoog eigen risico hebt. Bij een laag eigen risico betaal je meer premie. Maar er zijn ook enkele autoverzekeraars die zowel een lage premie als een laag eigen risico hebben. Je kan zelf bepalen welk eigen risico jij kiest.

Volledig casco autoverzekering vergelijken

Nu je weet wat er allemaal bij een autoverzekering komt kijken, kun je beginnen met het vergelijken van verzekeringen. Vergelijken kan bij ons! Vul de wensen is voor jouw autoverzekering. Bekijk de dekkingen en premies. Daarna kies je de verzekering die het beste bij jou past. Zo snel en simpel is het.
Kom je er niet uit? Of heb je andere vragen? Neem dan gerust eens contact met ons op! We helpen je graag met het vinden van de beste verzekering voor jouw situatie. Zo kies je een verzekering die goed bij jouw en bij je portemonnee past. Op werkdagen kun je al binnen een uur verzekerd zijn!

Veel gestelde vragen over het vergelijken van volledig casco autoverzekeringen

Stel je vraag per chat, mail, telefoon of WhatsApp. Wij zitten voor je klaar. Beantwoorden we je vraag? Dan heb je kans dat wij dit op deze pagina vermelden. Zo helpen we ook andere mensen!

Vraag van: Diederik

Beantwoord door: Vincent Schokker op 01/11/2021

Wil je volledig casco autoverzekeringen vergelijken? Dat kan bij ons! Vul de wensen is voor jouw autoverzekering. Bekijk de dekkingen en premies. Daarna kies je de verzekering die het beste bij jou past. Zo snel en simpel is het. Neem voor meer vragen contact met ons op per chat, mail, telefoon of WhatsApp via 035-6857888!

Vraag van: Olaf

Beantwoord door: Vincent Schokker op 05/11/2021

Met een volledig casco autoverzekering ben je gedekt tegen heel veel soorten schade. Hierbij gaat het om bijvoorbeeld natuurschade door het weer of een overstroming, maar ook schade door botsingen en schade aan jouw eigen auto of aan iemand anders. Neem voor meer vragen contact met ons op per chat, mail, telefoon of WhatsApp via 035-6857888!

Voordelen Vergelijkdirect.com

 • Vergelijk meer dan 9 autoverzekeringen
 • Hulp nodig? Chat, bel of mail met ons!
 • Direct verzekerd de weg op
 • Autoverzekering op maat

Zelf je autoverzekering samenstellen!

Rechtsbijstand, schade opzittende, ongevallen opzittende of pechhulp naar wens toevoegen aan je autoverzekering

Start vergelijker

Meer dan 100.000 mensen

Belangrijke informatie

Handige tips

 • Oude autoverzekering opzeggen?
  Wij zeggen je oude autoverzekering graag voor je op! Neem hiervoor contact met ons op via 035-6857888.
 • Autoverzekering zonder rijbewijs?
  Heb je nog geen autorijbewijs maar heb je wel een auto? Ook dan kunnen we je helpen met het afsluiten van je autoverzekering!
 • Nog meer korting?
  Profiteer van pakketkorting wanneer je ook andere verzekeringen wilt afsluiten. Neem hiervoor contact met ons op via 035-6857888.