Voordelige WA+ autoverzekering

Heb je net een mooie auto aangeschaft? dan wil je natuurlijk dat deze goed is verzekerd. Een voordelige WA+ autoverzekering is zeker te vinden. Heb je geen idee waar je een voordelige WA+ autoverzekering moet vinden? dan kun je op Vergelijkdirect.com verschillende verzekeringen met elkaar vergelijken.

Verschillende verzekeraars

Op Vergelijkdirect.com worden de verzekeringen van twintig verschillende verzekeraars vergeleken. Vrijwel al deze twintig verzekeraars bieden drie pakketten aan: WA, WA+ en een Allrisk verzekering.

Voordelige WA+ autoverzekering

Met een WA+ verzekering ben je verzekerd tegen meerdere dekkingen zoals:

  • Schade die je bij een ander veroorzaakt
  • Schade door weersomstandigheden (bliksem, hagel en storm)
  • Botsing met dieren
  • Brand en explosies
  • Diefstal
  • Sterretje in de autoruit

De dekking: schade die je bij een ander veroorzaakt, ben je verplicht om af te sluiten. Wil je enkel deze dekking afsluiten? dan heb je aan een WA autoverzekering genoeg.

Allrisk autoverzekering

Wil je ook gedekt zijn tegen schade aan je eigen auto door je eigen fout? dan moet je een Allrisk autoverzekering afsluiten. Dan hoef je niet bang te zijn voor hoge kosten als je tegen een boom botst of te water raakt nadat je van de weg rijdt. De premie ligt bij deze verzekering wel hoger.

Lagere premie

Wanneer je jouw maandelijkse premie aan de hoge kant vindt, is er een manier om deze omlaag te drukken. Dit doe je door schadevrije jaren op te bouwen. Dit houdt in dat je één of meerdere jaren geen schade moet veroorzaken met je auto. Elk jaar dat je geen schade rijdt, stijg je op de bonus/malus ladder. Met elke stijging op de ladder, daalt je maandelijkse premie. Dit werkt echter ook averechts. Rij je wel schade, dan zak je op de bonus/malus ladder. Het kan zelfs voorkomen dat je in de min staat. Dan betaal je dus een hogere premie dan gebruikelijk.

Voordelige WA+ verzekering vergelijken

Heb je net een nieuwe auto gekocht? dan wil je natuurlijk verzekerd zijn tegen vele soorten dekkingen. Het is wel lastig om de juiste verzekering te vinden. Heb je hier ook moeite mee? dan kun je op Vergelijkdirect.com verschillende verzekeringen met elkaar vergelijken. Kies de verzekering die het beste bij jou past. Het is snel, overzichtelijk en besparend.

Lees hier meer over de autoverzekering

Hulp nodig bij vergelijken?

035 685 7888


Whatsapp ons

Tussen 08:30 en 22:00 kun je met ons Whatsappen

App ons op 035 685 7888 en stel direct je vraag!

Stuur een bericht

Chat met ons

Tussen 08:30 en 22:00 kun je met ons chatten

Klik rechtsonder op de chat knop en stel direct je vraag!

Mail ons

Je kunt ons via het contactformulier een e-mail sturen. Klik op onderstaande knop om naar het contactformulier te gaan.

Naar contactformulier