Hulp nodig bij vergelijken?

Bel ons

035 685 7888


Whatsapp ons

Tussen 09:00 en 18:00 kun je met ons Whatsappen

App ons op 035 685 7888 en stel direct je vraag!

Chat met ons

Tussen 09:00 en 18:00 kun je met ons chatten

Klik rechtsonder op de chat knop en stel direct je vraag!

Mail ons

Je kunt ons via het contactformulier een e-mail sturen. Klik op onderstaande knop om naar het contactformulier te gaan.

Naar contactformulier

Voordelige WA+ autoverzekering

Vergelijk en vind de voordeligste

Vergelijk nu autoverzekeringen

 • Vergelijk meer dan 9 autoverzekeringen
 • Op werkdagen binnen een uur verzekerd
 • Alle soorten dekkingen mogelijk (WA, WA+ of Allrisk)
Start vergelijken

Op zoek naar een voordelige WA+ autoverzekering?

Heb je net een mooie auto aangeschaft? Dan wil je natuurlijk dat deze goed is verzekerd. Een voordelige WA+ autoverzekering is zeker te vinden. Heb je geen idee waar je een voordelige WA+ autoverzekering moet vinden? Dan kun je op Vergelijkdirect.com verschillende verzekeringen met elkaar vergelijken.

Vergelijkdirect.com wordt gemiddeld beoordeeld met een

Lagere premie

Wil je een lagere premie betalen voor je WA+ autoverzekering? Dat kan door schadevrije jaren op te bouwen. Ieder jaar dat je geen schade claimt, stijgt de korting op je premie. Hoe meer schadevrije jaren je dus opbouwt, hoe lager je premie.

Bekijk meer

Voordelige WA+ autoverzekering

Ben je op zoek naar een voordelige WA+ autoverzekering? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij vergelijken namelijk verschillende autoverzekeringen met elkaar. Deze vergelijken we op premie, dekking en voorwaarden. Zo vind je de beste én voordeligste WA+ autoverzekering voor jouw auto.

Bekijk meer

Verschillende verzekeraars

Op Vergelijkdirect.com worden de verzekeringen van twintig verschillende verzekeraars vergeleken. Vrijwel al deze twintig verzekeraars bieden drie pakketten aan: WA, WA+ en een Allrisk verzekering.

Voordelige WA+ autoverzekering

Met een WA+ verzekering ben je verzekerd tegen meerdere punten, zoals:

 • Schade die je bij een ander veroorzaakt
 • Schade door weersomstandigheden zoals bliksem, hagel en storm
 • Botsing met dieren
 • Brand en explosies
 • Diefstal
 • Sterretje in de ruit

Je bent verplicht om minimaal WA af te sluiten. Dit dekt de schade aan anderen. Wil je enkel deze dekking afsluiten? Dan heb je aan een WA autoverzekering genoeg.

Allrisk autoverzekering

Wil je ook gedekt zijn tegen schade aan jouw auto door je eigen fout? Kies dan voor een Allrisk autoverzekering. Dan hoef je niet bang te zijn voor hoge kosten als je tegen een boom botst of te water raakt. De premie van deze verzekering ligt wel hoger.

Lagere premie

Wanneer je jouw maandelijkse premie aan de hoge kant vindt, is er een manier om deze omlaag te drukken. Dit doe je door schadevrije jaren op te bouwen. Dit houdt in dat je één of meerdere jaren geen schade veroorzaakt met je auto. Elk jaar dat je geen schade rijdt, stijg je op de bonus/malus ladder. Met elke stijging op de ladder, daalt je maandelijkse premie. Dit werkt echter ook averechts. Rij je wel schade, dan zak je op de bonus/malus ladder. Het kan zelfs voorkomen dat je in de min staat. Dan betaal je dus een hogere premie dan gebruikelijk.

Voordelige WA+ verzekering vergelijken

Heb je net een nieuwe auto gekocht? Dan wil je verzekerd zijn tegen vele soorten dekkingen met een voordelige WA+ autoverzekering. Het is lastig om de juiste verzekering te vinden. Heb je hier moeite mee? Dan kun je bij ons verschillende autoverzekeringen met elkaar vergelijken. Kies de verzekering die het beste bij jou past. Het is snel, overzichtelijk en kosten besparend. Kom je er niet uit? Neem gerust contact met ons op!

Veelgestelde vragen over een voordelige WA+ autoverzekering

Stel je vraag per chat, mail, telefoon of WhatsApp. Wij zitten voor je klaar. Beantwoorden we je vraag? Dan heb je kans dat wij dit op deze pagina vermelden. Zo helpen we ook andere mensen!

Vraag van: Remy

Beantwoord door: Vincent Schokker op 27/09/2021

Een voordelige WA+ autoverzekering vind je bij ons! Doordat je bij ons verschillende autoverzekeringen snel en eenvoudig met elkaar kunt vergelijken op premie en dekking, vind je de meest voordelige WA+ verzekering voor jouw auto. Neem voor meer vragen contact met ons op per chat, mail, telefoon of WhatsApp via 035-6857888!

Vraag van: Janny

Beantwoord door: Vincent Schokker op 24/09/2021

Met een WA+ autoverzekering ben je verzekerd voor schade die je bij anderen veroorzaakt, schade die ontstaat door weersomstandigheden, botsing met dieren, brand of explosie en bij diefstal. Ook een sterretje in je ruit wordt gedekt met een WA+ dekking. Neem voor meer vragen contact met ons op per chat, mail, telefoon of WhatsApp via 035-6857888!

Voordelen Vergelijkdirect.com

 • Vergelijk meer dan 9 autoverzekeringen
 • Hulp nodig? Chat, bel of mail met ons!
 • Direct verzekerd de weg op
 • Autoverzekering op maat

Zelf je autoverzekering samenstellen!

Rechtsbijstand, schade opzittende, ongevallen opzittende of pechhulp naar wens toevoegen aan je autoverzekering

Start vergelijker

Meer dan 100.000 mensen

Belangrijke informatie

Handige tips

 • Oude autoverzekering opzeggen?
  Wij zeggen je oude autoverzekering graag voor je op! Neem hiervoor contact met ons op via 035-6857888.
 • Autoverzekering zonder rijbewijs?
  Heb je nog geen autorijbewijs maar heb je wel een auto? Ook dan kunnen we je helpen met het afsluiten van je autoverzekering!
 • Nog meer korting?
  Profiteer van pakketkorting wanneer je ook andere verzekeringen wilt afsluiten. Neem hiervoor contact met ons op via 035-6857888.