WA+ autoverzekering vergelijken

Vindt u het lastig om een goede WA+ autoverzekering te vinden en weet u niet waar u moet beginnen? Neem dan een kijkje op vergelijkdirect.com een website die twintig autoverzekeraars op een rijtje heeft gezet om voor u de beste WA+ verzekeraar te vinden.

Wat maakt een WA+ autoverzekering beter dan een gewone WA-verzekering?

Bij een WA+ verzekering zijn er wat meer soorten schades gedekt dan bij een normale WA-verzekering. Denk aan schade door brand, extreme weersomstandigheden, diefstal, ruitschade of een ongeval met een dier. Een WA+ verzekering biedt dus net iets meer zekerheid doordat de dekking net wat hoger ligt dan een WA-verzekering. Het is handig om voor auto’s van vier tot acht jaar een WA+ verzekering af te sluiten, maar voor een auto ouder dan acht kan het in sommige gevallen ook een goede optie zijn, denk hierbij aan het aantal schadevrije jaren wat je gereden hebt.

Veelvoorkomende schade zoals diefstal of ruitschade kunnen tot hoge kosten oplopen.

Diefstal

De schade bij diefstal beginnen ook al bij enkele honderden euro’s. Het kan alleen een ruit zijn die is ingetikt, maar ook dat er onderdelen vanuit uw auto gestolen zijn en ook die kosten zijn niet fijn voor de eigen portemonnee en dus is een WA+ autoverzekering een goede keuze.

Ruitschade

Ruitschade komt vaak voor en het opvullen van een sterretje is zeer prijzig. Moet er een volledig nieuwe ruit geplaatst worden, vallen deze kosten nog hoger uit. Het zou zonde zijn om deze kosten dan volledig zelf te moeten betalen. Een WA+ autoverzekering zal alle kosten of het grootste deel van de vervaging dekken. Houd hierbij wel rekening met het eventuele eigen risico.

Waarom een WA+ autoverzekering en geen WA-verzekering of allrisk?

Een WA+ verzekering is dus wat uitgebreider zoals eerder al genoemd en op deze manier is je auto dus beter gedekt. Als je je auto regelmatig gebruikt, maar niet elke dag. Is het zonde om je auto voor een hoge premie voor allrisk of volledig casco te verzekeren als je die bescherming niet nodig hebt.

Maak je wel optimaal gebruik van je auto en is deze jonger dan vier jaar? Dan is een allriskverzekering aan te raden. Ook deze kan vergeleken worden op de site vergelijkdirect.com.

Vergelijken!

Wilt u uw auto goed beschermen tegen eventuele schade dan is dit zeker een goede optie. Wilt u weten welke verzekeraar het beste bij u past? Maak dan gebruik van de vergelijker op vergelijkdirect.com en vergelijk wel twintig autoverzekeraars met elkaar om te kijken wat voor de beste optie is.

Lees hier meer over de autoverzekering

Hulp nodig bij vergelijken?

035 685 7888


Whatsapp ons

Tussen 08:30 en 22:00 kun je met ons Whatsappen

App ons op 035 685 7888 en stel direct je vraag!

Stuur een bericht

Chat met ons

Tussen 08:30 en 22:00 kun je met ons chatten

Klik rechtsonder op de chat knop en stel direct je vraag!

Mail ons

Je kunt ons via het contactformulier een e-mail sturen. Klik op onderstaande knop om naar het contactformulier te gaan.

Naar contactformulier