Hulp nodig bij vergelijken?

Bel ons

035 685 7888


Whatsapp ons

Tussen 09:00 en 18:00 kun je met ons Whatsappen

App ons op 035 685 7888 en stel direct je vraag!

Chat met ons

Tussen 09:00 en 18:00 kun je met ons chatten

Klik rechtsonder op de chat knop en stel direct je vraag!

Mail ons

Je kunt ons via het contactformulier een e-mail sturen. Klik op onderstaande knop om naar het contactformulier te gaan.

Naar contactformulier

WA+ autoverzekering vergelijken?

Dat kan bij ons!

Vergelijk nu autoverzekeringen

 • Vergelijk meer dan 9 autoverzekeringen
 • Op werkdagen binnen een uur verzekerd
 • Alle soorten dekkingen mogelijk (WA, WA+ of Allrisk)
Start vergelijken

WA+ autoverzekering vergelijken

Vind je het lastig om een goede WA+ autoverzekering te vinden en weet je niet waar je moet beginnen? Neem dan een kijkje op onze website. Wij hebben twintig autoverzekeraars op een rijtje gezet zodat je de beste WA+ verzekeraar kunt vinden.

Vergelijkdirect.com wordt gemiddeld beoordeeld met een

Dekking WA+ autoverzekering

Met een WA+ autoverzekering ben je gedekt tegen schade door brand, slecht weer, diefstal, ruitschade of een botsing met een dier. Deze verzekering is aan te raden voor auto's tussen de vier en de acht jaar oud.

Bekijk meer

WA+ autoverzekering vergelijken

Door WA+ autoverzekeringen te vergelijken, vind je de beste en voordeligste dekking. Vergelijken kan in onze vergelijker!

Bekijk meer

WA+ autoverzekering vergelijken met een WA-verzekering

Bij een WA+ autoverzekering zijn er wat meer soorten schades gedekt dan bij een normale WA-verzekering. Denk aan schade door brand, extreme weersomstandigheden of schade door diefstal. Maar ook ruitschade of schade na een ongeval met een dier zijn gedekt. Een WA+ verzekering biedt dus net iets meer zekerheid doordat de dekking wat hoger ligt dan bij een WA-verzekering. Voor auto’s van vier tot acht jaar is het slim om een WA+ verzekering af te sluiten. Maar voor een auto ouder dan acht jaar kan het in sommige gevallen ook een goede optie zijn. Denk hierbij aan het aantal schadevrije jaren dat je gereden hebt.

Veelvoorkomende schade zoals diefstal of ruitschade kunnen tot hoge kosten leiden.

Diefstal

De kosten van schades bij diefstal beginnen ook al bij enkele honderden euro’s. Het kan alleen een ruit zijn die is ingetikt, maar ook kunnen er onderdelen uit je auto gestolen zijn. Ook die kosten zijn niet fijn voor je eigen portemonnee en dus is een WA+ autoverzekering een goede keuze.

Ruitschade

Ruitschade komt vaak voor en het opvullen van een sterretje is zeer prijzig. Moet er een volledig nieuwe ruit geplaatst worden? Dan vallen deze kosten nog hoger uit. Het zou zonde zijn om deze kosten dan volledig zelf te moeten betalen. Een WA+ autoverzekering zal alle kosten of het grootste deel van de vervanging dekken. Houd hierbij wel rekening met het eventuele eigen risico.

Waarom een WA+ autoverzekering en geen WA-verzekering of allrisk?

Een WA+ autoverzekering is dus wat uitgebreider zoals eerder al genoemd en op deze manier is je auto dus beter gedekt. Als je je auto regelmatig gebruikt, maar niet elke dag, is het zonde om je auto voor een hoge premie voor allrisk of volledig casco te verzekeren als je die bescherming niet nodig hebt.

Maak je wel optimaal gebruik van je auto en is deze jonger dan vier jaar? Dan is een allriskverzekering aan te raden. Ook deze kan vergeleken worden op Vergelijkdirect.com.

WA+ autoverzekering vergelijken!

Wil je jou auto goed beschermen tegen eventuele schade? Dan is een WA+ verzekering zeker een goede optie. Je kunt een WA+ autoverzekering vergelijken via onze vergelijker. Dan weet je precies welke verzekeraar het beste bij jou past. Vergelijk wel twintig autoverzekeraars met elkaar. Vergelijk kan snel en makkelijk! Kom je er niet uit of heb je vragen? Neem gerust eens contact met ons op. We helpen je graag.

Veel gestelde vragen over het vergelijken van WA+ autoverzekeringen

Stel je vraag per chat, mail, telefoon of WhatsApp. Wij zitten voor je klaar. Beantwoorden we je vraag? Dan heb je kans dat wij dit op deze pagina vermelden. Zo helpen we ook andere mensen!

Vraag van: James

Beantwoord door: Vincent Schokker op 08/11/2021

WA+ autoverzekeringen vergelijken doe je bij ons! Vul jouw wensen en eisen in in onze vergelijker en je ziet direct de beste resultaten. Lees zelf nog even de voorwaarden van de verzekeraar door en je kan je keuze maken! Neem voor meer vragen contact met ons op per chat, mail, telefoon of WhatsApp via 035-6857888!

Vraag van: Noëlle

Beantwoord door: Vincent Schokker op 12/11/2021

Een WA+ autoverzekering is wat uitgebreider en op deze manier is je auto dus beter gedekt. Als je je auto regelmatig gebruikt, maar niet elke dag, is het zonde om je auto voor een hoge premie voor allrisk of volledig casco te verzekeren als je die bescherming niet nodig hebt. Maak je wel optimaal gebruik van je auto en is deze jonger dan vier jaar? Dan is een allriskverzekering wel aan te raden. Ook deze kan vergeleken worden op Vergelijkdirect.com. Neem voor meer vragen contact met ons op per chat, mail, telefoon of WhatsApp via 035-6857888!

Voordelen Vergelijkdirect.com

 • Vergelijk meer dan 9 autoverzekeringen
 • Hulp nodig? Chat, bel of mail met ons!
 • Direct verzekerd de weg op
 • Autoverzekering op maat

Zelf je autoverzekering samenstellen!

Rechtsbijstand, schade opzittende, ongevallen opzittende of pechhulp naar wens toevoegen aan je autoverzekering

Start vergelijker

Meer dan 100.000 mensen

Belangrijke informatie

Handige tips

 • Oude autoverzekering opzeggen?
  Wij zeggen je oude autoverzekering graag voor je op! Neem hiervoor contact met ons op via 035-6857888.
 • Autoverzekering zonder rijbewijs?
  Heb je nog geen autorijbewijs maar heb je wel een auto? Ook dan kunnen we je helpen met het afsluiten van je autoverzekering!
 • Nog meer korting?
  Profiteer van pakketkorting wanneer je ook andere verzekeringen wilt afsluiten. Neem hiervoor contact met ons op via 035-6857888.