Hulp nodig bij vergelijken?

Bel ons

035 685 7888


Whatsapp ons

Tussen 09:00 en 18:00 kun je met ons Whatsappen

App ons op 035 685 7888 en stel direct je vraag!

Chat met ons

Tussen 09:00 en 18:00 kun je met ons chatten

Klik rechtsonder op de chat knop en stel direct je vraag!

Mail ons

Je kunt ons via het contactformulier een e-mail sturen. Klik op onderstaande knop om naar het contactformulier te gaan.

Naar contactformulier

a.s.r. bromfietsverzekering?

We leggen je hier graag meer over uit.

Vergelijk nu brommerverzekeringen

[ { "text": "Kies zelf je dekking" }, { "text": "Direct verzekerd de weg op!" }, { "text": "Alle soorten dekkingen mogelijk (WA, WA+ of Allrisk)" } ]

Start vergelijken

a.s.r. bromfietsverzekering

Ben je op zoek naar een goede verzekering voor jouw bromfiets? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Niet alleen kun je bij ons meer informatie vinden over bromfietsverzekeringen. Je kunt ook makkelijk en online bromfietsverzekeringen met elkaar vergelijken. Zo vind je altijd de beste verzekering voor jouw bromfiets! We vertellen je graag wat meer over de bromfietsverzekering van a.s.r., welke dekkingen a.s.r. heeft en hoe je de bromfietsverzekering van a.s.r. vergelijkt.

Vergelijkdirect.com wordt gemiddeld beoordeeld met een

Voordelen a.s.r. bromfietsverzekering

Als je kiest voor een a.s.r. bromfietsverzekering profiteer je van een aantal voordelen. Zo sluit je deze verzekering af via een onafhankelijke adviseur. Heb je schade? Dan helpt hij of zij je ook bij het afhandelen hiervan. Daarnaast daalt de premie bij ieder schadevrij jaar dat je hebt opgebouwd. Ook krijg je korting als je meerdere verzekeringen via a.s.r. afsluit.

Kies je voor een cascodekking? Dan is je helm standaard gratis meeverzekerd tot €250,-. Verder hoef je bij a.s.r. geen premietoeslag te betalen als je onderaan de no-claimladder staat. Ook beginnende bestuurders of mensen die in grote steden wonen, hoeven geen extra premie te betalen. Daarnaast is deze verzekering op ieder moment opzegbaar. De maand na het opzeggen stopt de verzekering automatisch.

Als je voor a.s.r. kiest, kies je voor een verzekeraar die bijdraagt aan een betere wereld. Zo zegt deze verzekeraar over zichzelf dat ze veel aandacht heeft voor duurzaam schadeherstel. En a.s.r. belegt de verzekeringspremie op een maatschappelijk verantwoorde manier.

Dekkingen bromfietsverzekering a.s.r.

Bij a.s.r. heb je drie basisdekkingen waar je uit kunt kiezen. We leggen je hier graag meer over uit.

WA

Met een wettelijke aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor schade die jij aan anderen toebrengt. Hierbij kan het gaan om een persoon of spullen van iemand anders. Schade aan jouw eigen bromfiets is met deze dekking niet verzekerd. Daarvoor heb je een uitgebreidere basisverzekering nodig.

WA beperkt casco

Deze dekking vergoedt schade in veel meer gevallen. Dit is dus een uitgebreidere dekking dan de WA verzekering. Met WA beperkt casco ben je niet alleen verzekerd voor schade die jij bij anderen veroorzaakt, maar ook bij schade aan je eigen brommobiel. Het gaat dan om schade door bijvoorbeeld brand, natuurgeweld of diefstal. Maar ook schade door diefstal wordt vergoed. De hoogte van de vergoeding hangt af van de dagwaarde van je brommobiel. Had je een nieuwe bromfiets gekocht? Dan is de nieuwwaarde het eerste jaar verzekerd. Bij schade krijg je in dat geval een vergoeding die gebaseerd is op de nieuwwaarde. Het enige dat niet meeverzekerd is, is een schade door een aanrijding. Ook schade door vandalisme valt niet in deze dekking. Daarvoor heb je de allrisk dekking nodig.

Allrisk

Met allrisk ben je voor zo goed als alle schades verzekerd. Hieronder vallen de schades die jij veroorzaakt bij anderen, maar ook schade aan je eigen bromfiets. Bij deze dekking vergoedt a.s.r. niet alleen schade aan je bromfiets door natuurgeweld of diefstal. Ook schade door je eigen schuld, na bijvoorbeeld een aanrijding, wordt vergoed. Dat geldt ook voor schade door vandalisme. Net als bij WA beperkt casco is bij allrisk ook de nieuwwaarde het eerste jaar verzekerd.

Aanvullende dekkingen a.s.r. bromfietsverzekering

Als je meer zekerheid wil, kun je ervoor kiezen om je basisdekking uit te breiden. Dat doe je door aanvullende dekkingen af te sluiten. Voor de a.s.r. bromfietsverzekering heb je de keuze uit vier aanvullende verzekeringen. Deze leggen we graag aan je voor.

Ongevallen opzittenden

Met deze dekking verzeker je de opzittende(n) bij een ongeval. Als de opzittende overlijdt of blijvend invalide raakt door een ongeval met je bromfiets, keert a.s.r. een schadebedrag uit. Bij het afsluiten van deze dekking kun je aan de adviseur aangeven welke bedragen je met deze dekking wil verzekeren.

Deze aanvullende dekking kun je afsluiten bij iedere basisverzekering.

Schade opzittenden basis

Materiële schade of letselschade van een opzittende wordt bij een verkeersongeval vergoed. Voor a.s.r. maakt het hierbij geen verschil of jij als bestuurder aansprakelijk was of dat een tegenpartij aansprakelijk was. a.s.r. vergoedt tot € 1.000.000,-.

Deze aanvullende dekking kun je afsluiten bij iedere basisverzekering.

Rechtsbijstand motorrijtuigen

Wat extra hulp nodig na een ongeluk? Dan is juridische hulp een goede keuze! Deze dekking vergoedt die hulp. Je kan hierbij zelf kiezen hoeveel hulp je wil verzekeren. Ga je voor ‘Verhaalservice’, ‘Basis’ of ‘Uitgebreid’?

Deze aanvullende dekking kun je afsluiten bij iedere basisverzekering.

Schade aan gemonteerde extra’s

Houd jij van extra’s en heb je jouw bromfiets gepimpt? Dan zijn deze gemonteerde extra’s bij a.s.r. standaard al tot €250,- verzekerd. Maar misschien wil je wel beter verzekerd zijn. Dan is deze aanvullende dekking precies wat je zoekt. Hiermee zijn de extra’s namelijk tot €1000,- verzekerd.

Deze aanvullende dekking kun je kiezen als je voor een WA beperkt casco of allrisk verzekering als basis hebt gekozen.

Kosten bromfietsverzekering a.s.r.

Nu je meer weet over de dekkingen, ben je misschien ook wel benieuwd naar de premie. Hoeveel een bromfietsverzekering voor jou kost via a.s.r., stelt een verzekeringsadviseur vast. Deze onafhankelijke adviseur berekent een persoonlijke premie voor je. Hierbij wordt gekeken naar je leeftijd en het aantal schadevrije jaren dat je hebt opgebouwd. Verder kijkt de adviseur naar de kenmerken van je brommer. Dit is bijvoorbeeld de prijs van je bromfiets.

Bromfietsverzekering a.s.r. vergelijken

Hopelijk hebben we je goed geïnformeerd over de bromfietsverzekering van a.s.r.. Maar er zijn nog meer verzekeraars die je bromfiets kunnen verzekeren. Hiervoor hebben wij een handige vergelijker samengesteld. Je kunt dan online jouw wensen en eisen invullen. Op basis van dekking en premie worden bromfietsverzekeringen met elkaar vergeleken. Zo zie je direct wat de beste en voordeligste keuze voor jou is. Kom je er niet uit of heb je vragen? Neem gerust eens contact met ons op. We helpen je graag!