Hulp nodig bij vergelijken?

Bel ons

035 685 7888


Whatsapp ons

Tussen 09:00 en 18:00 kun je met ons Whatsappen

App ons op 035 685 7888 en stel direct je vraag!

Chat met ons

Tussen 09:00 en 18:00 kun je met ons chatten

Klik rechtsonder op de chat knop en stel direct je vraag!

Mail ons

Je kunt ons via het contactformulier een e-mail sturen. Klik op onderstaande knop om naar het contactformulier te gaan.

Naar contactformulier

Carver verzekering afsluiten?

Dat kan bij ons. Ontdekt wat je wilt weten!

 • Wij accepteren alle leeftijden!
 • Op werkdagen binnen 1 uur verzekerd
 • Alle soorten dekkingen mogelijk (WA, WA+ of Allrisk)

Carver verzekering

Ben je op zoek naar een Carver verzekering? Dan zit je bij ons helemaal goed! We leggen je graag meer over deze verzekering uit. Zo vertellen we je wat een Carver precies is, wat de voordelen zijn en welke soorten er van dit voertuig zijn. Maar natuurlijk leggen we je ook graag meer uit over de verzekeringen die er voor zijn en welke dekking je kunt kiezen. Hier helpen we je graag bij! Kom je er niet uit of wil je meer weten? Ook voor al je vragen kun je bij ons terecht.

Vergelijkdirect.com wordt gemiddeld beoordeeld met een

Voordelen Carver

Een Carver is heeft de gemakken van een auto en een scooter samen. Deze is ook nog eens duurzaam doordat het volledig elektrisch is. En nog beter: je betaalt geen brandstof, maar ook geen wegenbelasting.

Bekijk meer

Dekkingen Carver

Voor de dekkingen van een Carver kun je kiezen uit een WA verzekering of een allrisk verzekering. Deze hebben beiden hun voor- en nadelen. Zo betaal je voor allrisk meer, maar ben je ook beter verzekerd.

Bekijk meer

Verzekering afsluiten

Wil jij een Carver auto verzekeren? Daar helpen we je graag bij. Je kan het formulier bovenaan deze pagina invullen of contact met ons opnemen. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden!

Bekijk meer

Waarom een Carver?

Een Carver is dé oplossing voor jou als je twijfelt tussen een auto en een scooter. Het heeft plek voor twee personen en opslagruimte. Dit voertuig is een duurzame oplossing voor woon-werk verkeer. Door de compactheid is zoeken naar een ruime parkeerplek verleden tijd. Dit voertuig kun je overal kwijt!
De Nederlandse kanteltechnologie die in de Carver verwerkt zit, zorgt voor een goede balans tijdens het rijden. Hierdoor ligt het rijtuig ligt goed op de weg en het is flexibel. Daarnaast is de Carver volledig elektrisch. Hierdoor betaal je geen brandstofkosten. Maar je hoeft ook geen wegenbelasting te betalen! De stekker past in ieder stopcontact. Maar laden via een laadpaal is natuurlijk ook mogelijk.

Soorten Carvers

Er zijn drie soorten Carvers. Wil je een Carver auto verzekeren? Dan is het goed om te weten welke soorten er zijn en welke jij hebt.

Base Carver

Dit model haalt een snelheid van maximaal 45 kilometer per uur. De actieradius is 100 kilometer. Het opladen voor 80% accu duurt vier uur.

R+ Carver

Ook deze versie haalt een maximale snelheid van 45 kilometer per uur. Je kunt hier 130 kilometer elektrisch mee rijden. Het opladen van deze accu duurt drie uur voor 80%.

S+ Carver

Het S+ model rijdt maximaal 80 kilometer per uur. Ook deze actieradius is 100 kilometer. Is je accu leeg? Na vier uur opladen is deze weer 80% opgeladen.

Nu je duidelijk hebt welke Carver je hebt, kunnen we kijken naar een Carver auto verzekeren.

Dekkingen Carver

Omdat een Carver een motorrijtuig is, moet je deze verzekeren. Je kunt hiervoor kiezen uit verschillende dekkingen.

WA verzekering

Deze dekking dekt de schade die je met de Carver aan iemand anders toebrengt. Dit kan een ander voertuig zijn of eigendommen van iemand. Het gaat hierbij zowel om materiële als fysieke schade aan een ander. De WA verzekering is goedkoper dan de allrisk verzekering, maar je bent dan ook minder goed gedekt.

Allrisk verzekering

Wil je beter verzekerd zijn? Een allrisk dekking vergoedt ook de schade aan je eigen Carver. Het geeft hierbij niet als de schade door jezelf veroorzaakt is. Ook kun je op een vergoeding rekenen in geval van diefstal. Maar ook bij schade door brand of natuurgeweld.

Carver auto verzekeren: online

Wil je direct een Carver verzekering afsluiten? Dat kan simpel en snel! Vraag bovenaan deze pagina een offerte op en wij laten je weten welke premie je kunt verwachten. Daarna kun je deze meteen online afsluiten. Maar dat kunnen we ook samen met jou doen! Kom je er niet uit of heb je vragen? Neem gerust eens contact met ons op. Dan helpen we je.

Voordelen Vergelijkdirect.com

 • Vergelijk meer dan 9 brommerverzekeringen
 • Hulp nodig? Chat, bel of mail met ons!
 • Direct verzekerd de weg op
 • Brommerverzekering op maat

Zelf je brommerverzekering samenstellen!

Rechtsbijstand, schade opzittende, ongevallen opzittende of pechhulp naar wens toevoegen aan je brommerverzekering

Start vergelijker

Meer dan 100.000 mensen

Belangrijke informatie

Handige tips

 • Oude brommerverzekering opzeggen?
  Wij helpen je graag bij het opzeggen van je oude verzekering! Neem hiervoor contact met ons op via 035-6857888.
 • Brommerverzekering zonder rijbewijs?
  Heb je nog geen brommerrijbewijs maar heb je wel een brommer? Ook dan kunnen we je helpen met het afsluiten van je brommerverzekering!
 • Nog meer korting?
  Profiteer van pakketkorting wanneer je ook andere verzekeringen wilt afsluiten. Neem hiervoor contact met ons op via 035-6857888.