Overstappen van bromfietsverzekering

Het kan altijd voorkomen dat je niet tevreden bent over jouw bromfietsverzekering, en dat je op zoek bent naar een andere bromfietsverzekering. Geen idee wat je moet doen en welke stappen hier bij komen kijken? Dan ben je hier op het juiste adres, want wij geven aan welke stappen je moet ondernemen als je gaat overstappen van bromfietsverzekering!

Zeg je huidige bromfietsverzekering op

De eerste stap die je moet ondernemen is je huidige bromfietsverzekering opzeggen. Dit kun je schriftelijk (per post of mail) of telefonisch doen. Vaak is het beter om dit schriftelijk te doen, omdat het dan sneller verwerkt kan worden. Je hoeft dus niet heel veel te doen om je opzegging te regelen. In de meeste gevallen kun je jouw bromfietsverzekering dagelijks opzeggen met een opzegtermijn van één maand als de contracttermijn van een jaar verstreken is. Wat je eventueel ook kan doen, is contact opnemen met je nieuwe verzekeraar (als je deze al hebt gevonden) en dan zou je kunnen vragen welke stappen je moet ondernemen om over te stappen van bromfietsverzekering. Vaak wil jouw nieuwe bromfietsverzekering je daar wel mee helpen.

Bromfietsverzekering opgezegd, en nu?

Nadat je jouw huidige bromfietsverzekering hebt opgezegd, kun je jouw nieuwe bromfietsverzekering gaan afsluiten. Als je deze nog niet hebt gevonden, dan moet je daar naar op zoek gaan. Hoe kun je dit het beste doen? Juist. Door te vergelijken. Jij geeft aan wat je in een bromfietsverzekering zoekt en wat jouw wensen en behoeften zijn. Op basis van die gegevens kun jij een bromfietsverzekering afsluiten die het beste bij jouw persoonlijke situatie past. Probeer zo snel mogelijk een nieuwe bromfietsverzekering af te sluiten, anders is jouw bromfiets onverzekerd en dat is strafbaar.

Vergelijk jouw bromfietsverzekering

Ben je benieuwd wat de premies zijn van alle bromfietsverzekeraars? Twijfel dan niet om jouw bromfietsverzekering te vergelijken. Door dit te doen kom je erachter wat voor jou de beste en voordeligste bromfietsverzekering is.

Lees hier meer over de brommerverzekering

Gratis hulp van een expert op het gebied van vergelijken

Persoonlijke hulp bij het vergelijken van al jouw vaste lasten

Jaarlijkse check of je nog goed verzekerd bent

Contractwekker, nooit meer te laat met opzeggen!

Compleet overzicht van jouw verzekeringen in jouw eigen omgeving, nooit meer zoeken naar polissen!

Aanmelden

Hulp nodig bij vergelijken?

035 685 7888


Whatsapp ons

Tussen 08:30 en 22:00 kun je met ons Whatsappen

App ons op 035 685 7888 en stel direct je vraag!

Stuur een bericht

Chat met ons

Tussen 08:30 en 22:00 kun je met ons chatten

Klik rechtsonder op de chat knop en stel direct je vraag!

Mail ons

Je kunt ons via het contactformulier een e-mail sturen. Klik op onderstaande knop om naar het contactformulier te gaan.

Naar contactformulier