Hulp nodig bij vergelijken?

Bel ons

035 685 7888


Whatsapp ons

Tussen 09:00 en 18:00 kun je met ons Whatsappen

App ons op 035 685 7888 en stel direct je vraag!

Chat met ons

Tussen 09:00 en 18:00 kun je met ons chatten

Klik rechtsonder op de chat knop en stel direct je vraag!

Mail ons

Je kunt ons via het contactformulier een e-mail sturen. Klik op onderstaande knop om naar het contactformulier te gaan.

Naar contactformulier

Overstappen van brommerverzekering?

We leggen je uit hoe!

Vergelijk nu een brommerverzekering

 • Kies zelf je dekking
 • Direct verzekerd de weg op!
 • Alle soorten dekkingen mogelijk (WA, WA+ of Allrisk)
Start vergelijken

Overstappen van brommerverzekering

Het kan altijd voorkomen dat je niet tevreden bent over jouw bromfietsverzekering, en dat je op zoek bent naar een andere bromfietsverzekering. Geen idee wat je moet doen en welke stappen hier bij komen kijken? Dan ben je hier op het juiste adres, want wij geven aan welke stappen je moet ondernemen als je gaat overstappen van bromfietsverzekering!

Vergelijkdirect.com wordt gemiddeld beoordeeld met een

Bromfietsverzekering opzeggen

Voordat je kan overstappen van bromfietsverzekering, moet je je huidige verzekering opzeggen. Dat kan schriftelijk of telefonisch. We raden aan om dit schriftelijk te doen. Dan kan de verzekeraar je aanvraag sneller verwerken.

Bekijk meer

Nieuwe bromfietsverzekering

Nadat je je huidige verzekering hebt opgezegd, is het tijd voor een nieuwe. Deze vind je door te vergelijken. Wanneer je een nieuwe verzekering hebt gevonden, kun je deze afsluiten.

Bekijk meer

Vergelijken

Wil je de beste bromfietsverzekering vinden voor jouw scooter en dat voor de beste prijs? Dan kan je bij ons scooterverzekeringen met elkaar vergelijken!

Bekijk meer

Zeg je huidige bromfietsverzekering op

Wanneer je wilt overstappen van bromfietsverzekering doe je dat in stappen. De eerste stap is het opzeggen van je huidige verzekering opzeggen. Dit kun je schriftelijk doen, per post of e-mail. Maar het kan ook telefonisch. Vaak is het beter om dit schriftelijk te doen, omdat het dan sneller verwerkt kan worden. Je hoeft dus niet heel veel te doen om je opzegging te regelen. In de meeste gevallen kun je jouw bromfietsverzekering dagelijks opzeggen met een opzegtermijn van één maand als de contracttermijn van een jaar verstreken is. Wat je eventueel ook kan doen, is contact opnemen met je nieuwe verzekeraar als je deze al hebt gevonden. Dan zou je kunnen vragen welke stappen je moet ondernemen om over te stappen van bromfietsverzekering. Vaak wil jouw nieuwe bromfietsverzekering je daar wel bij helpen.

Verzekering opgezegd, en nu?

Nadat je jouw huidige bromfietsverzekering hebt opgezegd, kun je jouw nieuwe bromfietsverzekering gaan afsluiten. Als je deze nog niet hebt gevonden, dan moet je daar naar op zoek gaan. Hoe je dit het beste kunt doen? Door te vergelijken. Jij geeft aan wat je in een bromfietsverzekering zoekt en wat jouw wensen en behoeften zijn. Op basis van die gegevens kun jij een bromfietsverzekering afsluiten die het beste bij jouw persoonlijke situatie past. Probeer zo snel mogelijk een nieuwe bromfietsverzekering af te sluiten, anders is jouw bromfiets onverzekerd en dat is strafbaar.

Vergelijk jouw bromfietsverzekering

Je wilt dus overstappen van bromfietsverzekering. Ben je benieuwd wat de premies zijn van alle bromfietsverzekeraars? Twijfel dan niet om jouw bromfietsverzekering te vergelijken. Door dit te doen kom je erachter wat voor jou de beste en voordeligste bromfietsverzekering is. Kom je er niet uit of heb je vragen? Neem gerust eens contact met ons op. We helpen je graag.

Veel gestelde vragen over het overstappen van brommerverzekering

Stel je vraag per chat, mail, telefoon of WhatsApp. Wij zitten voor je klaar. Beantwoorden we je vraag? Dan heb je kans dat wij dit op deze pagina vermelden. Zo helpen we ook andere mensen!

Vraag van: Annemiek

Beantwoord door: Vincent Schokker op 08/11/2021

Bij ons vergelijk je alle bromfietsverzekeringen met elkaar en krijg je op basis van jouw aangegeven wensen en behoeften een goede en voordelige scooterverzekering. Neem voor meer vragen contact met ons op per chat, mail, telefoon of WhatsApp via 035-6857888!

Vraag van: Lieve

Beantwoord door: Vincent Schokker op 15/11/2021

Het overstappen van bromfietsverzekering is vrij simpel. Je begint met het opzeggen van je huidige bromfietsverzekering. Dit kun je op twee manieren doen: schriftelijk of telefonisch. Vaak is het beter om dit schriftelijk te doen. Dit kan sneller verwerkt worden. Nadat je jouw huidige verzekering hebt opgezegd, kun je jouw nieuwe bromfietsverzekering afsluiten. Als je deze nog niet hebt gevonden, dan moet je daar naar op zoek gaan. Dit kun je het beste doen door bromfietsverzekeringen met elkaar te vergelijken. Vergelijken kan bij ons! Neem voor meer vragen contact met ons op per chat, mail, telefoon of WhatsApp via 035-6857888!

Voordelen Vergelijkdirect.com

 • Vergelijk meer dan 9 brommerverzekeringen
 • Hulp nodig? Chat, bel of mail met ons!
 • Direct verzekerd de weg op
 • brommerverzekering op maat

Zelf je brommerverzekering samenstellen!

Rechtsbijstand, schade opzittende, ongevallen opzittende of pechhulp naar wens toevoegen aan je brommerverzekering

Start vergelijker

Meer dan 100.000 mensen

Belangrijke informatie

Handige tips

 • Oude brommerverzekering opzeggen?
  Wij zeggen je oude brommerverzekering graag voor je op! Neem hiervoor contact met ons op via 035-6857888.
 • brommerverzekering zonder rijbewijs?
  Heb je nog geen brommerrijbewijs maar heb je wel een brommer? Ook dan kunnen we je helpen met het afsluiten van je brommerverzekering!
 • Nog meer korting?
  Profiteer van pakketkorting wanneer je ook andere verzekeringen wilt afsluiten. Neem hiervoor contact met ons op via 035-6857888.