Hulp nodig bij vergelijken?

Bel ons

035 685 7888


Whatsapp ons

Tussen 09:00 en 18:00 kun je met ons Whatsappen

App ons op 035 685 7888 en stel direct je vraag!

Chat met ons

Tussen 09:00 en 18:00 kun je met ons chatten

Klik rechtsonder op de chat knop en stel direct je vraag!

Mail ons

Je kunt ons via het contactformulier een e-mail sturen. Klik op onderstaande knop om naar het contactformulier te gaan.

Naar contactformulier

Snorfiets verzekeren

Wij zorgen voor een goedkope snorfiets verzekering met de juiste dekking!

  • Vergelijk meer dan 9 snorfietsverzekeringen
  • Op werkdagen binnen 1 uur verzekerd
  • Alle soorten dekkingen mogelijk (WA, WA+ of Allrisk)

Waarom je snorfiets verzekeren?

Het is belangrijk om je snorfiets te verzekeren, maar waarom? Ten eerste is het in Nederland verplicht om een snorfietsverzekering te hebben, als je in bezit bent van een snorfiets. Anders mag je de weg niet op. Daarnaast is het fijn dat je geen extra kosten op je bord krijgt als je in een ongeval terecht komt. met een snorfiets kun je zowel schade aan je eigen voertuig als dat van anderen verzekeren. Wij hebben drie basisverzekeringen en diverse aanvullende dekkingen waar je een keuze uit kan maken. Deze verzekeringen en dekkingen hebben we hieronder voor jou op een rijtje gezet. Zo weet je precies welke opties je hebt en wat ze precies inhouden:

Vergelijkdirect.com wordt gemiddeld beoordeeld met een

WA snorfiets-verzekering

Dit is de goedkoopste verzekering voor je snorfiets. Met deze verzekering ben je gedekt voor schade die jij aan anderen in het verkeer toebrengt.

Bekijk aanvullende dekkingen

WA+ snorfiets-verzekering

Deze verzekering dekt schade die jij aan anderen toebrengt. Ook dekt deze verzekering veelvoorkomende schades, bijvoorbeeld brand- en stormschade.

Bekijk aanvullende dekkingen

Allrisk snorfiets-verzekering

De Allrisk snorfiets-verzekering is de meest uitgebreide verzekering voor je snorfiets. Bij deze verzekering ben je verzekerd tegen schades die je een ander toebrengt. En ook je bent verzekerd tegen schades aan je eigen snorfiets.

Bekijk aanvullende dekkingen

Wat raden wij aan?

Wij raden aan om je snorfiets Allrisk te verzekeren. Waarom? Omdat je dan gedekt bent tegen alle schades aan je snorfiets. Je bent verzekerd tegen schades die je anderen toebrengt en schades aan je eigen snorfiets. Op deze manier is de kans het kleinst dat je iets uit eigen zak moet betalen. Wel moeten we erbij vermelden dat er geen schadevergoeding wordt uitgekeerd als er sprake is van opzet of gebruik van verboden middelen.

Aanvullende dekkingen?

Schadeverzekering opzittenden
Met deze dekking zijn jij en de persoon die achterop zit verzekerd tot een bepaald bedrag.
Ongevallenverzekering opzittenden
Met deze dekking zijn jij en de opzittende verzekerd. Op deze manier heb je geen onverwachte hoge zorgkosten door een ongeval.
Rechtsbijstand
Deze dekking verzekert je voor juridische hulp.
Aanschafwaardegarantie (3 of 5 jaar)
Met deze dekking krijg je het bedrag van de aanschafwaarde terug als je snorfiets gestolen is. Het ligt er per verzekeraar aan of dit tot 3 of 5 jaar na aankoop is.
Pechhulp
Als je met pech langs de weg staat, komt iemand je halen of de snorfiets ter plekke repareren. Dit verschilt per verzekeraar.

Kosten van een snorfietsverzekering?

De kosten van de verzekering van je snorfiets zijn afhankelijk van een aantal factoren. Ten eerste ligt het eraan welke van de drie basisverzekeringen jij kiest. Naast de basisverzekering kan je ook nog een aanvullende dekking kiezen. Dit kan ook invloed hebben op de kosten van jouw snorfietsverzekering. Daarnaast kan het zijn dat je schadevrije jaren hebt opgebouwd. Als je schadevrije jaren hebt opgebouwd kan je no-claimkorting krijgen. Met recht op no-claimkorting wordt deze op de maandelijkse premie toegepast. En de laatste factor die meetelt in de kosten voor jouw verzekering is het eigen risico. Hoe hoger je eigen risico, hoe minder premie je maandelijks hoeft te betalen.

Waarom vergelijken?

Voordat je een verzekering afsluit, is het handig om eerst de verzekeringen te vergelijken. Op die manier weet je precies welke verzekering het beste bij jou en je snorfiets past. Zo betaal je nooit te veel.
Wij kunnen ook een vergelijking voor je maken. Daarbij kijken wij wat jij gedekt wil hebben en welke premie het goedkoopst is. Zo vind jij de verzekering die het beste bij je past. Je kunt zelf starten met vergelijken op onze website, maar je kunt ook contact met ons opnemen. Wij helpen je met vragen of wanneer je hulp nodig hebt bij het vergelijken.
Spreek ons op de chat of bel/whatsapp ons op 035-6857888. Zo kunnen wij jou verder helpen. We hopen snel van je te horen.

Veel gestelde vragen over goedkoop je snorfiets verzekeren aan Vincent en Bart

Stel je vraag per chat, mail, telefoon of WhatsApp. Wij zitten voor je klaar. Beantwoorden we je vraag? Dan heb je kans dat wij dit op deze pagina vermelden. Zo helpen we ook andere mensen!

Vraag van: G. timmer

Beantwoord door: Bart Houtman op 4/02/2020

Om te berekenen wat je voor je snorfietsverzekering gaat betalen moet je weten wat je kenteken is, je geboortedatum, je adresgegevens en het aantal schadevrije jaren. Aan de hand daarvan kan je je premie voor een snorfietsverzekering berekenen. Heb je hulp nodig of wil je exact weten wat een snorfietsverzekering kost? Dan kun je contact met ons opnemen via chat, telefoon of WhatsApp (035-6857888).

Vraag van: B. Timmer

Beantwoord door: Bart Houtman op 4/02/2020

Bij een snorfiets heb je drie verschillende basisdekkingen. De eerste dekking is een WA-dekking, bij deze dekking ben je gedekt tegen de schade die je andere toebrengt. De tweede dekking is de wa+ dekking, bij deze dekking ben je gedekt tegen schade die je andere toebrengt en je bent ook gedekt schade aan je snorfiets door natuurgeweld, brand en diefstal. En dan de laatste dekking is allrisk bij allrisk ben je verzekerd tegen schades die je een ander toebrengt. Ook je bent verzekerd tegen schades aan je eigen snorfiets. Meer vragen over de dekkingen? Dan kun je contact met ons opnemen via chat, telefoon of WhatsApp (035-6857888).