Hulp nodig bij vergelijken?

Bel ons

035 685 7888


Whatsapp ons

Tussen 09:00 en 18:00 kun je met ons Whatsappen

App ons op 035 685 7888 en stel direct je vraag!

Chat met ons

Tussen 09:00 en 18:00 kun je met ons chatten

Klik rechtsonder op de chat knop en stel direct je vraag!

Mail ons

Je kunt ons via het contactformulier een e-mail sturen. Klik op onderstaande knop om naar het contactformulier te gaan.

Naar contactformulier

Caravanverzekering vergelijken

Vind de beste verzekering voor jouw caravan

Laat ons je caravan verzekeren!

 • Kies uit meer dan 10 caravanverzekeraars
 • Op werkdagen binnen 1 uur verzekerd
 • Alle soorten dekkingen mogelijk
 • Hulp nodig? Bel ons op 035-6857888
Start vergelijken

Caravanverzekering vergelijken

Ga je binnenkort lekker met je familie en de caravan op vakantie? Dan is een caravanverzekering geen overbodige luxe. Het is relatief goedkoop en het dekt de schade die jouw caravan bij andere veroorzaakt. Een caravan verzekering vergelijken kan op Vergelijkdirect.com!

Vergelijkdirect.com wordt gemiddeld beoordeeld met een

Dekkingen caravanverzekering

Voor een caravanverzekering zijn er ook verschillende dekkingen. Je kunt kiezen voor het basispakket of het allrisk pakket. Met de basis ben je verzekerd tegen schade aan je caravan door bijvoorbeeld brand. Met allrisk heb je aanvullende rechtsbijstand of vervangend verblijf bij enorme schade. Het is net wat jij het fijnst vindt!

Bekijk meer

Aanvullende dekkingen

Je kunt je dekking ook uitbreiden met aanvullingen. Zo kun je ervoor kiezen om je inboedel bijvoorbeeld mee te verzekeren. Ook een buitenlanddekking is vaak mogelijk.

Bekijk meer

Carvanverzekering vergelijken

Er zijn meerdere aanbieders van caravanverzekeringen. Daarom raden we je aan om deze verzekering te vergelijken. Zo weet je goed welke verzekering het beste en het voordeligst is voor jouw caravan. Vergelijken kan bij ons!

Bekijk meer

Waarom een caravanverzekering vergelijken?

Met een caravanverzekering verzeker je je caravan tegen schade. Denk hierbij aan schade die je bij anderen veroorzaakt. Dit wordt in de meeste gevallen gedekt door je autoverzekering. Soms geldt dit niet. Staat je caravan niet gekoppeld aan je auto op een camping? Dan kan het gebeuren dat je caravan wegrolt als je op een helling staat. Schade die je caravan dan bij anderen veroorzaakt, wordt niet gedekt met een autoverzekering. Hiervoor moet je toch echt een caravanverzekering afsluiten. Met een caravanverzekering ben je ook gedekt tegen andere schade. Er zijn meerdere caravanverzekeringen. Daarom is het slim om te vergelijken!

Dekkingen

Er zijn meerdere dekkingen waardoor je eigen caravan ook beschermd wordt. De dekkingen zijn vaak verdeeld in pakketten.

Basispakket

Met het basispakket ben je vaak gedekt tegen schade door brand. Maar ook door diefstal of storm. Lees goed de voorwaarden per verzekeraar. Bij een paar verzekeraars is de nieuwwaarde van de caravan gedekt tot wel zeven jaar na aankoop. Bij andere verzekeraars geldt dit weer niet.

Allrisk caravanpakket

Met een allrisk caravanverzekering heb je nog een stuk meer voordelen. Je caravanverzekering kun je uitbreiden met een dekking tegen ongelukken. Maar ook met een aanvullende rechtsbijstand. Of voor vervangend verblijf en hagelschade. Bij veel verzekeraars kun je enkel de hagelschadedekking afsluiten als je caravan een hagelbestendig dak heeft.

Aanvullende dekkingen

Er zijn ook nog aanvullende dekkingen die je kunt afsluiten. Zo breid je je pakket uit. Je kunt bijvoorbeeld je inboedel mee laten verzekeren. De inboedel is dan gedekt tegen diefstal en schade. Daarnaast kun je er ook voor kiezen om een buitenlanddekking af te sluiten. Hiermee is je caravan in de meeste gevallen door heel Europa verzekerd. Het kost wat extra premie, maar je hebt een stuk meer zekerheid. Die zekerheid is ook wat waard!

Caravanverzekering vergelijken

Een caravanverzekering is dus niet verplicht, maar wel handig om af te sluiten. Het is relatief goedkoop en je gaat met een geruster hart op vakantie. Bekijk goed per verzekeraar welke dekkingen je kunt afsluiten. Maar ook welke verzekering het voordeligste is voor jou. Een caravanverzekering vergelijken doe je natuurlijk bij ons! Vul jouw wensen en eisen in. Wij laten je de beste resultaten zien. Heb je vragen of lukt het vergelijken niet? Neem dan gerust eens contact met ons op! We helpen je graag bij het vinden van de beste verzekering voor jou.

Veel gestelde vragen over het vergelijken van caravan verzekeringen

Stel je vraag per chat, mail, telefoon of WhatsApp. Wij zitten voor je klaar. Beantwoorden we je vraag? Dan heb je kans dat wij dit op deze pagina vermelden. Zo helpen we ook andere mensen!

Vraag van: Wessel

Beantwoord door: Vincent Schokker op 08/11/2021

Caravanverzekeringen vergelijken doe je makkelijk en snel via Vergelijkdirect. Vul jouw wensen en eisen in in onze vergelijker en wij laten je de beste en voordeligste mogelijkheden zien. Bekijk zelf nog even goed de voorwaarden per verzekeraar en je hebt jouw caravanverzekering gevonden! Neem voor meer vragen contact met ons op per chat, mail, telefoon of WhatsApp via 035-6857888!

Vraag van: Maya

Beantwoord door: Vincent Schokker op 12/11/2021

Er zijn aanvullende dekkingen die je kunt afsluiten voor je caravanverzekering. Zo breid je je pakket uit. Je kunt bijvoorbeeld je inboedel mee laten verzekeren. De inboedel is dan gedekt tegen diefstal en schade. Daarnaast kun je er ook voor kiezen om een buitenlanddekking af te sluiten. Hiermee is je caravan in de meeste gevallen door heel Europa verzekerd. Het kost wat extra premie, maar je hebt een stuk meer zekerheid. Die zekerheid is ook wat waard! Neem voor meer vragen contact met ons op per chat, mail, telefoon of WhatsApp via 035-6857888!

Voordelen Vergelijkdirect.com

 • Vergelijk meer dan 9 caravanverzekeringen
 • Hulp nodig? Chat, bel of mail met ons!
 • Direct verzekerd de weg op
 • Caravan verzekeren op maat

Zelf je caravanverzekering samenstellen!

Breid je caravanverzekering uit met schade- en diefstaldekking voor je accessoires

Start vergelijken

Meer dan 100.000 mensen

Belangrijke informatie

Handige tips

 • Oude caravanverzekering opzeggen?
  Wij zeggen je oude caravanverzekering graag voor je op! Neem hiervoor contact met ons op via 035-6857888. Uiteraard helpen we je ook met het afsluiten van een nieuwe caravanverzekering!
 • Extra korting caravanverzekering?
  Combineer je caravanverzekering met andere verzekeringen en profiteer van pakketkorting! Neem hiervoor contact met ons op via 035-6857888.