Inshared caravanverzekering

Een Inshared caravanverzekering vind je via Vergelijkdirect.com!

Inshared caravanverzekering afsluiten?

 • Direct een offerte op maat
 • Op werkdagen binnen 1 uur verzekerd
 • Alle soorten dekkingen mogelijk
Ja, help mij!

Inshared caravanverzekering

Bij de Inshared caravanverzekering weten ze dat je caravan je dierbaar is en dat je deze dus goed wilt verzekeren. Wanneer je extra preventiemiddelen gebruikt krijg je bij Inshared uiteraard kortingen. Er is keuze uit een all-risk verzekering in de Benelux en Duitsland of in heel Europa.

Vergelijkdirect.com wordt gemiddeld beoordeeld met een

Caravanverzekering met diefstaldekking

Diefstal is vaak een standaard dekking in de meeste caravanverzekeringen. Is je caravan gestolen dan krijg je vaak de schade op dezelfde manier vergoed als bij normale schade. De hoogte van het uit te keren bedrag verschilt wel per verzekeraar. Ga je je (nieuwe) caravan verzekeren, let dan goed op de hoogte van het bedrag wat je uitgekeerd krijgt bij diefstal. Wil je advies van onze experts op het gebied van diefstaldekking? Neem dan gerust contact met ons op.

Bekijk aanvullende dekkingen

Caravan verzekeren tegen schade en hagelschade

Is hagelschade niet gewoon schade? Helaas niet! Schade ontstaan door hagel dien je apart mee te verzekeren bij het afsluiten van een caravanverzekering. Heb je een hagelbestendig dak? Dan kun je er natuurlijk ook voor kiezen om alleen overige schades te verzekeren. De meeste verzekeraars bieden standaard een casco caravanverzekering aan. In dit geval is je caravan verzekerd tegen de dagwaarde. Op het moment dat de betreffende vouwwagen total loss wordt verklaard, dan ontvang je de geschatte waarde op het moment van het ontstaan van de schade. Dit bedrag zal altijd lager zijn dan de nieuwwaarde van je caravan.

Bekijk aanvullende dekkingen

Allrisk caravan verzekeren

Als je een nieuwe, of een zo goed als nieuwe caravan wilt verzekeren, dan is het wellicht verstandig om een allrisk caravanverzekering af te sluiten. Een allrisk caravan verzekering dekt de nieuwwaarde van je caravan. Deze vorm van caravan verzekeren is duurder dan een standaard caravanverzekering. Als je dus bijvoorbeeld een ongeluk krijgt en je caravan wordt total loss verklaard, dan keert je verzekeraar een bedrag uit waarmee je een gelijkwaardige nieuwe caravan kunt kopen. Na 3 of 5 jaar verloopt deze nieuwwaarde regeling. Is je caravan ouder dan 3 of 5 jaar? Check dan de voorwaarden van de verzekeraars! Uiteraard weten wij precies bij welke verzekeraar je een goede nieuwwaarderegeling kunt meeverzekeren.

Bekijk aanvullende dekkingen

De all-risk Inshared caravanverzekering

Je wilt je caravan natuurlijk onbezorgd achter kunnen laten op de parkeerplaats. Inshared biedt je deze zekerheid met een standaard dekking voor vermissing, diefstal en inbraak. Ook wanneer je door een storm rijdt met je caravan ben je bij Inshared aan het juiste adres. Hier ben je namelijk verzekerd voor een ongeval bij het rijden, kortsluiting, storm, blikseminslag, overstromingen, lawines en aardbevingen. Je bent alleen niet verzekerd voor hagelschade. Hier kun je wel een extra dekking voor afsluiten om het wel te verzekeren. Waar je ook niet aan wilt denken is het aanrijden van een dier of een ontploffing, ook hiervoor ben je standaard verzekerd bij Inshared.

Aanvullende dekkingen

Ook zeker zijn van je inboedel of je extra’s die vastzitten aan je caravan? Hiervoor biedt Inshared je nog twee extra dekkingen die je kan afsluiten; Inboedel en Extra’s. De derde aanvullende dekking is hagelschade.

All-risk caravanverzekering in de Benelux en Duitsland

Bij de caravanverzekering voor in de Benelux en Duitsland ben je het gehele jaar verzekerd. Je bent verzekerd in België, Nederland, Luxemburg en Duitsland.  Bij deze dekking geldt een eigen risico van 125,- euro. Wanneer je schade rijdt buiten de Benelux en Duitsland is je eigen risico 1500,- euro.

All-risk caravanverzekering in Europa

Bij de caravanverzekering voor in Europa ben je 6 maanden per jaar verzekerd. Je bent dan verzekerd in alle landen van Europa en Turkije, Israël, Marokko en Tunesië. Bij deze dekking geldt een eigen risico van 125,- euro.

Nieuwwaarde/aanschafwaarde

Bij schade aan je caravan wil je natuurlijk graag de nieuwwaarde terugkrijgen. Bij Inshared is dit het geval wanneer je caravan jonger is dan 5 jaar. Dit is standaard meeverzekerd. In het geval dat je een tweedehandscaravan bezit die jonger is dan 8 jaar, krijg je bij schade de aanschafwaarde terug.

Voordelen van een Inshared caravanverzekering

Een Inshared caravanverzekering biedt je de volgende voordelen:

 • Nieuwwaarde tot 5 jaar
  Wanneer je de eerste eigenaar en gebruiker bent krijg je de nieuwwaarde vergoedt voor 5 jaar. Koop je een caravan jonger dan 8 jaar, dan krijg je voor 4 jaar de aankoopwaarde vergoedt.
 • Benelux en Duitsland of Europa
  Bij Inshared heb je twee keuzes om je (toer)caravan te verzekeren, namelijk voor de Benelux en Duitsland of Europa.
 • Vervangend verblijf
  Dit bestaat uit 125,- euro per dag tot maximaal 1250,- euro, maar Eurocross moet hiervoor wel goedkeuring geven. Eurocross is een extern bedrijf die hulp biedt in het buitenland voor (in dit geval) klanten van Inshared.
 • Hulp in het buitenland
  Eurocross staat 24/7 voor je klaar met passende hulp.
 • Fijne extra dekkingen
  Extra dekkingen zijn er af te sluiten, namelijk: hagel, inboedel en extra’s.
 • Beloningspunten voor schadevrije jaren
  Deze kun je onder andere krijgen door: rijbewijs BE, winterstalling en een slot.

Pechhulp

Bij een Inshared caravanverzekering ben je niet standaard verzekerd bij pech. Voor eventuele pechhulp moet er gekeken worden in de algemene voorwaarden, maar er kan ook een Hulp Op Reis verzekering afgesloten worden. Dit is een aparte verzekering die je op verschillende vlakken verzekerd voor op reis, hierbij zit onder andere ook pechhulp.

Vergelijk jouw Inshared caravanverzekering

Om erachter te komen wat voor jou de beste caravanverzekering is, kun je jouw caravanverzekering vergelijken met alle andere caravanverzekeraars. Zo krijg jij de caravanverzekering die het beste bij jouw persoonlijke situatie past.

Voordelen Vergelijkdirect.com

 • Vergelijk meer dan 9 caravanverzekeringen
 • Hulp nodig? Chat, bel of mail met ons!
 • Direct verzekerd de weg op
 • Caravan verzekeren op maat

Zelf je caravanverzekering samenstellen!

Breid je caravanverzekering uit met schade- en diefstaldekking voor je accessoires

Start vergelijken

Meer dan 100.000 mensen

Belangrijke informatie

Handige tips

 • Oude caravanverzekering opzeggen?
  Wij zeggen je oude caravanverzekering graag voor je op! Neem hiervoor contact met ons op via 035-6857888. Uiteraard helpen we je ook met het afsluiten van een nieuwe caravanverzekering!
 • Extra korting caravanverzekering?
  Combineer je caravanverzekering met andere verzekeringen en profiteer van pakketkorting! Neem hiervoor contact met ons op via 035-6857888.

Veel gestelde vragen over de caravanverzekering aan Vincent en Bart van Vergelijkdirect.com

Stel je vraag per chat, mail, telefoon of WhatsApp. Wij zitten voor je klaar. Beantwoorden we je vraag? Dan heb je kans dat wij dit op deze pagina vermelden. Zo helpen we ook andere mensen!

Vraag van: K. Jongsma

Beantwoord door: Bart Houtman op 03/06/2019

Het voordeel van een Inshared caravanverzekering is dat je allrisk verzekert bent! Maar elke verzekeraar heeft zijn voor- en nadelen. Mocht je willen weten wat de beste optie is voor jou, raden we je aan een vergelijking op te stellen! Als je een offerte op maat wilt, kun je contact met ons opnemen via de chat, Whatsapp of telefonisch via 035-6857888!

Hulp nodig bij vergelijken?

035 685 7888


Whatsapp ons

Tussen 08:30 en 22:00 kun je met ons Whatsappen

App ons op 035 685 7888 en stel direct je vraag!

Stuur een bericht

Chat met ons

Tussen 08:30 en 22:00 kun je met ons chatten

Klik rechtsonder op de chat knop en stel direct je vraag!

Mail ons

Je kunt ons via het contactformulier een e-mail sturen. Klik op onderstaande knop om naar het contactformulier te gaan.

Naar contactformulier