Hulp nodig bij vergelijken?

Bel ons

035 685 7888


Whatsapp ons

Tussen 09:00 en 18:00 kun je met ons Whatsappen

App ons op 035 685 7888 en stel direct je vraag!

Chat met ons

Tussen 09:00 en 18:00 kun je met ons chatten

Klik rechtsonder op de chat knop en stel direct je vraag!

Mail ons

Je kunt ons via het contactformulier een e-mail sturen. Klik op onderstaande knop om naar het contactformulier te gaan.

Naar contactformulier

Inshared caravanverzekering

Bij de Inshared caravanverzekering weten ze dat je caravan je dierbaar is en dat je deze dus goed wilt verzekeren. Wanneer je extra preventiemiddelen gebruikt krijg je bij Inshared uiteraard kortingen. Er is keuze uit een all-risk verzekering in de Benelux en Duitsland of in heel Europa.

De all-risk Inshared caravanverzekering

Je wilt je caravan natuurlijk onbezorgd achter kunnen laten op de parkeerplaats. Inshared biedt je deze zekerheid met een standaard dekking voor vermissing, diefstal en inbraak. Ook wanneer je door een storm rijdt met je caravan ben je bij Inshared aan het juiste adres. Hier ben je namelijk verzekerd voor een ongeval bij het rijden, kortsluiting, storm, blikseminslag, overstromingen, lawines en aardbevingen. Je bent alleen niet verzekerd voor hagelschade. Hier kun je wel een extra dekking voor afsluiten om het wel te verzekeren. Waar je ook niet aan wilt denken is het aanrijden van een dier of een ontploffing, ook hiervoor ben je standaard verzekerd bij Inshared.

Aanvullende dekkingen

Ook zeker zijn van je inboedel of je extra’s die vastzitten aan je caravan? Hiervoor biedt Inshared je nog twee extra dekkingen die je kan afsluiten; Inboedel en Extra’s. De derde aanvullende dekking is hagelschade.

All-risk caravanverzekering in de Benelux en Duitsland

Bij de caravanverzekering voor in de Benelux en Duitsland ben je het gehele jaar verzekerd. Je bent verzekerd in België, Nederland, Luxemburg en Duitsland.  Bij deze dekking geldt een eigen risico van 125,- euro. Wanneer je schade rijdt buiten de Benelux en Duitsland is je eigen risico 1500,- euro.

All-risk caravanverzekering in Europa

Bij de caravanverzekering voor in Europa ben je 6 maanden per jaar verzekerd. Je bent dan verzekerd in alle landen van Europa en Turkije, Israël, Marokko en Tunesië. Bij deze dekking geldt een eigen risico van 125,- euro.

Nieuwwaarde/aanschafwaarde

Bij schade aan je caravan wil je natuurlijk graag de nieuwwaarde terugkrijgen. Bij Inshared is dit het geval wanneer je caravan jonger is dan 5 jaar. Dit is standaard meeverzekerd. In het geval dat je een tweedehandscaravan bezit die jonger is dan 8 jaar, krijg je bij schade de aanschafwaarde terug.

Voordelen van een Inshared caravanverzekering

Een Inshared caravanverzekering biedt je de volgende voordelen:

 • Nieuwwaarde tot 5 jaar
  Wanneer je de eerste eigenaar en gebruiker bent krijg je de nieuwwaarde vergoedt voor 5 jaar. Koop je een caravan jonger dan 8 jaar, dan krijg je voor 4 jaar de aankoopwaarde vergoedt.
 • Benelux en Duitsland of Europa
  Bij Inshared heb je twee keuzes om je (toer)caravan te verzekeren, namelijk voor de Benelux en Duitsland of Europa.
 • Vervangend verblijf
  Dit bestaat uit 125,- euro per dag tot maximaal 1250,- euro, maar Eurocross moet hiervoor wel goedkeuring geven. Eurocross is een extern bedrijf die hulp biedt in het buitenland voor (in dit geval) klanten van Inshared.
 • Hulp in het buitenland
  Eurocross staat 24/7 voor je klaar met passende hulp.
 • Fijne extra dekkingen
  Extra dekkingen zijn er af te sluiten, namelijk: hagel, inboedel en extra’s.
 • Beloningspunten voor schadevrije jaren
  Deze kun je onder andere krijgen door: rijbewijs BE, winterstalling en een slot.

Pechhulp

Bij een Inshared caravanverzekering ben je niet standaard verzekerd bij pech. Voor eventuele pechhulp moet er gekeken worden in de algemene voorwaarden, maar er kan ook een Hulp Op Reis verzekering afgesloten worden. Dit is een aparte verzekering die je op verschillende vlakken verzekerd voor op reis, hierbij zit onder andere ook pechhulp.

Vergelijk jouw Inshared caravanverzekering

Om erachter te komen wat voor jou de beste caravanverzekering is, kun je jouw caravanverzekering vergelijken met alle andere caravanverzekeraars. Zo krijg jij de caravanverzekering die het beste bij jouw persoonlijke situatie past.

Lees hier meer over de caravanverzekering