Interpolis caravanverzekering

Op vakantie met de caravan geeft je een heerlijk gevoel!  Maar dit gevoel kan nog beter worden met een Interpolis caravanverzekering! Deze caravanverzekering neemt veel zorgen van je over en staat altijd voor je klaar. In dit artikel vertellen we je meer over een Interpolis caravanverzekering. De caravanverzekering Interpolis is alleen via de Rabobank af te sluiten. Let op! Hier zijn extra maandelijkse kosten aan verbonden die de Rabobank aan je door berekend!

interpolis caravanverzekering
    •   Standaard inventaris meeverzekerd tot €1500
    •   Interpolis alarmcentrale staat 24/7 voor je klaar
    •  Verzekerd tegen schade door verborgen gebreken

Interpolis caravanverzekering

Een caravanverzekering verzekert je tegen schade en diefstal aan je caravan, toercaravan, stacaravan of vouwwagen. In sommige gevallen valt de schade niet onder je autoverzekering of aansprakelijkheidsverzekering. De kosten kunnen dan hoog oplopen. Het is in deze gevallen prettig als de schade vergoed wordt. Ook wanneer de caravan dermate beschadigd raakt dat deze niet meer gebruikt kan worden is een caravanverzekering wel erg handig. Veel verzekeraars bieden je namelijk de mogelijkheid om je caravan te verzekeren voor vervangend vervoer of een vervangend vakantieverblijf. Je kunt dan nog genieten van je vakantie. Je caravan verzekeren kan al v.a. €4,80 per maand!

De voordelen van een Interpolis caravanverzekering

Een Interpolis caravanverzekering geeft je veel voordelen. Een van de belangrijkste voordelen voor jou als verzekerde is dat je tot wel 3 jaar het aankoopbedrag van je caravan terugkrijgt. Dit aankoopbedrag heeft wel een limiet van 35.000 euro.  Als de periode van 3 jaar verlopen is en je caravan is dan total loss verklaard krijg je de dagwaarde terug. Een ander voordeel die een caravanverzekering Interpolis je biedt is dat er 24/7 een alarmcentrale beschikbaar is. Je zal nooit alleen met pech staan met de hulp van de Interpolis alarmcentrale. Verder vindt Interpolis het vanzelfsprekend om jouw inventaris standaard te verzekeren tot wel 1.500 euro!

Korting bij meerdere rubrieken

Interpolis wil jou ook erg graag tegemoetkomen wanneer je meerdere verzekeringen in verschillende rubrieken bij hen afsluit. Ze komen je graag tegemoet door middel van kortingen. Hoe meer rubrieken jij afgesloten hebt bij hen, hoe meer korting je zal krijgen. Zo bestaat de hoogste korting, bij het afsluiten van 5 rubrieken, uit wel 12%! Hiermee kan het voordelig zijn om al je verzekeringen onder te brengen bij Interpolis. Maar let op! Interpolis is alleen via de Rabobank af te sluiten. Maandelijks rekent de Rabobank een extra bedrag aan jou door als tussenpersoon!

De dekkingen

Bij een Interpolis caravanverzekering heb je de keuze uit twee verschillende basisdekkingen: beperkt casco en volledig casco. Wat bij volledig casco wel wordt verzekerd in tegenstelling tot beperkt casco zijn de eigen gebreken en elke andere onzekere gebeurtenis. Alle dekkingen vind je hieronder op een rij:

DekkingBeperkt cascoAll risk
Diefstal en inbraak

Brand, ontploffing, zelfontbranding

Storm en bliksem

Hagelschade

Eigen gebreken

Elke andere onzekere gebeurtenis

Tips tegen schade aan je caravan

Interpolis wil jou graag helpen schade te voorkomen, hier geven ze dan ook de volgende tips voor:

  • Maak voordat je de caravan stalt altijd alles in je caravan droog.
  • Zorg ervoor dat er geen ongedierte in de caravan achterblijft.<
  • Laat je caravan voor de vakantie goed nakijken. Denk hierbij aan: banden, remmen, rubbers van de ramen, etc.
  • Tap bij een caravan altijd de waterleiding af voordat deze de wintermaanden ingaat.

Vergelijk jouw Interpolis caravanverzekering

Naast de Interpolis caravanverzekering zijn er natuurlijk nog veel meer aanbieders van caravanverzekeringen. Alle aanbieders hebben hun eigen voor- en nadelen, eigen premies en eigen dekkingen. Voor een volledig overzicht van de caravanverzekeringen is het handig voor jou om deze te vergelijken. Krijg een compleet overzicht van de mogelijkheden, zoek de beste voor jouw situatie en sluit binnen 5 minuten je caravanverzekering af. Met een gerust gevoel op vakantie!

Lees hier meer over de caravanverzekering

Hulp nodig bij vergelijken?

035 685 7888


Whatsapp ons

Tussen 08:30 en 22:00 kun je met ons Whatsappen

App ons op 035 685 7888 en stel direct je vraag!

Stuur een bericht

Chat met ons

Tussen 08:30 en 22:00 kun je met ons chatten

Klik rechtsonder op de chat knop en stel direct je vraag!

Mail ons

Je kunt ons via het contactformulier een e-mail sturen. Klik op onderstaande knop om naar het contactformulier te gaan.

Naar contactformulier