Hulp nodig bij vergelijken?

Bel ons

035 685 7888


Whatsapp ons

Tussen 09:00 en 18:00 kun je met ons Whatsappen

App ons op 035 685 7888 en stel direct je vraag!

Chat met ons

Tussen 09:00 en 18:00 kun je met ons chatten

Klik rechtsonder op de chat knop en stel direct je vraag!

Mail ons

Je kunt ons via het contactformulier een e-mail sturen. Klik op onderstaande knop om naar het contactformulier te gaan.

Naar contactformulier

Overstappen caravanverzekering

Hoe doe je dat?

Laat ons je caravan verzekeren!

 • Direct een offerte op maat
 • Op werkdagen binnen 1 uur verzekerd
 • Alle soorten dekkingen mogelijk
Offerte aanvragen

Belang caravanverzekering

Een caravanverzekering is erg handig. Hiermee verzeker je je caravan, toercaravan of vouwwagen tegen schade en diefstal, want in sommige gevallen valt de schade niet onder je autoverzekering of aansprakelijkheidsverzekering. De kosten kunnen dan hoog oplopen. Daarom is een caravanverzekering niet overbodig! In het geval van schade is het prettig als de schade vergoed wordt. Ook wanneer de caravan zo beschadigd is dat deze niet meer gebruikt kan worden, is een caravanverzekering wel erg handig!

Vergelijkdirect.com wordt gemiddeld beoordeeld met een

Opzeggen caravanverzekering

Om over te stappen van caravanverzekering moet je je huidige caravanverzekering opzeggen. Dit kan zowel telefonisch als schriftelijk, maar het is aan te raden om dit schriftelijk te doen. Dit doe je door een opzegbrief of -mail naar je verzekeraar te sturen.

Bekijk meer

Caravanverzekering zoeken

Een nieuwe verzekering vinden doe je in stappen. Dat kan heel makkelijk bij ons! Zo zoek je eerst uit welke caravanverzekering voldoen aan jouw wensen en eisen en daarna bekijk je wat de beste maandpremie is. Verzekeringen met elkaar vergelijken kan in onze vergelijker!

Bekijk meer

Overstappen caravanverzekering

Je bent niet tevreden over je huidige caravanverzekering. Dan wil je natuurlijk zo snel mogelijk naar een andere caravanverzekeraar. Om dit te doen, zal je eerste je huidige caravanverzekering moeten opzeggen. Dit kan je schriftelijk of telefonisch doen. Wij raden aan om het schriftelijk te doen. Zo staat het zwart op wit. Ook handelt de verzekeraar de opzegging dan sneller af. Je zou bijvoorbeeld een opzegbrief of -mail kunnen schrijven. Veel caravanverzekeringen zijn dagelijks opzegbaar. Dit maakt het voor de verzekerden makkelijker om op te zeggen en om over te stappen. Zodra je huidige verzekering is opgezegd, kan je een nieuwe verzekering afsluiten.

Caravanverzekering overstappen: opgezegd, wat nu?

Je hebt je caravanverzekering opgezegd. Dan is het tijd voor een nieuwe. Dit doe je in stappen. Je begint met uitzoeken welke caravanverzekering het beste bij jouw wensen en behoeftes aansluit. Daarna kijk je wat de beste maandpremie is. Dit kan je het beste uitzoeken door jouw caravanverzekering te vergelijken. Dat kan bij ons! Wij vergelijken vele verzekeraars met elkaar. Bekijk welke dekkingen je wilt. Daarna kun je jouw caravanverzekering kiezen. Als je een opzegbevestiging van je vorige caravanverzekeraar hebt gekregen, dan kun je jouw nieuwe caravanverzekering afsluiten.

Vergelijk jouw caravanverzekering bij Vergelijkdirect.com

Wil je zeker zijn van een goede en voordelige caravanverzekering? Dan kun je bij ons jouw caravanverzekering vergelijken. Dit is de beste manier om erachter te komen wat voor jou de beste verzekering is. Overstappen van caravanverzekering? Geen enkel probleem als je bij ons vergelijkt. Kom je er niet uit of heb je andere vragen? Neem gerust eens contact met ons op! Onze experts helpen je graag. Door onze jarenlange ervaring weten we goed wat bij je past.

Veel gestelde vragen over het overstappen van de caravanverzekering

Stel je vraag per chat, mail, telefoon of WhatsApp. Wij zitten voor je klaar. Beantwoorden we je vraag? Dan heb je kans dat wij dit op deze pagina vermelden. Zo helpen we ook andere mensen!

Vraag van: Cynthia

Beantwoord door: Vincent Schokker op 01/11/2021

Je huidige caravanverzekering opzeggen kan schriftelijk of telefonisch. Wij raden aan om het schriftelijk te doen. Zo staat het zwart op wit. Ook handelt de verzekeraar de opzegging dan sneller af. Je zou bijvoorbeeld een opzegbrief of -mail kunnen schrijven. Veel caravanverzekeringen zijn dagelijks opzegbaar. Neem voor meer vragen contact met ons op per chat, mail, telefoon of WhatsApp via 035-6857888!

Vraag van: Jacco

Beantwoord door: Vincent Schokker op 08/10/2021

Je begint met uitzoeken welke caravanverzekering het beste bij jouw wensen en behoeftes aansluit. Daarna kijk je wat de beste maandpremie is. Dit kan je het beste uitzoeken door jouw caravanverzekering te vergelijken. Dat kan bij ons! Neem voor meer vragen contact met ons op per chat, mail, telefoon of WhatsApp via 035-6857888!

Voordelen Vergelijkdirect.com

 • Vergelijk meer dan 9 caravanverzekeringen
 • Hulp nodig? Chat, bel of mail met ons!
 • Direct verzekerd de weg op
 • Caravan verzekeren op maat

Zelf je caravanverzekering samenstellen!

Breid je caravanverzekering uit met schade- en diefstaldekking voor je accessoires

Start vergelijken

Meer dan 100.000 mensen

Belangrijke informatie

Handige tips

 • Oude caravanverzekering opzeggen?
  Wij zeggen je oude caravanverzekering graag voor je op! Neem hiervoor contact met ons op via 035-6857888. Uiteraard helpen we je ook met het afsluiten van een nieuwe caravanverzekering!
 • Extra korting caravanverzekering?
  Combineer je caravanverzekering met andere verzekeringen en profiteer van pakketkorting! Neem hiervoor contact met ons op via 035-6857888.