Hulp nodig bij vergelijken?

Bel ons

035 685 7888


Whatsapp ons

Tussen 09:00 en 18:00 kun je met ons Whatsappen

App ons op 035 685 7888 en stel direct je vraag!

Chat met ons

Tussen 09:00 en 18:00 kun je met ons chatten

Klik rechtsonder op de chat knop en stel direct je vraag!

Mail ons

Je kunt ons via het contactformulier een e-mail sturen. Klik op onderstaande knop om naar het contactformulier te gaan.

Naar contactformulier

Beste dierenverzekering?

De beste dierenverzekering is voor iedereen verschillend. Een dierenverzekering moet namelijk aansluiten op de risico’s die jij met je huisdier loopt. Zo kun je verschillende aanvullende dekkingen afsluiten bij je dierenverzekering. Om tot de beste dierenverzekering te komen, kun je deze het beste vergelijken.

Waarom een dierenverzekering?

Als je een hond of kat hebt, dan is het aangeraden om een dierenverzekering in overweging te nemen. De kosten voor een dierenartsconsult zijn vaak nog wel betaalbaar, maar als het om een operatie gaat, dan kunnen de kosten behoorlijk oplopen. Als je niet voor deze kosten wilt opdraaien, dan kun je ervoor kiezen om een dierenverzekering af te sluiten. Met een dierenverzekering ben je dan gedekt voor deze kosten.

Een goed aansluitende dierenverzekering is belangrijk

Als je van plan bent een dierenverzekering af te sluiten, dan is het belangrijk om jezelf af te vragen wat je voor jouw huisdier wilt verzekeren. Als je hond of kat regelmatig last heeft van zijn/haar gebit, dan is het verstandig om gebitsbehandelingen mee te verzekeren. De hoogte van de premie is afhankelijk van een aantal factoren, deze factoren zijn onder andere de leeftijd van je huisdier, het ras en het volwassen gewicht.

Huisdier aanvullend verzekeren?

Naast de standaard dierenverzekering, kun je ervoor kiezen om je basisdierenverzekering uit te breiden met een aanvullende dekking. Aanvullende dekkingen zijn vaccinaties, plaatsen van een identificatiechip, castratie/sterilisatie, vrijwillig extra eigen risico, chemo- en radiotherapie, crematie, doorlopende reisverzekering en gebitsbehandelingen. Als je hond of kat voor jou bijvoorbeeld een emotionele waarde heeft, dan kun je ervoor kiezen om crematie mee te nemen als aanvullende dekking. Op deze manier kun je jouw dierenverzekering volledig laten aansluiten op jouw wensen en behoeften.

Dierenverzekering vergelijken?

Hoe kom je erachter wat voor jou de beste dierenverzekering is? Je komt het te weten als je dierenverzekeraars met elkaar vergelijkt. Zo krijg je een beeld van welke dierenverzekering het beste bij jouw persoonlijke situatie aansluit. Ook kun je door middel van een voordelige premie op jaarbasis flink wat geld besparen.

Lees hier meer over de dierenverzekering