Hulp nodig bij vergelijken?

Bel ons

035 685 7888


Whatsapp ons

Tussen 09:00 en 18:00 kun je met ons Whatsappen

App ons op 035 685 7888 en stel direct je vraag!

Chat met ons

Tussen 09:00 en 18:00 kun je met ons chatten

Klik rechtsonder op de chat knop en stel direct je vraag!

Mail ons

Je kunt ons via het contactformulier een e-mail sturen. Klik op onderstaande knop om naar het contactformulier te gaan.

Naar contactformulier

Beste huisdierverzekering

Wat is nou de beste huisdierverzekering? Dat is een moeilijk te beantwoorden vraag, omdat dit per persoon en huisdier verschilt. Vind jij een laag eigen risico of juist een hoog vergoedingspercentage belangrijk? en heeft je hond of kat voornamelijk sterilisaties nodig of juist ontwormingen? De beste huisdierverzekering sluit je al af vanaf €11,87.

Verschillende pakketten

Bij Vergelijkdirect.com vergelijken we de pakketten van drie verschillende verzekeraars. Elke verzekeraar biedt twee of drie verschillende pakketten aan. Elk pakket is verschillend van elk ander pakket. Het plaatsen van een chip zit bij Figo (voorheen Petplan) en OHRA bijvoorbeeld in het basispakket, terwijl dit bij Reaal Dier&Zorg enkel in het aanvullend pakket wordt aangeboden. Bij Reaal Dier&Zorg worden vaccinaties echter weer in het basispakket aangeboden in tegenstelling tot Figo en OHRA.

Wat verschilt er verder nog per pakket? Dat zijn namelijk nog best wat punten. Elk pakket verschilt ook per:

  • Vergoedingspercentage
  • Eigen risico
  • Maximaal te verzekeren bedrag
  • Maandelijkse premie

Vergoedingspercentage

Per verzekeraar verschilt het percentage dat je per behandeling krijgt vergoed. Je krijgt nooit de volledige 100% van een behandeling vergoed. Het vergoedingspercentage ligt bij de meeste verzekeraars tussen de 50% en 90%. Hoe lager het vergoedingspercentage is, hoe lager ook de maandelijkse premie vaak is.

Eigen risico

Het eigen risico verschilt ook per verzekeraar. Het eigen risico houdt het bedrag in dat je eerst zelf moet betalen. Heb je bijvoorbeeld een eigen risico van €150,-, dan moet je tot dat bedrag eerst zelf betalen voordat je verzekeraar de resterende kosten vergoed.

Maximaal te verzekeren bedrag

Elk jaar kun je jouw huisdier tot een bepaald bedrag laten verzekeren. Heb je een wandelend ongeluk als huisdier, dan is het verstandig om een pakket te kiezen met een hoog te verzekeren bedrag. Trekt je huisdier niet zoveel ongelukken aan, dan kun je ook een pakket kiezen met een lager maximaal te verzekeren bedrag. Bij het laatste pakket zal de maandelijkse premie namelijk lager liggen.

Maandelijkse premie

Bovenstaande factoren zijn van grote invloed op de hoogte van de maandelijkse premie. Je moet dus goed kijken wat je wil en wat je keuzes voor invloed hebben op de hoogte van je premie.

Beste huisdierverzekering vergelijken

Op zoek naar de beste huisdierverzekering? dan ga je deze zeker vinden op Vergelijkdirect.com. Door verschillende verzekeraars en pakketten met elkaar te vergelijken, vind je het pakket dat het beste bij jou en je huisdier past.
[kiyoh-klantenvertellen]

Lees hier meer over de dierenverzekering