Hulp nodig bij vergelijken?

Bel ons

035 685 7888


Whatsapp ons

Tussen 09:00 en 18:00 kun je met ons Whatsappen

App ons op 035 685 7888 en stel direct je vraag!

Chat met ons

Tussen 09:00 en 18:00 kun je met ons chatten

Klik rechtsonder op de chat knop en stel direct je vraag!

Mail ons

Je kunt ons via het contactformulier een e-mail sturen. Klik op onderstaande knop om naar het contactformulier te gaan.

Naar contactformulier

Goedkoopste dierenverzekering

Vergelijk ze alle 13!

Vergelijk nu dierenverzekeringen

 • Kies zelf de dierenverzekering die bij jouw huisdier past
 • Direct verzekeren bij verzekeraar
 • Alle soorten dekkingen mogelijk (Basis, Ongevallen, Uitgebreid)
Start vergelijken

Goede en goedkope dierenverzekering

Het is voor veel mensen lastig om een goede en goedkope dierenverzekering te vinden voor hun hond of kat. Om hier achter te komen, kun je ervoor kiezen om je dierenverzekering met andere dierenverzekeringen te vergelijken. Er wordt gekeken naar verschillende dierenverzekeraars die bij jouw profiel passen op basis van de gegevens die jij hebt ingevuld.

Vergelijkdirect.com wordt gemiddeld beoordeeld met een

Lage dierenverzekering

De premie van je dierenverzekering kan vrij laag zijn als je je viervoeter alleen verzekert tegen de zaken die je daadwerkelijk denkt te gebruiken. Maak je ergens weinig gebruik van? Door dit niet te verzekeren, bespaar je premie.

Bekijk meer

Eigen risico

Het eigen risico dat je bij je dierenarts moet betalen kan verschillen. De ene dierenarts hanteert een percentage van de nota, de ander een vast bedrag.

Bekijk meer

Goedkoopste dierenverzekering

De goedkoopste dierenverzekering voor jouw huisdier vind je door te vergelijken. Dat kan bij ons! Je kunt wel dertien huisdierenverzekering met elkaar vergelijken. Zo vind jij de beste en goedkoopste voor jou!

Bekijk meer

Waarom een dierenverzekering?

Als je een hond of kat hebt, is het aangeraden om een dierenverzekering af te sluiten. De kosten voor een dierenartsconsult zijn vaak nog wel betaalbaar, maar als het om een operatie gaat, kunnen de kosten behoorlijk oplopen. Als je liever niet voor deze kosten wilt opdraaien, dan kun je ervoor kiezen om een dierenverzekering af te sluiten. Met een dierenverzekering ben je dan gedekt voor deze kosten.

Een goed aansluitende dierenverzekering is belangrijk

Als je van plan bent een dierenverzekering af te sluiten, is het belangrijk om jezelf af te vragen wat je voor jouw huisdier wilt verzekeren. Als je hond of kat regelmatig last heeft van zijn of haar gebit is het verstandig om gebitsbehandelingen mee te verzekeren.

Hoogte premie goedkoopste dierenverzekering

De hoogte van de premie is afhankelijk van een aantal factoren. Deze factoren zijn onder andere de leeftijd van je huisdier, het ras en het volwassen gewicht.

Hoe krijg ik de goedkoopste dierenverzekering?

Het is belangrijk om je te beseffen dat je alleen medische zaken verzekert die je daadwerkelijk denkt te gebruiken. Als je iets verzekert waar je weinig of geen gebruik van maakt, dan betaal je al snel te veel. Als je dus niet onnodig veel wilt betalen, let hier dan goed op.

Eigen risico voor je dierenverzekering

Het is belangrijk om te weten wat voor eigen risico jouw dierenverzekeraar hanteert. Er zijn twee soorten eigen risico’s bij een dierenverzekering: een percentage van de nota, of een vast bedrag per nota. Bij een lage rekening is een eigen risico met percentage goedkoper, in tegenstelling tot een hoge rekening: hierbij is een eigen risico met een vast bedrag voordeliger.

Vergelijk jouw dierenverzekering

Er zijn een hoop dierenverzekeringen met veel verschillende premies. Het kan daarom zijn dat je door de bomen het bos niet meer ziet, en dat je niet weet welke keuze je moet maken voor je huisdier. We helpen je hier graag mee! Vul jouw wensen en eisen in in onze vergelijker. Zo krijg je de beste en meest voordelige dierenverzekeringen te zien die het beste bij jou passen! Kom je er niet uit of heb je vragen? Neem gerust eens contact met ons op. We helpen je graag!

Veel gestelde vragen over de goedkoopste dierenverzekering

Stel je vraag per chat, mail, telefoon of WhatsApp. Wij zitten voor je klaar. Beantwoorden we je vraag? Dan heb je kans dat wij dit op deze pagina vermelden. Zo helpen we ook andere mensen!

Vraag van: Jacco

Beantwoord door: Vincent Schokker op 08/11/2021

Dierenverzekeringen kun je bij ons vergelijken! Vul jouw wensen en eisen in in onze vergelijker. Zo krijg je de beste en meest voordelige dierenverzekeringen te zien die het beste bij jou passen! Neem voor meer vragen contact met ons op per chat, mail, telefoon of WhatsApp via 035-6857888!

Vraag van: Jantine

Beantwoord door: Vincent Schokker op 12/11/2021

Als je een hond of kat hebt, is het aangeraden om een dierenverzekering af te sluiten. De kosten voor een dierenartsconsult zijn vaak nog wel betaalbaar, maar als het om een operatie gaat, kunnen de kosten behoorlijk oplopen. Als je liever niet voor deze kosten wilt opdraaien, dan kun je ervoor kiezen om een dierenverzekering af te sluiten. Met een dierenverzekering ben je dan gedekt voor deze kosten. Neem voor meer vragen contact met ons op per chat, mail, telefoon of WhatsApp via 035-6857888!

Vraag van: Joyce

Beantwoord door: Vincent Schokker op 14/11/2021

De goedkoopste dierenverzekering is voor iedereen anders. Het ligt eraan wat je allemaal wilt verzekeren. Om de goedkoopste premie te vinden voor jouw wensen en eisen, kun je onze vergelijker gebruiken. Zo vind je de beste én voordeligste dierenverzekering voor jouw huisdier. Neem voor meer vragen contact met ons op per chat, mail, telefoon of WhatsApp via 035-6857888!

Voordelen Vergelijkdirect.com

 • Vergelijk met 13 dierenverzekeringen
 • Hulp nodig? Chat, bel of mail met ons!
 • Enige vergelijker huisdierenverzekeringen
 • Dierenverzekering op maat

Kies jouw huisdierenverzekering!

Ontdek direct welke huisdierenverzekering het beste bij jou past.

Start vergelijken

In 2020 hebben we meer dan 100.000 mensen aan de juiste verzekering geholpen.

Belangrijke informatie

Handige tips

 • Huidige dierenverzekering opzeggen?
  Wij kijken graag met jou naar een nieuwe dierenverzekering! Neem hiervoor contact met ons op via 035-6857888.
 • Huisdierenverzekering nodig?
  Ben je op zoek naar de juiste huisdierenverzekering? We helpen je graag met het afsluiten van jouw verzekering!
 • Nog meer korting?
  Profiteer van pakketkorting wanneer je ook andere verzekeringen wilt afsluiten. Neem hiervoor contact met ons op via 035-6857888.