Hulp nodig bij vergelijken?

Bel ons

035 685 7888


Whatsapp ons

Tussen 09:00 en 18:00 kun je met ons Whatsappen

App ons op 035 685 7888 en stel direct je vraag!

Chat met ons

Tussen 09:00 en 18:00 kun je met ons chatten

Klik rechtsonder op de chat knop en stel direct je vraag!

Mail ons

Je kunt ons via het contactformulier een e-mail sturen. Klik op onderstaande knop om naar het contactformulier te gaan.

Naar contactformulier

Sterkliniek – Onze kennispartner op het gebied van medische zorg voor je huisdier!

Samenwerken en kennis uitwisselen om de dienstverlening voortdurend te verbeteren!

Sterkliniek Dierenartsen BV staat voor een kwalitatieve behandeling van je huisdier in een veilige omgeving met daarbij een hoog kennisniveau van de behandeld arts. Sterkliniek Dierenartsen BV is opgericht in 2005 en is een samenwerkingsverband van gezelschapsdierenklinieken in Nederland.

  •  Extern geborgde kwaliteit
  • Verplichte nascholing dierenarts
  •  Verplichte nascholing paraveterinair
  • Verplichte veiligheidscontroles apparatuur
  •  Voortdurende kwaliteitsverbetering

Vind je Sterkliniek

Vergelijkdirect.com wordt gemiddeld beoordeeld met een

Onze kennispartner

Sterkliniek is sinds januari 2019 exclusief kennispartner van Vergelijkdirect op het gebied van huisdieren zorg. Kwaliteit van dienstverlening, kennis van zaken en een professionele organisatie matchen met de kernwaarden van Vergelijkdirect.com. Sterkliniek streeft naar de beste zorg en kwaliteit dienstverlening voor alle huisdieren bezitters. Om de juiste zorg te bieden kan het in veel gevallen van belang zijn dat een huisdier verzekerd is. Om huisdieren bezitters de juiste en correcte informatie te geven kunnen klanten van Sterkliniek voortaan terecht bij Vergelijkdirect.com voor een eerlijker en betrouwbare vergelijking te kunnen en de juiste passende verzekering te kunnen afsluiten. Vergelijkdirect.com is de enige vergelijker van huisdierenverzekeringen in Nederland met een AFM vergunning. Wij zorgen voor de juiste ondersteuning van de dierenarts als het gaat om huisdierenverzekeringen en het informeren van de huisdieren bezitters.

Voordeel Sterkliniek voor jou!

Sterkliniek Dierenartsen BV stelt hogere eisen aan haar dierenartsen dan gangbaar is in de markt. Kwaliteitskenmerken van een Sterkliniek zijn de verplichte nascholing, kennisuitwisseling tussen de dierenartsen en het bezoeker van elkaars klinieken zorgen voor een hoger kennisniveau. Daarnaast organiseert Sterkliniek Dierenartsen BV ook zelf aanvullende nascholing waardoor veel sneller kennis genomen kan worden van de nieuwste technieken en behandelingen.

Sterkliniek bij jouw in de buurt

Momenteel zijn er 51 deelnemende Sterklinieken, met in totaal 84 vestigingen door heel Nederland, hierdoor is er altijd wel een Sterkliniek bij jouw in de buurt. Om de naam Sterkliniek Dierenerartsen te mogen gebruiken dien je aan strenge kwaliteitseisen te voldoen, jaarlijks worden alle vestigingen gecontroleerd of zij voldoen aan de gestelde normen en eisen om tot de organisatie van Sterkliniek Dierenartsen te mogen behoren. Dit wordt getoetst door een onafhankelijke externe partij, dot zorgt ervoor dat elke deelnemer zich jaarlijk gaat verbeteren en ten goede komt aan de kwaliteit van de dienstverlening.

Bekijk hier welke Sterkliniek bij jouw in de buurt is!

Lees hier meer over de dierenverzekering