Hulp nodig bij vergelijken?

Bel ons

035 685 7888


Whatsapp ons

Tussen 09:00 en 18:00 kun je met ons Whatsappen

App ons op 035 685 7888 en stel direct je vraag!

Chat met ons

Tussen 09:00 en 18:00 kun je met ons chatten

Klik rechtsonder op de chat knop en stel direct je vraag!

Mail ons

Je kunt ons via het contactformulier een e-mail sturen. Klik op onderstaande knop om naar het contactformulier te gaan.

Naar contactformulier

Voordeligste huisdierenverzekering

Op zoek naar de voordeligste huisdierenverzekering? dan ga je deze zeker op Vergelijkdirect.com vinden door verschillende verzekeringen met elkaar te vergelijken. Bekijk de basis- en aanvullende dekkingen per verzekeraar. Genoeg aan de aangeboden basisdekkingen? dan zal je een lagere maandelijkse premie betalen dan wanneer je ook nog aanvullende dekkingen wil.

Verzekeraars die wij vergelijken

Bij Vergelijkdirect.com worden er drie huisdierenverzekeraars met elkaar vergeleken. De drie partijen zijn:

  • Reaal Dier&Zorg
  • OHRA
  • Figo (voorheen Petplan)

Zoek je voor de voordeligste huisdierenverzekering? dan zal je naar alle waarschijnlijkheid voor een basispakket kiezen. De dekkingen in het basispakket verschilt per verzekeraar. Let dus goed op welke dekkingen er per verzekeraar worden aangeboden.

Basisdekkingen

Er zijn enkele dekkingen die door alle drie verzekeraars worden aangeboden. Deze dekkingen zijn:

  • Onderzoeken
  • Operaties
  • Inslapen
  • Consult
  • Echoscopie

Elke verzekeraar biedt hiernaast nog andere dekkingen aan, maar deze verschillen per huisdierenverzekeraar.

Aanvullende dekkingen

Elke dierenverzekeraar heeft aanvullende dekkingen. Door een pakket met aanvullende dekkingen af te sluiten, gaat wel je maandelijkse premie omhoog. Er is één dekking die bij alle drie verzekeraars een aanvullende dekking is: de buitenlanddekking.

Buitenlanddekking

Er zijn veel honden- of katteneigenaren die gezellig hun huisdier mee op vakantie nemen. Natuurlijk wil je dat je huisdier ook niets in het buitenland overkomt. Met het afsluiten van de buitenlanddekking is je huisdier ook verzekerd in het buitenland. Je moet wel goed opletten bij welke verzekeraar je deze dekking afsluit. Bij sommige verzekeraars is je huisdier enkel in Europa gedekt, en bij andere verzekeraars is ie in de hele wereld gedekt tegen medische behandelingen.

Identificatiechip

Alle verzekeraars verwachten ook dat je huisdier een identificatiechip krijgt. Sommige verzekeraars willen dat je huisdier een chip krijgt voordat de verzekering wordt afgesloten. Andere verzekeraars keuren het goed als de chip bij het eerste dierenartsbezoek wordt geplaatst. Elke chip bevat een unieke cijfercombinatie van vijftien cijfers. Door de unieke cijfercombinatie kan snel worden gecontroleerd wie het huisdier is en bij wie hij hoort.

Voordeligste huisdierenverzekering vergelijken

Op zoek naar de voordeligste huisdierenverzekering? dan kun je verschillende basispakketten op Vergelijkdirect.com met elkaar vergelijken. Ben je toch geïnteresseerd in enkele aanvullende dekkingen? – dan zal je maandelijkse premie toch wat hoger uitvallen. Vergelijk het nu! Snel, overzichtelijk en besparend!

Lees hier meer over de dierenverzekering