Hulp nodig bij vergelijken?

Bel ons

035 685 7888


Whatsapp ons

Tussen 09:00 en 18:00 kun je met ons Whatsappen

App ons op 035 685 7888 en stel direct je vraag!

Chat met ons

Tussen 09:00 en 18:00 kun je met ons chatten

Klik rechtsonder op de chat knop en stel direct je vraag!

Mail ons

Je kunt ons via het contactformulier een e-mail sturen. Klik op onderstaande knop om naar het contactformulier te gaan.

Naar contactformulier

Beste e bike verzekering

Bij aanschaf van een e bike wil je natuurlijk verzekerd zijn met de beste e bike verzekering. Hiermee ben je namelijk gedekt tegen onvoorziene hoge kosten. Wat de beste e bike verzekering precies inhoudt, lees je hier. De premies per verzekeraar kun je vervolgens snel vergelijken op Vergelijkdirect.com!

Wat is de beste e bike verzekering?

De beste e bike verzekering kan voor iedereen anders zijn. De één vindt een verzekering met alle dekkingen erin het beste, de ander vindt een verzekering met de laagste premie het beste en weer een ander noemt een fietsverzekering het beste als hij er slechts één aanvullende dekking bij kan afsluiten.

Alle dekkingen

Ben jij iemand die de beste e bike verzekering een verzekering vindt, waarmee je tegen alles bent gedekt? dan moet je sowieso een diefstal- en schadedekking afsluiten. E bikes zijn fietsen die relatief veel gestolen worden en snel beschadigd raken. Het zijn dure fietsen en daarom interessante doelwitten voor fietsendieven. Daarnaast gaan e bikes sneller dan andere fietsen, waardoor de kans op een valpartij of op een aanrijding groter is. Wil je tegen diefstal en beschadigen gedekt zijn? dan moet je een diefstal- en schadedekking afsluiten.

Maar dit zijn niet de enige dekkingen die je kunt afsluiten. Er zijn ook nog enkele aanvullende dekkingen die je kunt, misschien wel moet, afsluiten als je op zoek bent naar de beste e bike verzekering voor jou. De aanvullende dekkingen die je kunt kiezen zijn:

  • Verhaalsrechtbijstanddekking: juridische hulp na een ongeluk
  • Pechhulpdekking: ophaalservice als je met pech langs de weg staat
  • Ongevallendekking: uitkering als je na een ongeval blijvend invalide raakt of komt te overlijden

Daarnaast kun je er ook nog voor kiezen om je accessoires mee te laten verzekeren. Ben je van mening dat de beste e bike verzekering een fietsverzekering is met alle dekkingen? dan zijn dit de dekkingen die je moet afsluiten.

Goedkoopste premie

Een fietsverzekering met een zo laag mogelijke premie kun je natuurlijk ook de beste e bike verzekering noemen. Met een goedkope’ fietsverzekering ben je bij de meeste verzekeraars enkel gedekt tegen diefstal. Wil je jouw premie zo laag mogelijk houden? dan moet je ook geen aanvullende dekkingen afsluiten.

Aanvullende dekking

Het kan gebeuren dat je slechts één dekking wil afsluiten. Enkel een diefstaldekking afsluiten is mogelijk, maar helaas is het niet mogelijk om enkel een pechhulpdekking of een ongevallendekking af te sluiten. Het is in dit geval verstandig om de meest goedkope e bike verzekering af te sluiten, waarbij je jouw gewenste aanvullende dekking er naast kunt afsluiten. Dan is dit alsnog voor jou de beste e bike verzekering.

Beste e bike verzekering vergelijken

Het verschilt dus per persoon wat de beste e bike verzekering is. Maar het maakt niet uit of je alle dekkingen wil, de laagste premie wil of dat je op zoek bent naar één aanvullende dekking, bij Vergelijkdirect.com kun je alle soorten verzekeraars en verzekeringen met elkaar vergelijken. De beste e bike verzekering vergelijken doe je daarom bij Vergelijkdirect.com.

Lees hier meer over de fietsverzekering.

Lees hier meer over de fietsverzekering