Hulp nodig bij vergelijken?

Bel ons

035 685 7888


Whatsapp ons

Tussen 09:00 en 18:00 kun je met ons Whatsappen

App ons op 035 685 7888 en stel direct je vraag!

Chat met ons

Tussen 09:00 en 18:00 kun je met ons chatten

Klik rechtsonder op de chat knop en stel direct je vraag!

Mail ons

Je kunt ons via het contactformulier een e-mail sturen. Klik op onderstaande knop om naar het contactformulier te gaan.

Naar contactformulier

Beste fietsverzekering 2018

Een vraag die vaak gesteld wordt en waar geen vast antwoord op gegeven kan worden: wat is de beste fietsverzekering 2018? Het ligt vooral aan jouw wensen. In dit artikel vertellen wij je hoe je erachter komt wat de beste fietsverzekering is.

Het vinden van de beste fietsverzekering 2018

Om antwoord te geven op de vraag wat nu de beste fietsverzekering 2018 is moet je zelf bedenken wat je wilt. Iedereen heeft andere wensen en wilt ook andere dingen verzekeren. Wanneer jij precies weet wat je wilt kun je gebruik gaan maken van de unieke vergelijker van Vergelijkdirect.com. Hierin zet jij je wensen en wij vergelijken alle samenwerkende verzekeraars voor je. Het enige wat jij hierna nog hoeft te doen is kiezen welke het beste bij je past en kun je deze verzekering direct online afsluiten.

Verzekeraars bij Vergelijkdirect.com

Vergelijkdirect.com werkt samen met de volgende verzekeraars:

  • Allianz
  • ANWB
  • ENRA
  • Hema
  • Klaverblad
  • Univ√©
  • Kingpolis

Dekkingen

Per verzekeraar verschilt wat nou precies de dekkingen zijn. Vaak heb je ook verschillende pakketten waarbij ook weer verschillende dingen gedekt worden. We leggen je uit welke dekkingen er bestaan en wat ze inhouden. Hierdoor kun jij voor jezelf de keuze maken of je ze verzekerd wilt hebben.

Schade

Bij de dekking voor schade ben je voor alle gevallen van schade gedekt, of je nu valt met je fiets of dat er door iemand anders schade wordt aangebracht. Waar wel goed op gelet moet worden is dat verzekeraars verschillen in hoeveel ze aan je uitkeren. Bij de een zal je meer terugkrijgen dan bij de ander, maar hier staat ook weer een hogere premie tegenover.

Diefstal

Het is al niet leuk als je fiets wordt gestolen, maar al helemaal niet als je deze niet verzekerd hebt. Met de diefstal verzekering ben je voor de nieuwwaarde van je fiets verzekerd. Naar mate je fiets ouder wordt zal de nieuwwaarde wel verminderd worden met een percentage.

Pechhulp

Wanneer je een lekke band hebt of je ketting ligt eraf wil je graag geholpen worden. Met de pechhulp dekking ben je hiervoor verzekerd. Niet alleen wordt je geholpen met de reparatie, maar wanneer je fiets niet ter plaatse gerepareerd kan worden wordt je teruggebracht naar je beginpunt. Uiteraard zitten hier per verzekeraar bepaalde voorwaarden aan verbonden.

Ongevallen

Wanneer je een ongeval krijgt ben je als fietser altijd kwetsbaarder. Het kan dan ook zo zijn dat je bij een ongeval overlijdt of dat je (blijvende) invaliditeit oploopt. Met een ongevallen dekking ben je verzekerd voor een eenmalige uitkering bij overlijden of invaliditeit.

Rechtsbijstand

Als er een ongeluk gebeurt en er komt een rechtszaak wil je natuurlijk juridische hulp wanneer je er niet uitkomt met de tegenpartij. Met de rechtsbijstand dekking krijg je juridische bijstand van een professional in dit vakgebied. Wel moet erop gelet worden dat niet elke verzekeraar hierin precies hetzelfde aanbiedt.

Accessoires

Bij veel verzekeraars kun je er ook voor kiezen om je accessoires mee te laten verzekeren. Hierbij worden je accessoires bij het verzekerde bedrag meegeteld. Je moet er wel op letten dat als je een hoger bedrag verzekerd, je ook meer premie zal moeten betalen.

Vergelijken

De beste fietsverzekeringen vergelijk je natuurlijk met elkaar. Door goed te vergelijken, kom je vanzelf tot de verzekering die bij jou past voor de juiste prijs. Vergelijk dus de beste fietsverzekering 2018!

Lees hier meer over de fietsverzekering.

 

Lees hier meer over de fietsverzekering