Hulp nodig bij vergelijken?

Bel ons

035 685 7888


Whatsapp ons

Tussen 09:00 en 18:00 kun je met ons Whatsappen

App ons op 035 685 7888 en stel direct je vraag!

Chat met ons

Tussen 09:00 en 18:00 kun je met ons chatten

Klik rechtsonder op de chat knop en stel direct je vraag!

Mail ons

Je kunt ons via het contactformulier een e-mail sturen. Klik op onderstaande knop om naar het contactformulier te gaan.

Naar contactformulier

Kostbaarhedenverzekering afsluiten

Vind de kostbaarhedenverzekering die bij jouw bijzondere bezittingen past

Vergelijk nu inboedelverzekeringen

 • Vergelijk meer dan 9 inboedelverzekeringen
 • Op werkdagen binnen 1 uur verzekerd
 • Alle soorten dekkingen mogelijk (Basis & Allrisk)
Start vergelijken

Zoek je een kostbaarhedenverzekering?

Op je kostbaarheden ben je zuinig. Om je bezittingen binnen je huis te verzekeren, heb je waarschijnlijk al een inboedelverzekering afgesloten. Om je kostbaarheden te verzekeren, kun je de inboedelverzekering uitbreiden. Dit kan met de kostbaarhedenverzekering.

Vergelijkdirect.com wordt gemiddeld beoordeeld met een

Inboedelverzekering

Met een inboedelverzekering verzeker je jouw bezittingen tegen schade en diefstal. Het gaat om alle spullen binnen je woning. Deze spullen kun je verplaatsen. Denk dan aan je gordijnen, meubels of de droger. Wanneer er sprake is van schade aan deze spullen dekt de verzekeraar dat. Het gaat dan om schade door brand. Maar ook door water of diefstal.

Kostbaarhedenverzekering

Een kostbaarhedenverzekering is een toevoeging op je inboedelverzekering. Deze dekking sluit je af als aanvullende dekking. Het heet ook wel de dekking voor ‘bijzondere bezittingen’. Deze dekking kan ook nog uit verschillende categorie├źn bestaan. Dan kies je zelf wat je extra wilt verzekeren. Zo’n dekking verzekert dure spullen. Bijvoorbeeld je sieraden of kunst. Maar ook muziekinstrumenten. Of foto- of filmapparatuur. Kortom, bezit je spullen van veel waarde? Dan is deze aanvulling iets om te overwegen. Ook deze spullen zijn dan gedekt tegen schade en diefstal. Zo kan je onbezorgd genieten van je spullen. Mocht er iets mee gebeuren, dan kan je aankloppen bij de verzekeraar. Zij helpen je verder en handelen de schade af.

Vind de kostbaarhedenverzekering die bij je past

Er zijn veel verzekeraars die inboedelverzekeringen aanbieden. De meeste bieden ook aanvullende verzekeringen aan. Waaronder de kostbaarhedendekking. Om de verzekering te vinden die het beste bij je past, kun je vergelijken. En vergelijken kan bij ons! Je vult je wensen in en krijgt een compleet overzicht. Je ziet precies welke verzekering aan jouw wensen voldoet. Dus ook welke de beste kostbaarhedendekking voor jouw spullen heeft. We vergelijken onder andere Klaverblad, Nationale Nederlanden en Reaal. Kom je er niet uit met het vergelijken? Of heb je andere vragen. Neem gerust contact met ons op. Ons team zit direct voor je klaar. We helpen je graag!

Veelgestelde vragen over de kostbaarhedenverzekering

Stel je vraag per chat, mail, telefoon of WhatsApp. Wij zitten voor je klaar. Beantwoorden we je vraag? Dan heb je kans dat wij dit op deze pagina vermelden. Zo helpen we ook andere mensen!

Vraag van: Xander

Beantwoord door: Vincent Schokker op 17/08/2021

Een kostbaarhedenverzekering is een aanvullende dekking die je kan afsluiten bij je inboedelverzekering. Hiermee verzeker je jouw kostbare bezittingen. Bezit je bijvoorbeeld laptops, foto- of filmapparatuur, sieraden of muziekinstrumenten? Dan is een kostbaarhedenverzekering zeker het overwegen waard! Neem voor meer vragen contact met ons op per chat, mail, telefoon of WhatsApp via 035-6857888!

Vraag van: Simon

Beantwoord door: Vincent Schokker op 11/08/2021

Veel verzekeraars bieden inboedelverzekeringen aan. Als aanvullende verzekering kan je soms een 'bijzondere bezittingen'-dekking afsluiten of een kostbaarhedendekking. Omdat de aanvullende verzekeringen en de dekkingen per verzekeraar kunnen verschillen, raden we je aan om inboedelverzekeringen met elkaar te vergelijken. Zo vind je ook de beste kostbaarhedenverzekering voor jouw situatie. Neem voor meer vragen contact met ons op per chat, mail, telefoon of WhatsApp via 035-6857888!

Voordelen Vergelijkdirect.com

 • Vergelijk met andere inboedelverzekeringen
 • Hulp nodig? Chat, bel of mail met ons!
 • Een goed verzekerde inboedel
 • Inboedelverzekering op maat

Kies jouw inboedelverzekering!

Ontdek direct welke inboedelverzekering het beste bij jou past.

Start vergelijken

Meer dan 100.000 mensen

Belangrijke informatie

Handige tips

 • Huidige inboedelverzekering opzeggen?
  Wij zeggen je oude inboedelverzekering graag voor je op! Neem hiervoor contact met ons op via 035-6857888.
 • Inboedel verzekeren?
  Ben je op zoek naar de juiste inboedelverzekering? We helpen je graag met het afsluiten van jouw inboedelverzekering!
 • Nog meer korting?
  Profiteer van pakketkorting wanneer je ook andere verzekeringen wilt afsluiten. Neem hiervoor contact met ons op via 035-6857888.