Hulp nodig bij vergelijken?

Bel ons

035 685 7888


Whatsapp ons

Tussen 09:00 en 18:00 kun je met ons Whatsappen

App ons op 035 685 7888 en stel direct je vraag!

Chat met ons

Tussen 09:00 en 18:00 kun je met ons chatten

Klik rechtsonder op de chat knop en stel direct je vraag!

Mail ons

Je kunt ons via het contactformulier een e-mail sturen. Klik op onderstaande knop om naar het contactformulier te gaan.

Naar contactformulier

De Goudse motorverzekering

Goed geprijsd met een goede dekking

Vergelijk nu motorverzekeringen

 • Vergelijk meer dan 11 motorverzekeringen
 • Direct verzekerd de weg op!
 • Alle soorten dekkingen mogelijk (WA, WA+ of Allrisk)
 • Hulp nodig? Chat, bel of WhatsApp 035-6857888
Start vergelijken

De Goudse motorverzekering

De Goudse motorverzekering is een goede verzekering voor jouw motor. Zo ga je met een veilig, vrij gevoel de weg op met je motor. We vertellen je graag meer over deze verzekering. Daarnaast kun je deze verzekering vergelijken met elf andere motorverzekeringen. Zo vind je altijd de motorverzekering die bij je past.

Vergelijkdirect.com wordt gemiddeld beoordeeld met een

Winterperiode

Een van de voordelen van de De Goudse motorverzekering, is een voordelig wintertarief. In de wintermaanden staat je motor waarschijnlijk vaak stil of opgestald. Je kunt de dekking dan afschalen tot alleen diefstal- en branddekking. Zo betaal je gedurende deze maanden van december t/m februari minder premie.

Bekijk meer

Bonusbeschermer

De Bonusbeschermer is een van de aanvullende dekkingen van De Goudse. Hiermee kun je een keer per jaar schade claimen die jouw eigen schuld is geweest. Hierbij verlies je geen no-claimkorting. Je blijft dus dezelfde premie betalen terwijl je wel één schade mag claimen.

Bekijk meer

De Goudse motorverzekering vergelijken

Om de beste motorverzekering te vinden, raden we je aan om motorverzekeringen met elkaar te vergelijken. In onze unieke vergelijker vergelijk je dus een De Goudse motorverzekering met elf andere motorverzekeringen. Op basis van dekking, premie en voorwaarden kun jij de verzekering kiezen die het best bij je past.

Bekijk meer

Voordelen De Goudse motorverzekering

De Goudse motorverzekering
   •  Voordelige wintertarieven
   •  Tweede voertuigregeling
   •  Pakketkorting

  Bekijk voordelen

De Goudse motorverzekering mogelijkheden

Een De Goudse motorverzekering brengt veel mogelijkheden met zich mee. Er zijn bijvoorbeeld manieren waarop je korting kunt ontvangen en je kunt je eigen risico kiezen:

Winterperiode

De Goudse motorverzekering maakt het in de winter mogelijk om je dekking te beperken tot enkel een diefstal- en branddekking. Door dit te doen, betaal je in die wintermaanden minder premie. Deze regeling is mogelijk van december tot en met februari.

Privé Pakket Online

Heb je een Privé Pakket Online bij De Goudse? Dan kun je met jouw tweede auto of motor het aantal schadevrije jaren van je eerste auto of motor overnemen. Hier zitten wel enkele voorwaarden aan vast. Dit kan alleen als:

 • Je auto of motor alleen voor particuliere doeleinden gebruikt wordt
 • Eventuele partners op hetzelfde woonadres wonen
 • De auto’s beide geen oldtimer zijn
 • Het tweede motorvoertuig maximaal op trede 19 wordt ingeschaald
 • De kentekens van de motorvoertuigen op de naam staan van de verzekeringnemer of de levenspartner. De voertuigen worden door hen gebruikt
 • De bestuurders geen schade hebben gereden in de afgelopen twee jaar
 • De voertuigen geen deel zijn van een wagenpark dat door De Goudse wordt gedekt

Combineren van verzekeringen

Het is mogelijk om bij De Goudse meerdere verzekeringen af te sluiten. Je krijgt meer korting op je premie voor elke basisverzekering die je meer afsluit. De korting stijgt met 2% per basispakket dat je na je eerste basispakket afsluit. Bij twee verschillende basispakketten krijg je dus 2% korting op je premie. Maar bij zes pakketten krijg je wel 10% korting! Het maximale percentage korting is ook 10%.

Zelf je eigen risico kiezen

Bij een beperkte casco of volledige casco dekking heb je een eigen risico van €150,-. Maar je kunt er voor kiezen om een hoger eigen risico te nemen. Dit kan voordelig uitvallen als je geen schade rijdt. Een hoger eigen risico betekent een lagere premie. Het eigen risico kun je nog aanvullen tot €250, €500, €750 of €1.000,-. Een laag eigen risico kost meer premie. Maar dan betaal je minder bij schade.

De Goudse motorverzekering basispakketten

Wanneer je op zoek bent naar een De Goudse motorverzekering, heb je de keuze uit drie basispakketten. De inhoud van de basispakketten staat hieronder uitgelegd:

WA

Elke motoreigenaar is verplicht om een motorverzekering af te sluiten. Ben je ervan overtuigd dat jou nooit wat zal overkomen of heb je een motor die niet veel waard is? Dan is een WA-dekking een goede keuze. Dit is de goedkoopste dekking en hiermee ben je alleen gedekt tegen schade die je anderen toebrengt.

WA+ (beperkt casco)

Met WA+ ben je ook gedekt tegen de schade die je bij een ander veroorzaakt. Daarnaast heb je nog enkele andere voordelen. Je bent namelijk ook gedekt tegen schade aan je eigen motor door diefstal of brand. Maar ook na botsingen met dieren en schade door storm. Ook ruitschade wordt gedekt.

Volledig casco

Dit is het meest uitgebreide basispakket. In dit pakket zitten alle dekkingen die al bij de WA-dekking en WA+ dekking werden genoemd. Daarnaast ben je met dit pakket gedekt tegen bepaalde schade die je zelf aan je motor toebrengt. Ook krijg je hulpverlening na motorpech in het buitenland. Daarnaast geldt er in dit pakket een nieuwwaarderegeling van drie jaar voor nieuwe motors. Voor occasions geldt er een aanschafwaarderegeling van drie jaar.
Met de nieuwwaarderegeling van De Goudse motorverzekering wordt gedurende een periode van drie jaar na aanschaf van een nieuwe motor 100% van de nieuwwaarde uitgekeerd als de motor total loss is of wordt gestolen.

De Goudse motorverzekering aanvullende dekkingen

Naast een basispakket kun je ook een of meerdere aanvullende dekkingen afsluiten in combinatie met een Goudse motorverzekering. De aanvullende dekkingen zijn:

Bonusbeschermer

Met deze aanvullende dekking kun je eens per jaar schade door je eigen schuld claimen, zonder dat je jouw no-claimkorting verliest. Bij schade betaal je dus dezelfde premie. Maar je verliest wel je opgebouwde schadevrije jaren. Het verzekeringsjaar erop zal je er ook geen schadevrij jaar bij krijgen.

Opzittendenverzekering

De kans op een verkeersongeval is altijd aanwezig. Met een gebroken pols kom je er nog goed vanaf. Helaas zijn er ook verkeersongevallen die minder goed aflopen. Als motorrijder kan je blijvend invalide raken of zelfs komen te overlijden. Door het afsluiten van de opzittendenverzekering krijg je een bedrag uitgekeerd als je ernstig invalide raakt. Kom je te overlijden? Dan ontvangen je nabestaanden een eenmalige uitkering.

Rechtsbijstandverzekering

Juridische hulp nodig na een ongeval of na een geschil met een motorreparateur? Dan zal een rechtsbijstandverzekering je goed van pas komen. Een juridisch dienstverlener zal bepalen bij wie de schuld ligt.

De Goudse motorverzekering vergelijken

Een De Goudse motorverzekering heeft verschillende voordelen. Er zijn manieren om korting te krijgen en je kan je eigen risico bepalen. Daarnaast heeft De Goudse drie aanvullende dekkingen. Zo ga je helemaal met een gerust hart de weg op. Ben je benieuwd naar welke motorverzekering het beste bij jou past? Dan raden we je aan om te vergelijken. Wij hebben speciaal voor jou een vergelijker gemaakt. Snel en makkelijk zie jij welke motorverzekering het best bij je past. Vul jouw wensen en eisen in. Wij tonen je het beste resultaat. Zo vind je altijd de beste verzekering voor jou. Kom je er niet uit of heb je vragen? Neem gerust eens contact met ons op. We helpen je graag!

Veelgestelde vragen over de motorverzekering van De Goudse

Stel je vraag per chat, mail, telefoon of WhatsApp. Wij zitten voor je klaar. Beantwoorden we je vraag? Dan heb je kans dat wij dit op deze pagina vermelden. Zo helpen we ook andere mensen!

Vraag van: Ivan

Beantwoord door: Vincent Schokker op 18/02/2022

Met een De Goudse motorverzekering profiteer je van een voordelig wintertarief en een handige tweede voertuigregeling. Daarnaast krijg je korting wanneer je meerdere verzekeringen afsluit. Hoe meer verzekeringen bij De Goudse, hoe meer korting op de premie! Neem voor meer vragen contact met ons op per chat, mail, telefoon of WhatsApp via 035-6857888!

Vraag van: Jasper

Beantwoord door: Vincent Schokker op 20/02/2022

Het is mogelijk om bij De Goudse meerdere verzekeringen af te sluiten. Je krijgt meer korting op je premie voor elke basisverzekering die je meer afsluit. De korting stijgt met 2% per basispakket dat je na je eerste basispakket afsluit. Bij twee verschillende basispakketten krijg je dus 2% korting op je premie. Maar bij zes pakketten krijg je wel 10% korting! Het maximale percentage korting is ook 10%. Neem voor meer vragen contact met ons op per chat, mail, telefoon of WhatsApp via 035-6857888!

Vraag van: Hendrik-Jan

Beantwoord door: Vincent Schokker op 23/01/2022

Bij een beperkte casco of volledige casco dekking heb je een eigen risico van €150,-. Maar je kunt er voor kiezen om een hoger eigen risico te nemen. Dit kan voordelig uitvallen als je geen schade rijdt. Een hoger eigen risico betekent een lagere premie. Het eigen risico kun je nog aanvullen tot €250, €500, €750 of €1.000,-. Een laag eigen risico kost meer premie. Maar dan betaal je minder bij schade. Neem voor meer vragen contact met ons op per chat, mail, telefoon of WhatsApp via 035-6857888!

Voordelen Vergelijkdirect.com

 • Vergelijk meer dan 11 motorverzekeringen
 • Hulp nodig? Chat, bel of mail met ons!
 • Direct verzekerd de weg op
 • Motorverzekering op maat

Zelf je motorverzekering samenstellen!

Rechtsbijstand, schade opzittenden, ongevallen opzittenden of pechhulp naar wens toevoegen aan je motorverzekering

Start vergelijker

Meer dan 100.000 mensen

Belangrijke informatie

Handige tips

 • Oude motorverzekering opzeggen?
  Wij helpen je met het opzeggen van je oude motorverzekering! Neem hiervoor contact met ons op via 035-6857888.
 • Brommerverzekering zonder rijbewijs?
  Heb je nog geen brommerrijbewijs maar heb je wel een brommer? Ook dan kunnen we je helpen met het afsluiten van je brommerverzekering!
 • Nog meer korting?
  Profiteer van pakketkorting wanneer je ook andere verzekeringen wilt afsluiten. Neem hiervoor contact met ons op via 035-6857888.