De Goudse motorverzekering

De Goudse motorverzekering

Voordelen

Een De Goudse motorverzekering brengt veel voordelen met zich mee. Er zijn bijvoorbeeld manieren waarop je korting kunt ontvangen en je kunt je eigen risico kiezen:

VoordelenInformatie
Winterperiode

De Goudse motorverzekering maakt het in de winter mogelijk om je dekking te beperken tot enkel een diefstal- en branddekking. Door dit te doen, betaal je in die wintermaanden minder premie. Deze regeling is mogelijk van december tot en met februari. 

Privé Pakket Online

Heb je een Privé Pakket Online bij de Goudse? – dan kun je met jouw tweede auto of motor het aantal schadevrije jaren van je eerste auto of motor overnemen. Hier zitten wel enkele voorwaarden aan. Dit kan alleen als:

 • Je auto of motor enkel voor particuliere doeleinden gebruikt gaat worden
 • Eventuele partners op hetzelfde woonadres wonen
 • De auto’s beide geen oldtimer zijn
 • Het tweede motorvoertuig maximaal op trede 19 wordt ingeschaald
 • De kentekens van de motorvoertuigen op de naam staan van de verzekeringnemer of diens levenspartner en de voertuigen ook door hen worden gebruikt
 • De bestuurders geen schade hebben gereden in de afgelopen twee jaar
 • De voertuigen geen deel zijn van een wagenpark dat door De Goudse wordt gedekt
Combineren van verzekeringen

Het is mogelijk om bij De Goudse meerdere verzekeringen af te sluiten. Je krijgt meer korting op je premie voor elke basisverzekering die je nog meer bij De Goudse afsluit. De korting stijgt met 2% per basispakket dat je na je eerste basispakket afsluit. Bij twee verschillende basispakketten krijg je dus 2% korting op je premie, maar bij zes pakketten krijg je zelfs 10% korting! Het maximale percentage korting stopt ook bij 10%.

Zelf je eigen risico kiezen

Bij een beperkte casco of volledige casco dekking heb je een eigen risico van €150,-. Je kunt er echter voor kiezen om een hoger eigen risico te nemen. Dit kan voordelig uitvallen als je geen schade rijdt. Een hoger eigen risico betekent namelijk een lagere premie. Het eigen risico kun je nog aanvullen tot €250, €500, €750 of €1.000,-.

Basispakketten

Wanneer je op zoek bent naar een De Goudse motorverzekering, heb je de keuze uit drie basispakketten. De inhoud van de basispakketten staat hieronder uitgelegd:

VoordelenInformatie
WA

Elke motoreigenaar is verplicht om een motorverzekering af te sluiten. Ben je ervan overtuigd dat jou nooit wat zal overkomen of heb je een motor die niet veel waard is, dan is een WA-dekking een goede keuze. Dit is de goedkoopste dekking en hiermee ben je enkel gedekt tegen schade die je andere toebrengt.

WA+ (beperkt casco)

Met de WA+ beperkt casco ben je ook gedekt tegen de schade die je bij een ander veroorzaakt. Daarnaast heb je nog enkele andere voordelen. Je bent namelijk ook gedekt tegen schade aan je eigen motor door diefstal, brand, botsingen met dieren en storm. Ook ruitschade wordt gedekt.

 • Je auto of motor enkel voor particuliere doeleinden gebruikt gaat worden
 • Eventuele partners op hetzelfde woonadres wonen
 • De auto’s beide geen oldtimer zijn
 • Het tweede motorvoertuig maximaal op trede 19 wordt ingeschaald
 • De kentekens van de motorvoertuigen op de naam staan van de verzekeringnemer of diens levenspartner en de voertuigen ook door hen worden gebruikt
 • De bestuurders geen schade hebben gereden in de afgelopen twee jaar
 • De voertuigen geen deel zijn van een wagenpark dat door De Goudse wordt gedekt
Volledig casco

Dit is het meest uitgebreide basispakket. In dit pakket zitten alle dekkingen die al bij de WA-dekking en WA+ dekking werden genoemd. Daarnaast ben je met dit pakket gedekt tegen bepaalde schade die je zelf aan je motor toebrengt en krijg je hulpverlening na motorpech in het buitenland. Daarnaast geldt er in dit pakket een nieuwwaarderegeling van drie jaar voor nieuwe motors en geldt er een aanschafwaarderegeling van drie jaar voor occasions.

Met de nieuwwaarderegeling van de Goudse motorverzekering wordt gedurende een periode van drie jaar na aanschaf van een nieuwe motor 100% van de nieuwwaarde uitgekeerd als de motor total loss gaat of wordt gestolen.

Aanvullende dekkingen

Naast een basispakket kun je ook een of meerdere aanvullende dekkingen afsluiten in combinatie met een Goudse motorverzekering. De aanvullende dekkingen zijn:

Bonusbeschermer

Met deze aanvullende dekking kun je eens per jaar schade door je eigen schuld claimen, zonder dat je jouw no-claimkorting verliest. Bij schade betaal je dus dezelfde premie, maar je verliest wel je opgebouwde schadevrije jaren. Het verzekeringsjaar erop zal je ook geen schadevrij jaar erbij krijgen.

Opzittendenverzekering

De kans op een verkeersongeval is altijd aanwezig. Met een gebroken pols kom je er nog goed vanaf. Helaas zijn er ook verkeersongevallen die minder goed aflopen. Als motorrijder kan je blijvend invalide raken of zelfs komen te overlijden. Door het afsluiten van de opzittendenverzekering krijg je een bedrag uitgekeerd als je ernstig invalide raakt. Kom je te overlijden, dan ontvangen je nabestaanden een eenmalige uitkering.

Rechtsbijstandverzekering

Juridische hulp nodig na een ongeval of na een geschil met een motorreparateur? – dan zal een rechtsbijstandverzekering je goed van pas komen. Een juridisch dienstverlener zal bepalen bij wie de schuld ligt.

De Goudse motorverzekering vergelijken

Een De Goudse motorverzekering biedt meerdere voordelen. Er zijn manieren om korting te krijgen en je kan je eigen risico bepalen. Daarnaast heeft De Goudse drie aanvullende dekkingen waarmee je al helemaal met een gerust hart de weg opgaat. Benieuwd naar welke motorverzekering het beste bij jou past? – ga dan naar de motorvergelijker op Vergelijkdirect.com en begin met vergelijken!

Lees hier meer over de motorverzekering

Hulp nodig bij vergelijken?

035 685 7888


Whatsapp ons

Tussen 08:30 en 22:00 kun je met ons Whatsappen

App ons op 035 685 7888 en stel direct je vraag!

Stuur een bericht

Chat met ons

Tussen 08:30 en 22:00 kun je met ons chatten

Klik rechtsonder op de chat knop en stel direct je vraag!

Mail ons

Je kunt ons via het contactformulier een e-mail sturen. Klik op onderstaande knop om naar het contactformulier te gaan.

Naar contactformulier