Delta Lloyd motorverzekering

Als je een motor hebt gekocht wil je zonder zorgen de weg op. Een Delta Lloyd motorverzekering brengt je een fijne tocht op je motor en dat met een gerust hart. In dit artikel vertellen we je de voordelen van een Delta Lloyd motorverzekering.

delta lloyd
 •  Vergelijk op basis van je eigen motor
 •  Kies de dekking die bij jouw motor past!
 •  Direct online afsluiten bij de verzekeraar!

De voordelen van een Delta Lloyd motorverzekering

Een Delta Lloyd motorverzekering brengt meerdere voordelen met zich mee.

Diefstalpreventiemiddelen

Een motor brengt veel geld op en is daarom een interessant object om te worden gestolen. Het is daarom verstandig om je motor uit te rusten met diefstalpreventiemiddelen, zoals een SCM beveiliging of sloten. Bij Delta Lloyd worden deze middelen gratis meeverzekerd!

Instapkorting van 60%

Wanneer je een Delta Lloyd motorverzekering afsluit, begin je met een hoge instapkorting van 60%. Dit houdt de korting op je premie in. Het is dus erg voordelig om een motorverzekering bij Delta Lloyd af te sluiten. De maximale no-claimkorting is 80%. Daarnaast hanteren zij een tevredenheidsgarantie die bestaat uit 14 dagen bedenktijd na het afsluiten van een contract.

Eigen risico bepalen

Het is bij Delta Lloyd mogelijk om bij het afsluiten van een motorverzekering zelf te bepalen hoe hoog je eigen risico is. Althans, als je een WA beperkt casco of WA volledig casco verzekering afsluit. Het standaard eigen risico wat bij deze dekkingen wordt gehanteerd is €135,-. Je kan ervoor kiezen om dit te verhogen tot €450,-.

Verzekeringspakket Particulieren

Met het Verzekeringspakket Particulieren kun je meerdere verzekeringen tegelijk afsluiten in één pakket. Het is verstandig om meerdere verzekeringen bij Delta Lloyd af te sluiten, want dan heb je alle verzekeringen bij één verzekeraar lopen. Dit is gemakkelijk, overzichtelijk en je ontvangt mooie kortingen.

Basisdekkingen

Bij Delta Lloyd kun je kiezen uit drie verschillende soorten basisdekkingen. Je kan kiezen uit; WA-verzekering, WA met beperkt casco en WA met volledig casco (allrisk).

WA-verzekering

Je bent volgens de wet verplicht om minimaal de WA-verzekering af te sluiten. Met deze WA-verzekering ben je verzekerd voor schade die je aanbrengt aan anderen. Bij deze verzekeringen heb je geen eigen risico, hierdoor worden je eigen schade niet vergoedt.

WA met beperkt casco

Vanaf deze verzekering geldt er wel een eigen risico. Dit eigen risico is €135,-, maar je kunt er dus voor kiezen om dit op te hogen tot €450,-. Met deze dekking ben je gedekt tegen de volgende zaken:

 • Schade door brand, storm en hagel. Dit kan gebeuren wanneer je motor vanuit zichzelf vlam gaat vatten of als de schade is veroorzaakt door de bliksem.
 • Schade door loslopende dieren.
 • Diefstal.

WA met volledig casco (All Risk)

Dit is de basisdekking waarmee je tegen de meeste soorten schade bent gedekt. Je bent gedekt tegen:

 • Schade die je veroorzaakt aan anderen.
 • Schade door brand, storm en hagel.
 • Schade door loslopende dieren.
 • Diefstal.
 • Schade door een aanrijding.
 • Vandalisme.
 • Schade aan de motor wat je zelf heb veroorzaakt.
 • Je helm en motorkleding zijn ook meeverzekerd. Je krijgt hierbij tot wel €750,- terug. Ook schade aan sloten of een alarm worden vergoed.

Aanvullende dekkingen

Wanneer je een basisdekking hebt gekozen, kun je ook nog kiezen voor aanvullende dekkingen. Je kunt kiezen uit de volgende soorten dekkingen:

 • Accessoiredekking: met deze dekking verzeker je de accessoires van de motor die niet door een garage in je motor zijn gemonteerd. Een voorbeeld van een accessoire is bijvoorbeeld een navigatiesysteem.
 • Ongevallendekking voor opzittenden: hiermee verzeker je jezelf en de passagier die eventueel bij je achterop de motor zit. Ongeluk zit in een klein hoekje en ook jou kan een ongeluk overkomen. Het is dan verstandig om deze aanvullende dekking af te sluiten voor het geval je blijvend invalide raakt of komt te overlijden. Raak je blijvend invalide, dan keert Delta Lloyd je een bedrag uit. Kom je te overlijden, dan krijgen je nabestaanden een bedrag uitgekeerd.
 • Rechtsbijstanddekking: een conflict omtrent een motorongeluk of reparatie kan worden opgelost worden door een juridisch dienstverlener. Door het afsluiten van een rechtsbijstanddekking worden de kosten voor de juridisch dienstverlener gedekt door Delta Lloyd. Handig om je gelijk te krijgen en eventuele schade op een andere partij te verhalen.

Vergelijk jouw Delta Lloyd motorverzekering

Een Delta Lloyd motorverzekering brengt verschillende voordelen met zich mee. Bij het afsluiten van de motorverzekering krijg je al een hoge instapkorting van 60%. Daarnaast kun je jouw eigen risico bepalen en kun je door meerdere verzekeringen bij hen af te sluiten korting realiseren. Wil je weten wat voor jou de beste motorverzekering is? dan kun je op Vergelijkdirect.com de verschillende motorverzekeringen per verzekeraar met elkaar vergelijken. Zo krijg jij de motorverzekering die het beste bij jou past. Sluit de verzekering direct online af!

Lees hier meer over de motorverzekering

Hulp nodig bij vergelijken?

035 685 7888


Whatsapp ons

Tussen 08:30 en 22:00 kun je met ons Whatsappen

App ons op 035 685 7888 en stel direct je vraag!

Stuur een bericht

Chat met ons

Tussen 08:30 en 22:00 kun je met ons chatten

Klik rechtsonder op de chat knop en stel direct je vraag!

Mail ons

Je kunt ons via het contactformulier een e-mail sturen. Klik op onderstaande knop om naar het contactformulier te gaan.

Naar contactformulier