Hulp nodig bij vergelijken?

Bel ons

035 685 7888


Whatsapp ons

Tussen 09:00 en 18:00 kun je met ons Whatsappen

App ons op 035 685 7888 en stel direct je vraag!

Chat met ons

Tussen 09:00 en 18:00 kun je met ons chatten

Klik rechtsonder op de chat knop en stel direct je vraag!

Mail ons

Je kunt ons via het contactformulier een e-mail sturen. Klik op onderstaande knop om naar het contactformulier te gaan.

Naar contactformulier

Delta Lloyd motorverzekering

Kritisch op het juiste moment

Vergelijk nu motorverzekeringen

 • Vergelijk meer dan 11 motorverzekeringen
 • Direct verzekerd de weg op!
 • Alle soorten dekkingen mogelijk (WA, WA+ of Allrisk)
 • Hulp nodig? Chat, bel of WhatsApp 035-6857888
Start vergelijken

Delta Lloyd motorverzekering

Als je een motor hebt gekocht wil je zonder zorgen de weg op. Een Delta Lloyd motorverzekering brengt je een fijne tocht op je motor en dat met een gerust hart. In dit artikel vertellen we je de voordelen van een Delta Lloyd motorverzekering.

Vergelijkdirect.com wordt gemiddeld beoordeeld met een

Voordelen Delta Lloyd

De Delta Lloyd motorverzekering kent vele voordelen. Zo ben je altijd verzekerd voor diefstalpreventiemiddelen voor je motor. Ook profiteer je van een instapkorting van 60%. Door schadevrije jaren op te bouwen, kan deze korting oplopen tot 80%! Daarnaast kan je zelf het eigen risico bepalen en met het Verzekeringenspakket Particulieren sluit je meerdere verzekeringen af in één pakket.

Bekijk meer

Dekkingen motorverzekering

Voor de basisdekking kun je bij Delta Lloyd kiezen uit de WA, WA+ en allrisk verzekering. Iedere verzekering heeft zijn eigen dekking. Daarnaast zijn er nog aanvullende verzekeringen die je eventueel kunt afsluiten. Denk hierbij aan een accessoire dekking, ongevallendekking voor opzittenden en de rechtsbijstandsdekking.

Bekijk meer

Delta Lloyd motorverzekering vergelijken

Om de beste motorverzekering voor je portemonnee en je motor af te sluiten, raden we je aan om motorverzekeringen met elkaar te vergelijken. Dit doe je in onze handige vergelijker. Vul snel en eenvoudig jouw wensen en eisen in, en wij tonen jou de beste en voordeligste motorverzekeringen.

Bekijk meer

Voordelen Delta Lloyd motorverzekering

delta lloyd

 •  Vergelijk op basis van je eigen motor
 •  Kies de dekking die bij jouw motor past
 •  Direct online afsluiten bij de verzekeraar
Een Delta Lloyd motorverzekering brengt meer voordelen met zich mee:

Diefstalpreventiemiddelen Delta Lloyd motorverzekering

Een motor brengt veel geld op. Het is daarom een interessant object om te stelen. Hierdoor is het verstandig om je motor uit te rusten met diefstalpreventiemiddelen. Denk hierbij aan een SCM beveiliging of sloten. Bij Delta Lloyd worden deze middelen gratis meeverzekerd!

Instapkorting van 60%

Wanneer je een Delta Lloyd motorverzekering afsluit, begin je met een hoge instapkorting. Dit is maar liefst 60%. Je krijgt dus veel korting op je premie. Het is daarom erg voordelig om een motorverzekering bij Delta Lloyd af te sluiten. De maximale no-claimkorting is 80%. Daarnaast hanteren zij een tevredenheidsgarantie. Deze bestaat uit 14 dagen bedenktijd na het afsluiten van een contract.

Eigen risico bepalen

Het is bij Delta Lloyd mogelijk om zelf te bepalen hoe hoog je eigen risico is. Dit kan als je een WA beperkt casco of WA volledig casco verzekering afsluit. Het standaard eigen risico dat bij deze dekkingen wordt gehanteerd is €135,-. Je kan ervoor kiezen om dit te verhogen tot €450,-. Je betaalt dan zelf meer in geval van schade. Het voordeel hiervan is dat je premie daalt.

Verzekeringspakket Particulieren

Met het Verzekeringspakket Particulieren kun je meerdere verzekeringen afsluiten in één pakket. Het is verstandig om meerdere verzekeringen bij Delta Lloyd af te sluiten. Dan heb je alle verzekeringen bij één verzekeraar. Dit is makkelijk en overzichtelijk. Daarnaast ontvang je mooie kortingen.

Basisdekkingen Delta Lloyd motorverzekering

Bij Delta Lloyd kun je kiezen uit drie verschillende basisdekkingen. Dit zijn de; WA-verzekering, WA met beperkt casco en WA met volledig casco (allrisk).

WA-verzekering

Je bent volgens de wet verplicht om minimaal de WA-verzekering af te sluiten. Met deze verzekering ben je verzekerd voor schade die je aanbrengt aan anderen. Bij deze verzekeringen heb je geen eigen risico. Hierdoor worden je eigen schade niet vergoedt.

WA met beperkt casco

Bij deze verzekering geldt er wel een eigen risico. Dit eigen risico is €135,-. Maar je kunt er dus voor kiezen om dit op te hogen tot €450,-. Met deze dekking ben je gedekt tegen de volgende zaken:

 • Schade door brand, storm en hagel. Dit kan gebeuren wanneer je motor vanuit zichzelf vlam gaat vatten. Maar ook als de schade is veroorzaakt door bliksem.
 • Schade door loslopende dieren
 • Diefstal

WA met volledig casco (allrisk)

Dit is de basisdekking waarmee je tegen de meeste soorten schade bent gedekt. Je bent gedekt tegen schade:

 • Die je veroorzaakt aan anderen
 • Vanwege brand, storm en hagel
 • Vanwege loslopende dieren
 • Door (poging tot) diefstal
 • Vanwege een aanrijding
 • Vanwege vandalisme
 • Die je zelf heb veroorzaakt aan de motor
 • Aan je helm en motorkleding. Je krijgt hierbij tot wel €750,- terug.
 • Aan sloten of een alarm

Aanvullende dekkingen Delta Lloyd motorverzekering

Wanneer je een basisdekking hebt gekozen, kun je ook nog kiezen voor aanvullende dekkingen. Je kunt kiezen uit de volgende soorten dekkingen:

Accessoire dekking

Met deze dekking verzeker je de accessoires van de motor die niet door een garage in je motor zijn gemonteerd. Een voorbeeld van een accessoire is bijvoorbeeld een navigatiesysteem. Als je veel accessoires hebt, is deze dekking het overwegen waard.

Ongevallendekking voor opzittenden

Hiermee verzeker je jezelf en je passagier die eventueel bij je achterop de motor zit. Een ongeluk zit in een klein hoekje en ook jou kan een ongeluk overkomen. Het is dan verstandig om deze aanvullende dekking af te sluiten voor het geval je blijvend invalide raakt of komt te overlijden. Raak je blijvend invalide? Dan keert Delta Lloyd je een bedrag uit. Kom je te overlijden? Dan krijgen je nabestaanden een bedrag uitgekeerd.

Rechtsbijstanddekking

Een conflict omtrent een motorongeluk of reparatie kan worden opgelost worden door een juridisch dienstverlener. Door het afsluiten van een rechtsbijstanddekking worden de kosten voor de juridisch dienstverlener gedekt door Delta Lloyd. Handig om je gelijk te krijgen en eventuele schade op een andere partij te verhalen.

Vergelijk jouw Delta Lloyd motorverzekering

Een Delta Lloyd motorverzekering brengt verschillende voordelen met zich mee. Bij het afsluiten van de motorverzekering krijg je al een hoge instapkorting van 60%. Daarnaast kun je jouw eigen risico bepalen. Door meerdere verzekeringen bij hen af te sluiten, krijg je meer korting. Maar er zijn veel motorverzekeraars. Wil je weten wat voor jou de beste motorverzekering is? Dan kun je bij ons verzekeringen met elkaar vergelijken. Zo krijg jij de motorverzekering die het beste bij jou past. Sluit de verzekering direct online af! Kom je er niet uit of heb je vragen? Neem gerust eens contact met ons op. We helpen je graag!

Veelgestelde vragen over de motorverzekering van Delta Lloyd

Stel je vraag per chat, mail, telefoon of WhatsApp. Wij zitten voor je klaar. Beantwoorden we je vraag? Dan heb je kans dat wij dit op deze pagina vermelden. Zo helpen we ook andere mensen!

Vraag van: Arthur

Beantwoord door: Vincent Schokker op 18/02/2022

Een motor brengt veel geld op. Het is daarom een interessant object om te stelen. Hierdoor is het verstandig om je motor uit te rusten met diefstalpreventiemiddelen. Denk hierbij aan een SCM beveiliging of sloten. Bij Delta Lloyd worden deze middelen gratis meeverzekerd! Neem voor meer vragen contact met ons op per chat, mail, telefoon of WhatsApp via 035-6857888!

Vraag van: Robin

Beantwoord door: Vincent Schokker op 04/03/2022

Het is bij Delta Lloyd mogelijk om zelf te bepalen hoe hoog je eigen risico is. Dit kan als je een WA beperkt casco of WA volledig casco verzekering afsluit. Het standaard eigen risico dat bij deze dekkingen wordt gehanteerd is €135,-. Je kan ervoor kiezen om dit te verhogen tot €450,-. Je betaalt dan zelf meer in geval van schade. Het voordeel hiervan is dat je premie daalt. Neem voor meer vragen contact met ons op per chat, mail, telefoon of WhatsApp via 035-6857888!

Vraag van: Jessica

Beantwoord door: Vincent Schokker op 27/02/2022

Ja, zeker! Met het Verzekeringspakket Particulieren kun je meerdere verzekeringen afsluiten in één pakket. Het is verstandig om meerdere verzekeringen bij Delta Lloyd af te sluiten. Dan heb je alle verzekeringen bij één verzekeraar. Dit is makkelijk en overzichtelijk. Daarnaast ontvang je mooie kortingen. Neem voor meer vragen contact met ons op per chat, mail, telefoon of WhatsApp via 035-6857888!

Vraag van: Tycho

Beantwoord door: Vincent Schokker op 24/01/2022

Met de aanvullende dekking 'accessoires' verzeker je de accessoires van de motor die niet door een garage in je motor zijn gemonteerd. Een voorbeeld van een accessoire is bijvoorbeeld een navigatiesysteem. Als je veel accessoires hebt, is deze dekking het overwegen waard. Neem voor meer vragen contact met ons op per chat, mail, telefoon of WhatsApp via 035-6857888!

Voordelen Vergelijkdirect.com

 • Vergelijk meer dan 11 motorverzekeringen
 • Hulp nodig? Chat, bel of mail met ons!
 • Direct verzekerd de weg op
 • Motorverzekering op maat

Zelf je motorverzekering samenstellen!

Rechtsbijstand, schade opzittenden, ongevallen opzittenden of pechhulp naar wens toevoegen aan je motorverzekering

Start vergelijker

Meer dan 100.000 mensen

Belangrijke informatie

Handige tips

 • Oude motorverzekering opzeggen?
  Wij helpen je met het opzeggen van je oude motorverzekering! Neem hiervoor contact met ons op via 035-6857888.
 • Brommerverzekering zonder rijbewijs?
  Heb je nog geen brommerrijbewijs maar heb je wel een brommer? Ook dan kunnen we je helpen met het afsluiten van je brommerverzekering!
 • Nog meer korting?
  Profiteer van pakketkorting wanneer je ook andere verzekeringen wilt afsluiten. Neem hiervoor contact met ons op via 035-6857888.