Hulp nodig bij vergelijken?

Bel ons

035 685 7888


Whatsapp ons

Tussen 09:00 en 18:00 kun je met ons Whatsappen

App ons op 035 685 7888 en stel direct je vraag!

Chat met ons

Tussen 09:00 en 18:00 kun je met ons chatten

Klik rechtsonder op de chat knop en stel direct je vraag!

Mail ons

Je kunt ons via het contactformulier een e-mail sturen. Klik op onderstaande knop om naar het contactformulier te gaan.

Naar contactformulier

Europeesche motorverzekering

Europeesche motorverzekering
   •  Winter- of zomertarief
   •  Aankoopwaarderegeling
   •  Ook oldtimerverzekering

  Bekijk voordelen

Jouw motor is meer dan alleen een vervoersmiddel, het is een ontsnappingsmogelijkheid van het dagelijks leven. De Europeesche motorverzekering maakt zelfverzekerd rijden gemakkelijk, in Nederland en heel Europa. Lees meer over de voordelen van een Europeesche motorverzekering in dit artikel.

De voordelen van een Europeesche motorverzekering

Een Europeesche motorverzekering biedt jouw meerdere mogelijkheden die jou voordeel geven. Dit zijn de volgende dingen:

Reaal motorverzekering
Een verzekering voor elk type motor

Met een Europeesche motorverzekering kan je elk type motor verzekeren, ook je speciale motor verzekeren. Bij een sportmotor met meer vermogen 75 kW/100 pk is minimaal één jaar rijervaring vereist. En bij je offroad motor heb je een hoger eigen risico bij de all-risk dekking. Voor de motoren ouder dan 25 jaar heeft Europeesche zelfs een speciale Klassieke Motorverzekering.

Winterstoptarief

Als je in de winter niet rijdt, krijg je voor het hele jaar voordeel bij de Europeesche motorverzekering. Deze korting kan oplopen tot wel 15%

Motorverzekering voor heel Europa

De Europeesche motorverzekering geldt in heel Europa. Ook in de Europese landen aan de Middellandse zee ben je verzekerd.

Tweedehands motor verzekeren tegen aankoopwaarde

Bij Europeesche kan je jouw tweedehands motor verzekeren tegen de aankoopwaarde. Hierdoor ben je beter verzekerd dan bij de dagwaarde en kan je snel de weg weer op!

Motor bonusplan, de motorverzekering voor beginnende rijders

Je kan bij een Europeesche motorverzekering je schadevrije jaren meenemen van je auto. Zo kan je in aanmerking komen met een premiekorting van wel 75%. Het maakt verder ook niet uit waar je auto verzekerd is. Zo kun je als beginnende motorrijder ook gebruik maken van deze voordelen!

No-claim korting

Bij een Europeesche motorverzekering word je beloond voor ieder jaar dat je geen schade claimt. Dit doen zij door middel van een premiekorting, hier zit wel een maximum aan verbonden. Wanneer er wel schade wordt geclaimd kan je premiekorting (deels) komen te vervallen.

De basisdekkingen van een Europeesche motorverzekering

Net zoals bij bijna elke verzekeraar heb je ook bij een Europeesche motorverzekering drie verschillende basisdekkingen; WA, beperkt casco en all-risk. Bij de WA dekking krijg je bij Europeesche alleen hulpverlening en schade aan anderen vergoed. Bij de dekking beperkt casco komt daar nog brand en diefstal of vernieling bij. Bij een all-risk dekking ben je ook nog verzekerd voor vandalisme, schade die je zelf hebt veroorzaakt en aankoop- of nieuwwaardegarantie.

Keuzes die je kan maken

Bij Europeesche kan je verschillende keuzes maken in je motorverzekering. Dit kan over aanvullende dekkingen gaan, maar ook over bijvoorbeeld hoe hoog jij je eigen risico wilt. De volgende keuzes zijn er bij een Europeesche motorverzekering:

Reaal motorverzekering
Schadeverzekering opzittenden

Met de dekking schadeverzekering opzittenden zijn jij en je passagier vergoed voor schade die veroorzaakt wordt door een ongeval. Je krijgt schade die veroorzaakt is door letsel, smartengeld en schade door overlijden allemaal vergoed.

Zomertijd, winterstop of jaardekking

Als je in de winter niet rijdt, krijg je voor het hele jaar voordeel bij de Europeesche motorverzekering. Deze korting kan

De premie van je motorverzekering is berekend op basis van de periode waarin je daadwerkelijk rijdt. Zo kan je voor een winterstopkorting kiezen of juist een zomertijddekking. Er wordt ook wel gezegd: wie in de winter niet rijdt, mag het hele jaar minder betalen!

tot wel 15%

Rechtsbijstand

Met de dekking rechtsbijstand krijg je juridische hulp. Er worden hierbij meerdere dingen vergoedt, namelijk; rechtsbijstand in natura, kosten, waarborgsom, onvermogen andere partij om te betalen bij verhaal en bij te laag financieel belang.

Extra eigen risico

Het eigen risico is bij een Europeesche motorverzekering standaard €150,-. Wanneer je de all-risk basisdekking hebt afgesloten kan je zelf kiezen wat de hoogte van je eigen risico wordt. Je kan kiezen uit; €50, €100, €150 of €400. Des te hoger jouw eigen risico is, des te minder premie jij hoeft te betalen.

Helm en motorkleding verzekeren

Met deze dekking zijn je helm en motorkleding verzekerd tegen schade en diefstal. Dit geldt voor jou en je eventuele meeverzekerde. Het minimale verzekerde bedrag is €500,-.

Ongevallenverzekering opzittenden

Met deze dekking ben je verzekerd voor blijvende invaliditeit of overlijden door een ongeval. Dit geldt voor zowel jou als de opzittenden van de motor. Bij blijvende invaliditeit krijg je een uitkering. Bij overlijden wordt het bedrag van €5.000,- uitgekeerd.

Woonplaatsservice

Je bent bij een Europeesche motorverzekering standaard verzekerd om thuis te komen bij pech. Met deze dekking ben je hiervoor ook verzekerd binnen je woonplaats. Niet alleen ben je verzekerd voor als je motor uitvalt in je woonplaats, maar ook als deze door eigen gebrek of pech uitvalt. Waar je wel op moet letten is dat je motor dan niet ouder dan 12 jaar moet zijn.

Nieuwwaarde vergoeding

Wanneer je motor gestolen is of total loss wordt verklaard wil je deze natuurlijk vergoedt krijgen. Bij een nieuwe motor krijg je bij Europeesche de nieuwwaarde vergoedt. Bij een tweedehandsmotor vergoedt Europeesche de aanschafwaarde op basis van de dagwaarde.

De beste motorverzekering vinden met Vergelijkdirect.com

Wil je graag de beste motorverzekering vinden? Of besparen op je huidige motorverzekering? Ga dan naar Vergelijkdirect.com! Door jouw wensen en eisen in de unieke vergelijker te zetten krijg jij precies te zien welke verzekeringen het beste bij je passen. Je hoeft alleen nog te kiezen op welke verzekering jij het meeste bespaard en dan kan je deze direct online afsluiten.

Lees hier meer over de motorverzekering