Hulp nodig bij vergelijken?

Bel ons

035 685 7888


Whatsapp ons

Tussen 09:00 en 18:00 kun je met ons Whatsappen

App ons op 035 685 7888 en stel direct je vraag!

Chat met ons

Tussen 09:00 en 18:00 kun je met ons chatten

Klik rechtsonder op de chat knop en stel direct je vraag!

Mail ons

Je kunt ons via het contactformulier een e-mail sturen. Klik op onderstaande knop om naar het contactformulier te gaan.

Naar contactformulier

InShared motorverzekering nodig?

Ontdek alles dat je over deze verzekering wil weten.

Vergelijk nu motorverzekeringen

 • Vergelijk meer dan 11 motorverzekeringen
 • Direct verzekerd de weg op!
 • Alle soorten dekkingen mogelijk (WA, WA+ of Allrisk)
 • Hulp nodig? Chat, bel of WhatsApp 035-6857888
Start vergelijken

InShared motorverzekering

Met een InShared motorverzekering kun je goed verzekerd de weg op. Je hebt de keuze uit verschillende dekkingen waarbij je verzekerd bent tegen schade die je veroorzaakt bij anderen en soms ook tegen schade aan je eigen motor. Daarnaast is het mogelijk om handige aanvullende dekkingen te kiezen. Ontdek hieronder meer informatie over deze motorverzekering!

Vergelijkdirect.com wordt gemiddeld beoordeeld met een

Dekkingen InShared

Voor een InShared motorverzekering kun je kiezen uit drie basisdekkingen: WA, allrisk en motor op stal. Met de motor op stalverzekering is je motor ook verzekerd tegen schade en diefstal wanneer je deze in de winter in de stalling laat staan.

Bekijk meer

InShared jaarbeloning

InShared werkt met beloningen wanneer je meer dan één verzekering bij deze verzekeraar afsluit. Hoe meer verzekeringen je hebt, hoe meer korting je op de premie krijgt. De voorwaarde is dan wel dat je geen schade rijdt.

Bekijk meer

InShared vergelijken

Om de beste motorverzekering te vinden, raden we je aan om motorverzekeringen met elkaar te vergelijken. In onze unieke vergelijker vergelijk je dus de InShared motorverzekering met elf andere motorverzekeringen. Op basis van dekking, premie en voorwaarden kun jij de verzekering kiezen die het best bij je past.

Bekijk meer

Voordelen Inshared motorverzekering

We leggen je graag meer uit over de InShared motorverzekering. Natuurlijk heeft deze verzekeraar speciale voordelen voor jou.

 • Kleding en accessoires zijn meeverzekerd
 • Korting op je premie bij schadevrije jaren autoverzekering
 • Incl. vervangend vervoer bij allrisk

Motorverzekering Inshared? Kies voor WA of Allrisk!

Bij de Inshared motorverzekering heb je keuze uit twee verschillende soorten motorverzekeringen. Namelijk de verplichte WA-verzekering en allrisk. Daarnaast kun je ervoor kiezen om een Motor op Stal dekking mee te verzekeren. Hiermee is je motor ook tijdens de winter, in de stalling, goed verzekerd wanneer je er niet op rijdt. Bekijk goed welke dekking het beste bij jou past!

WA

Een WA-verzekering is voor iedereen wettelijk verplicht. Hiermee ben je verzekerd voor schade die jij toebrengt aan een ander. Dit kan bijvoorbeeld gebeuren met jouw eigen motor. Maar ook met een aanhangende aanhangwagen of door afvallende spullen. Je eigen risico is €0,-. Daarnaast is het mogelijk om aanvullende dekkingen af te sluiten. Meer weten hierover? Lees verder!

Allrisk

Met een allriskverzekering ben je verzekerd tegen bijna alle schade aan jouw motor. Denk hierbij aan schade door bijvoorbeeld ongevallen, poging tot diefstal en schade door joyriding. Hierbij geldt wel een eigen risico. De hoogte hiervan is €250,-.

Motor op stal

Met een Motor op Stalverzekering ben je verzekerd voor schade als gevolg van diefstal of brand. Maar ook door schade na storm of door de natuur. Ook nu ben je verzekerd bij schade die jij per ongeluk aan anderen hebt toegebracht. Hierbij geldt ook een eigen risico van €250,-. Deze schades kunnen voorkomen wanneer jouw motor niet in de stalling staat.

Sommige mensen kiezen er bewust voor om hun motor in de stalling te verzekeren. Dit kan bijvoorbeeld in de wintertijd zijn. Je gebruikt je jouw motor dan niet. Met deze stalling blijft je motor op een droge plek. Helaas kan ook hier schade ontstaan aan je motor. Er is bijvoorbeeld een kans op diefstal. Met deze verzekering ben je toch extra verzekerd tegen een aantal van deze risico’s.

Recht op vervangend vervoer motorverzekering Inshared

Het kan voorkomen dat niet meer verder kan rijden met je motor. Heb je dan recht op vervangend vervoer? Dat ligt aan de gekozen dekking en de oorzaak:

WA

Bij schade is jouw geleende of gehuurde motor nog verzekerd. Dit is geldig tot tien dagen na een officiële melding.

Allrisk

Heb je een allrisk verzekering afgesloten? Dan heb je recht op een vergoeding voor een vervangend vervoermiddel.

 • Diefstal geeft recht op 21 dagen vervangend vervoer
 • Total loss geeft recht op 10 dagen vervangend vervoer
 • Schadeherstel geeft recht op 10 dagen vervangend vervoer

Motor op stal

Heb je een motor op stalverzekering afgesloten? Dan heb je recht op een vergoeding voor een vervangend vervoermiddel.

 • Diefstal geeft recht op 21 dagen vervangend vervoer
 • Total loss geeft recht op 10 dagen vervangend vervoer
 • Schadeherstel geeft recht op 10 dagen vervangend vervoer

Aanvullende dekkingen

Naast WA, Motor Op Stal en Allrisk van Inshared kun je ook een aanvullende dekking kiezen. Hierdoor ben je nog net iets beter verzekerd met je motor voor bepaalde risico’s. Inshared biedt de keuze uit een opzittendenverzekering, ongevallenverzekering en verhaalsrechtsbijstand.

Opzittendenverzekering

Hierbij verzeker je jezelf en de mensen die met jouw motor meerijden tegen schade. Dit kunnen ernstige wonden zijn. Maar deze dekking geldt ook wanneer iemand overlijdt bij een aanrijding of een ongeluk. Je bent dan maximaal verzekerd voor €50.000,-. Het eigen risico is €0,-.

Ongevallen verzekering

Ongevallenhulp houdt in dat je een bepaald bedrag krijgt, als er door een ongeval letsel is ontstaan. Bij overlijden van de bestuurder of opzittenden door een ongeval ontvang je een uitkering van €10.000,-.

Rechtsbijstand

Bij de aanvullende dekking rechtshulp krijg je juridische hulp van de verzekeraar. Dit is niet alleen handig bij ongelukken, maar ook bij overheidsmaatregelen. Je eigen risico is €0,-.

Premie InShared motorverzekering

De premie wordt bepaald doormiddel van je levenservaring, je motor en je woonplaats. De achterliggende gedachte is dat je bij een oudere leeftijd meer ervaring hebt. Hierdoor is de kans kleiner op ongelukken. Daarom gaat je premie omlaag wanneer je ouder wordt.

Beloningsbeleid InShared motorverzekering

Inshared hanteert de bonus-malusregel. Bij een jaar geen sprake van schade, ga je een trede hoger en wordt je premie verlaagd. Bij één schadevrije jaar, ontvang je daarbij ook een Jaarbeloning.
Wanneer je auto al bij Inshared verzekerd is, kun je gerust je schadevrije jaren daarvan opgeven bij je aankomende Inshared motorverzekering.

InShared motorverzekering vergelijken

Naast de Inshared motorverzekering zijn er meer verzekeraars die motors verzekeren. Deze andere motorverzekeringen kun je bij ons met elkaar vergelijken. Dat maakt het kiezen voor jou het makkelijkst! Het is erg belangrijk dat je de juiste verzekering afsluit voor jouw motor. Met onze vergelijker kun je gemakkelijk meer dan elf motorverzekeringen vergelijken op basis van je eigen motor! Je vult jouw wensen en eisen in. Wij doen de rest voor je. Als je een verzekering hebt gevonden die bij je past, kun je deze direct afsluiten. Kom je er niet uit of heb je vragen? Neem gerust eens contact met ons op. We helpen je graag!

Voordelen Vergelijkdirect.com

 • Vergelijk meer dan 11 motorverzekeringen
 • Hulp nodig? Chat, bel of mail met ons!
 • Direct verzekerd de weg op
 • Motorverzekering op maat

Zelf je motorverzekering samenstellen!

Rechtsbijstand, schade opzittenden, ongevallen opzittenden of pechhulp naar wens toevoegen aan je motorverzekering

Start vergelijker

Meer dan 100.000 mensen

Belangrijke informatie

Handige tips

 • Oude motorverzekering opzeggen?
  Wij helpen je met het opzeggen van je oude motorverzekering! Neem hiervoor contact met ons op via 035-6857888.
 • Brommerverzekering zonder rijbewijs?
  Heb je nog geen brommerrijbewijs maar heb je wel een brommer? Ook dan kunnen we je helpen met het afsluiten van je brommerverzekering!
 • Nog meer korting?
  Profiteer van pakketkorting wanneer je ook andere verzekeringen wilt afsluiten. Neem hiervoor contact met ons op via 035-6857888.