Inshared motorverzekering

Met een motorverzekering van Inshared kun je ervan uit gaan dat je goed verzekerd de weg op kunt. Ben je WA verzekerd bij Inshared, dan is schade aan anderen gewoon gedekt. Kies je voor een aanvullende winterstopdekking (Motor op Stal) off Allriskdekking? Dan ben je in sommige gevallen ook voor schade aan je eigen motor verzekerd en zorgt Inshared voor vervangend vervoer. Daarnaast is het mogelijk om handige aanvullende dekkingen te kiezen. Hieronder meer informatie over deze motorverzekering!

Inshared motorverzekering
  • Voordelen Inshared motorverzekering:

  •  Kleding en accessoires meeverzekerd
  •  Korting op je premie bij schadevrije jaren autoverzekering
  •  Incl. vervangend vervoer bij Allrisk

Direct vergelijken

Motorverzekering Inshared? Kies voor WA of Allrisk!

Bij de Inshared motorverzekering heb je keuze uit twee verschillende soorten motorverzekeringen: de (wettelijke verplichte) WA-verzekering en de Allriskverzekering. Daarnaast kun je ervoor kiezen om een Motor op Stal dekking mee te verzekeren. Hiermee is je motor ook tijdens de winter, in de stalling, goed verzekerd wanneer je er niet op rijdt. Bekijk goed welke het beste bij jou past!

Autoverzekering dekkingenInformatie
WA

Een WA-verzekering is voor iedereen wettelijk verplicht. Hiernaast is het nog mogelijk om aanvullende dekkingen toe te voegen. Bij de WA-verzekering van Inshared ben je verzekerd, als je schade aan anderen toebrengt. Dit kan bijvoorbeeld gebeuren met jouw eigen motor, een aanhangende aanhangwagen of door afvallende spullen. Je eigen risico bedraagt €0,00.

Allrisk

Bij een Inshared Allriskverzekering ben je verzekerd tegen bijna alle schade aan jouw motor. Denk hierbij aan schade (door bijvoorbeeld ongevallen op de weg), (poging tot) diefstal en in het geval van schade door joyriding. Hierbij geldt een eigen risico van €250,00.

Motor op stal

Met een Motor op Stalverzekering ben je verzekerd bij het geval van diefstal, storm, brand of schade door de natuur. Ook hierbij ben je verzekerd bij schade die jij per ongeluk aan anderen hebt verricht. Hierbij geldt een eigen risico van €250,00.

Sommige mensen kiezen er bewust voor om hun motor in stalling te verzekeren. Dat kan ook bij Inshared. Dit kan bijvoorbeeld in de wintertijd zijn, wanneer je jouw motor niet in gebruik hebt. Met deze stalling blijft je motor op een droge plek. Helaas kan ook hier schade ontstaan aan je motor, door bijvoorbeeld storm. Ook is er een kans op diefstal. Met deze verzekering ben je toch extra verzekerd tegen een aantal van deze risico’s.

Recht op vervangend vervoer motorverzekering Inshared

Autoverzekering dekkingenInformatie
WA

Bij schade is jouw geleende/gehuurde motor nog verzekerd. Geldig tot 10 dagen na een officiële melding.

Allrisk

Hierbij heb jij recht op een vergoeding voor een vervangend vervoermiddel.

 • Diefstal ->  Recht op 21 dagen.
 • Total loss ->   Recht op 10 dagen.
 • Schadeherstel ->  Recht op 10 dagen.
Motor op stal

Hierbij heb jij recht op een vergoeding voor een vervangend vervoermiddel.

 • Diefstal ->  Recht op 21 dagen.
 • Total loss ->   Recht op 10 dagen.
 • Schadeherstel ->  Recht op 10 dagen.

Aanvullende dekkingen

Naast WA, Motor Op Stal en Allrisk van Inshared kun je ook een aanvullende dekking kiezen. Hierdoor ben je nog net iets beter verzekerd met je motor voor bepaalde risico’s. Inshared biedt de keuze uit een opzittendenverzekering, ongevallenverzekering en verhaalsrechtsbijstand.

Autoverzekering dekkingenInformatie
Opzittendenverzekering

Hierbij verzeker je de mensen die met jouw motor meerijden en natuurlijk jijzelf. Dit kan ernstige wonden zijn, of wanneer iemand overlijdt bij een aanrijding of een ongeluk. Je bent dan maximaal verzekerd voor €50.000,00 en je eigen risico is een bedrag van €0,00.

Ongevallen verzekering

Ongevallenhulp houdt in dat je een bepaald bedrag krijgt van Inshared, als er door een ongeval een letsel is ontstaan. Bij overlijden van de bestuurder of opzittenden door een ongeval, ontvang je een uitkering van €10.000,00.

Rechtsbijstand

Bij de aanvullende dekking rechtshulp, krijg je juridische hulp van de verzekeraar. Dit is niet alleen handig bij ongelukken, maar ook bij overheidsmaatregelen. Je eigen risico bedraagt €0,00.

Premie

Bij de Inshared motorverzekering wordt de premie bepaalt doormiddel van je levenservaring, je motor en je woonplaats. Hierin is de achterliggende gedachte dat je bij een ouder leeftijd, meer ervaring hebt opgebouwd. Hierdoor is de kans kleiner op ongelukken. Daarom gaat je premie bij Inshared omlaag wanneer je ouder wordt.

Beloningsbeleid

Inshared hanteert de bonus-malusregel. Bij geen sprake van schade, ga je een trede hoger en wordt je premie verlaagd. Bij één schadevrije jaar, ontvang je daarbij ook een Jaarbeloning.
Wanneer je auto al bij Inshared verzekers is, kun je gerust je schadevrije jaren daarvan opgeven bij je aankomende Inshared motorverzekering.

De beste motorverzekering vinden met Vergelijkdirect.com!

Naast de Inshared motorverzekering, zijn er ook verschillende andere motorverzekeringen die wij voor jou vergelijken. Het is erg handig en belangrijk dat je de juiste motorverzekering afsluit voor jouw motor. Met onze vergelijker kun je gemakkelijk meer dan 19 motorverzekeringen vergelijken op basis van je eigen motor!

Lees hier meer over de motorverzekering

Hulp nodig bij vergelijken?

035 685 7888


Whatsapp ons

Tussen 08:30 en 22:00 kun je met ons Whatsappen

App ons op 035 685 7888 en stel direct je vraag!

Stuur een bericht

Chat met ons

Tussen 08:30 en 22:00 kun je met ons chatten

Klik rechtsonder op de chat knop en stel direct je vraag!

Mail ons

Je kunt ons via het contactformulier een e-mail sturen. Klik op onderstaande knop om naar het contactformulier te gaan.

Naar contactformulier