Hulp nodig bij vergelijken?

Bel ons

035 685 7888


Whatsapp ons

Tussen 09:00 en 18:00 kun je met ons Whatsappen

App ons op 035 685 7888 en stel direct je vraag!

Chat met ons

Tussen 09:00 en 18:00 kun je met ons chatten

Klik rechtsonder op de chat knop en stel direct je vraag!

Mail ons

Je kunt ons via het contactformulier een e-mail sturen. Klik op onderstaande knop om naar het contactformulier te gaan.

Naar contactformulier

Motorverzekering met pechhulp

Je motor inclusief pechhulp verzekerd!

motorverzekering met pechhulp

Vergelijkdirect.com wordt gemiddeld beoordeeld met een

Ook met je motor wil je natuurlijk met een gerust hart de weg op. Een motorverzekering met pechhulp kan hierbij een prima oplossing zijn. Let alleen wel op wat precies verzekerd is bij welke verzekering, de dekkingen of voorwaarden kunnen namelijk enorm verschillen! Vergelijkdirect.com legt het je uit.

Soort motorverzekering met pechhulp

Bij veel motorverzekeringen kun je hulp bij een ongeluk verwachten. Meestal is dit in de vorm van het vervoer van jou en je motor bij diefstal of een ongeluk. Sommige motorverzekeringen bieden je hulp in Nederland aan, andere motorverzekeringen bieden je ook hulp in het buitenland aan. Als je het belangrijk vindt dat je hulp krijgt voor noodreparaties, dan zul je vaak een aanvullende dekking moeten afsluiten. Hierbij zul je ook nog moeten opletten aangezien niet elke motorverzekering de dekking pechhulp aanbiedt, ook niet als aanvullende dekking. Daarbij kun je een motorverzekering met pechhulp in verschillende vormen afsluiten. Sommige motorverzekeringen activeren automatisch de dekking pechhulp als je een allrisk dekking afsluit, bij andere motorverzekeringen is het enkel mogelijk als aanvullende dekking. Vergelijkdirect.com heeft voor jou op een rijtje gezet wat nu precies van toepassing is bij welke verzekeraar:

DekkingenNoodvervoerPechhulp
ANWB

Als aanvullende dekking

ASR

Als aanvullende dekking

Europeesche

 ✓

Standaard bij WA+ en allrisk

Delta Lloyd

 ✓

Enkel buiten Nederland

De Goudse

 ✓

 Niet mogelijk

FBTO

 ✓

 Niet mogelijk

HEMA

 ✓

 Als aanvullende dekking 

Klaverblad

 ✓

 Enkel bij allrisk

Nationale Nederlanden

 ✓

 Enkel bij allrisk

Unigarant

 ✓

 Enkel bij allrisk

OHRA

 ✓

Niet mogelijk 

Reaal

 ✓

Niet mogelijk 

Univé

 ✓

Als aanvullende dekking

Verschillen

Als motorrijder moet je dus goed opletten wat je precies verzekerd krijgt per motorverzekering met pechhulp. Bij de ene motorverzekering profiteer je van pechhulp met noodreparaties, bij de andere motorverzekering krijg je enkel vervoer van je motor en bagage. Bij elke motorverzekering kun je de verzekeringskaart raadplegen, hierop staat precies wat van toepassing is bij elke motorverzekering. Wil je precies weten wat, hoe en waneer er vergoed wordt, dan moet je even de polisvoorwaarden raadplegen.

Vergelijken

Je kunt het beste je motorverzekering met pechhulp vergelijken. Bij Vergelijkdirect.com kun je namelijk vergelijken op basis van premie en dekking. Ook qua dekkingen en premies zijn er vaak grote verschillen. Tijdens de vergelijking kun je gemakkelijk je gegevens en dekkingen aanpassen zodat je een verzekering op maat krijgt. Door goed te vergelijken kun je namelijk veel geld besparen!

Lees hier meer over de motorverzekering