OHRA motorverzekering

OHRA, direct geregeld

OHRA motorverzekering
   •  Hoge instapkorting van 60%
   •  No-claimkorting tot wel 80%. Ook voor je 2e voertuig
   •  Zelf je motorverzekering samenstellen

  Direct vergelijken

De OHRA motorverzekering is een prima optie als je je motor wil verzekeren. Waar veel motorverzekeraars 35% no-claim instapkorting bieden, profiteer je bij OHRA al direct van 60% no-claim instapkorting! Dit extraatje is dus mooi meegenomen als je je motor gaat verzekeren als je nog geen schadevrije jaren hebt. Verder kan deze korting uiteindelijk oplopen tot wel 80%. Een OHRA motorverzekering afsluiten is verder ook snel geregeld. Binnen 5 minuten rijd je al verzekerd de weg op! Verder kun je bij OHRA ook terecht voor al je andere verzekeringen.

Zelf samenstellen

Bij veel motorverzekeringen kun je drie verzekeringen kiezen met elk hun eigen dekkingen en voorwaarden. Bij de OHRA motorverzekering kun je elke verzekering nog uitbreiden met extra dekkingen. Zo kun je bijvoorbeeld een WA-verzekering zelfs uitbreiden met de diefstaldekking. Normaal gesproken is dit alleen mogelijk door een WA+ of allriskverzekering af te sluiten. Je kunt vervolgens de volgende aanvullende dekking allemaal los van elkaar kiezen:

Autoverzekering dekkingenInformatie
Brand-, storm- en natuurschade

Een OHRA motorverzekering inclusief deze dekking ,verzekert je voor brand-, storm- en natuurschade. Als je motor bijvoorbeeld omvalt door een storm, krijg je de schade hiervan vergoed. Ook schade door brand of loslopende dieren wordt vergoed.

Diefstal

Als je net een nieuwe motor hebt gekocht, wil je natuurlijk een OHRA motorverzekering met diefstal afsluiten. Met deze dekking krijg je snel weer een nieuwe motor als de jouwe gestolen is. Let hierbij wel op dat er een aantal voorwaarden van toepassing zijn.

Aanrijding

Als je aan het rijden bent, kan er iets gebeuren waardoor je motor beschadigt. Een reparatie kan dan al gauw hoog oplopen. Je motor, kleding en beveiliging zijn voor de volgende zaken verzekerd met deze dekking:

 • Aanrijding
 • Van de weg raken
 • Vernieling
 • Omslaan
 • Te water raken
 • Door een ander onheil van buiten

 

Accessoires

Je kunt je accessoires van je motor ook verzekeren met de OHRA motorverzekering. Dit kan bijvoorbeeld een alarmsysteem, telecomminucatieapparatuur of navigatiesysteem zijn.

Ongevallen opzittenden

Je motor kan beschadigen bij een verkeersongeval. Of misschien raak jij of de meerijder invalide. In het ergste geval kan er iemand overlijden. Je kunt ervoor kiezen om dan de ongevallen opzittenden af te sluiten. Hiermee krijg jij of een meerijder een bedrag uitgekeerd in het geval van blijvende invaliditeit of overlijden.

Rechtsbijstand

Soms is het niet duidelijk wie er schuldig is bij een aanrijding. Een advocaat in de hand nemen kan natuurlijk er duur uitvallen. Met de OHRA motorverzekering met rechtsbijstand kun je je hiervoor verzekeren. Als je eventuele schade wil verhalen op de tegenpartij helpen de juristen van DAS je met een conflict.

No-claimkorting voor je 2e voertuig

Bij de OHRA motorverzekering is het bovendien mogelijk om te profiteren van de no claim korting voor je tweede voertuig. Je komt hiervoor in aanmerking mits:

 • De 1e auto of motor is verzekerd bij OHRA
 • Je woont op hetzelfde adres, of je bent eigenaar van het 2e voertuig
 • De bestuurder van het 2e voertuig is 24 jaar of ouder
 • De bestuurder van het 2e voertuig heeft de afgelopen twee jaar geen schade gereden
 • De beiden voertuigen staan op hetzelfde adres geregistreerd

Instapkorting

Als je nog geen schadevrije jaren hebt, profiteer je namelijk al van 60% no-claimkorting.Motordiefstal Deze korting kan bovendien oplopen tot maar liefst 80% als je 9 schadevrije jaren hebt opgebouwd.

OHRA collectief verzekeren

OHRA heeft bovendien afspraken gemaakt met diverse werkgevers en organisaties. Zodoende kun je als werknemer, lid of klant korting krijgen op verschillende verzekeringen en korting is bovendien natuurlijk altijd mooi meegenomen!

OHRA motorverzekering vergelijken

Door middel van onze vergelijker, kun je de OHRA motorverzekering te vergelijken met andere motorverzekeringen. Het is immers belangrijk om de motorverzekeringen goed te vergelijken zodat je ten alle tijden de gunstigste prijs betaalt!

Lees hier meer over de motorverzekering

Hulp nodig bij vergelijken?

035 685 7888


Whatsapp ons

Tussen 08:30 en 22:00 kun je met ons Whatsappen

App ons op 035 685 7888 en stel direct je vraag!

Stuur een bericht

Chat met ons

Tussen 08:30 en 22:00 kun je met ons chatten

Klik rechtsonder op de chat knop en stel direct je vraag!

Mail ons

Je kunt ons via het contactformulier een e-mail sturen. Klik op onderstaande knop om naar het contactformulier te gaan.

Naar contactformulier