Hulp nodig bij vergelijken?

Bel ons

035 685 7888


Whatsapp ons

Tussen 09:00 en 18:00 kun je met ons Whatsappen

App ons op 035 685 7888 en stel direct je vraag!

Chat met ons

Tussen 09:00 en 18:00 kun je met ons chatten

Klik rechtsonder op de chat knop en stel direct je vraag!

Mail ons

Je kunt ons via het contactformulier een e-mail sturen. Klik op onderstaande knop om naar het contactformulier te gaan.

Naar contactformulier

Snel een motorverzekering afsluiten?

We leggen je graag uit hoe je dat doet

Vergelijk nu motorverzekeringen

 • Vergelijk meer dan 11 motorverzekeringen!
 • Op werkdagen binnen een uur verzekerd!
 • Hulp nodig? Chat, bel of WhatsApp ons op 035-6857888!
Start vergelijken

Direct een motorverzekering afsluiten

Op een nieuwe motor wil je natuurlijk zo snel mogelijk rijden. Lekker met je motor de weg op en door mooie landschappen rijden. Het enige dat nog ontbreekt is een verplichte motorverzekering. Snel een motorverzekering afsluiten doe je via Vergelijkdirect.com!

Vergelijkdirect.com wordt gemiddeld beoordeeld met een

WA-verzekering

Deze dekking kun je afsluiten als je motor niet zo'n hoge waarde heeft. Je bent dan alleen verzekerd tegen de schade die je bij anderen veroorzaakt.

Bekijk de dekking

WA plus verzekering

Naast schade aan anderen ben je met deze dekking ook verzekerd tegen schade aan je eigen motor door bijvoorbeeld bliksem, storm, hagel, botsing met een dier of als je schade hebt door poging tot diefstal.

Bekijk de dekking

Allrisk

Met allrisk ben je verzekerd tegen alles van de WA en WA+ dekking. Daarnaast ben je ook gedekt tegen schade door aanrijdingen. Deze dekking is handig voor motoren van hoge waarde.

Bekijk de dekking

Waarom afsluiten via Vergelijkdirect.com?

De reden waarom je een motorverzekering via ons kunt afsluiten, is omdat wij jou helpen bij het kiezen van de perfecte verzekering. Dit doen we door verschillende verzekeringen met elkaar te vergelijken. De meeste verzekeraars hanteren drie verzekeringen: WA, WA+ en allrisk.
Je bent dus verplicht om minstens één van deze drie motorverzekeringen af te sluiten voor je op je motor stapt. Neem geen risico, want rijd je schade zonder verzekering? Dan kan dat je veel geld gaan kosten.

WA-verzekering

Met een WA verzekering ben je tegen de minste soorten schade gedekt. Het is slim om deze simpele dekking af te sluiten voor een motor zonder hoge waarde. Met een WA dekking ben je gedekt tegen de schade die je met je motor bij anderen veroorzaakt. Met een motor kan je bijvoorbeeld veel schade aanrichten door tegen iemand anders zijn auto aan te rijden. Het zou dan fijn zijn als je niet zelf voor deze hoge kosten hoeft op te draaien.

WA+ verzekering

Met deze verzekering ben je gedekt tegen schade aan anderen en tegen enkele vormen van schade aan je eigen motor. Raakt je motor beschadigd door storm of bliksem? Of door hagel of een botsing met een dier? Dan kan de schade door je verzekeraar worden vergoed. Ook wanneer er schade is ontstaan na een poging tot diefstal.

Allrisk verzekering

De verzekering waarmee je tegen de meeste soorten schade bent gedekt, is de allrisk motorverzekering. Hiermee ben je ook gedekt tegen schade door aanrijdingen of als je van de weg raakt. Heb je een net nieuwe motor? Dan is het handig om een allrisk verzekering af te sluiten. Het zou zonde zijn als je bij de eerste bocht op je nieuwe motor al valt. Het is ook verstandig om een motor allrisk te verzekeren als deze al enkele jaren ouder is, maar toch nog een hoge waarde heeft. Ben jij als enige in het bezit van een zeldzaam type motor uit 1960? Dan zou het natuurlijk ook zonde zijn als er iets mee gebeurt.

Aanvullende motordekkingen

Naast je gekozen motorverzekering kun je ook nog aanvullende dekkingen afsluiten. Aanvullende dekkingen die je bij een motor vaak ziet, zijn een opzittendenverzekering en een rechtsbijstandverzekering.

Opzittendenverzekering

Met deze aanvullende dekking zijn jij en een eventuele medepassagier gedekt tegen fysieke en materiële schade na een ongeluk. Komt één van jullie te overlijden? Dan ontvangen de nabestaanden een vergoeding voor het verlies.

Rechtsbijstandverzekering

Je hebt recht op juridische hulp als je in het bezit bent van een rechtsbijstandverzekering. Ontvang hulp en advies van professionals en probeer door middel van het recht je schade te verhalen op de veroorzakers van een ongeluk.

Snel motorverzekering afsluiten via Vergelijkdirect.com

Een verzekering afsluiten voor je motor is verplicht. Snel motorverzekering afsluiten voor je op je motor springt? Vergelijk dan de verschillende dekkingen en premies per verzekeraar. Kies de verzekeraar en verzekering die het beste bij jou past! Kom je er niet uit? Neem gerust contact met ons op. Dan sluiten we de verzekering direct voor je af.

Veel gestelde vragen over een motorverzekering afsluiten

Stel je vraag per chat, mail, telefoon of WhatsApp. Wij zitten voor je klaar. Beantwoorden we je vraag? Dan heb je kans dat wij dit op deze pagina vermelden. Zo helpen we ook andere mensen!

Vraag van: Karim

Beantwoord door: Vincent Schokker op 18/08/2021

Snel een motorverzekering afsluiten doe je door bij ons de motorverzekeringen in een paar minuutjes te vergelijken. Je vindt dan de beste motorverzekering voor jou en kunt deze direct en snel afsluiten. Neem voor meer vragen contact met ons op per chat, mail, telefoon of WhatsApp via 035-6857888!

Vraag van: Robin

Beantwoord door: Vincent Schokker op 23/08/2021

Er zijn veel verschillende verzekeraars. Om een geschikte motorverzekering voor jou te vinden, kun je bij ons motorverzekeringen vergelijken. Zo ontdek je welke motorverzekering het beste én het voordeligst is. Neem voor meer vragen contact met ons op per chat, mail, telefoon of WhatsApp via 035-6857888!

Voordelen Vergelijkdirect.com

 • Vergelijk met 10 andere motorverzekeringen
 • Hulp nodig? Chat, bel of mail met ons!
 • Direct verzekerd de weg op
 • Motorverzekering op maat

Kies jouw motorverzekering!

Ontdek direct welke motorverzekering het beste bij jou past.

Start vergelijken

Meer dan 100.000 mensen

Belangrijke informatie

Handige tips

 • Huidige motorverzekering opzeggen?
  Wij kijken graag met jou naar een nieuwe motorverzekering! Neem hiervoor contact met ons op via 035-6857888.
 • Motorverzekering nodig?
  Ben je op zoek naar de juiste motorverzekering? We helpen je graag met het afsluiten van jouw motorverzekering!
 • Nog meer korting?
  Profiteer van pakketkorting wanneer je ook andere verzekeringen wilt afsluiten. Neem hiervoor contact met ons op via 035-6857888.