Hulp nodig bij vergelijken?

Bel ons

035 685 7888


Whatsapp ons

Tussen 09:00 en 18:00 kun je met ons Whatsappen

App ons op 035 685 7888 en stel direct je vraag!

Chat met ons

Tussen 09:00 en 18:00 kun je met ons chatten

Klik rechtsonder op de chat knop en stel direct je vraag!

Mail ons

Je kunt ons via het contactformulier een e-mail sturen. Klik op onderstaande knop om naar het contactformulier te gaan.

Naar contactformulier

Anker rechtsbijstandverzekering?

Ontdek er alles over.

Vergelijk rechts- bijstandverzekeringen

 • Vergelijk Anker met andere rechtsbijstandverzekeringen!
 • De juiste juridische hulp bij problemen!
 • Hulp nodig? Chat, bel of WhatsApp ons op 035-6857888!
Start vergelijken

Rechtsbijstandverzekering nodig? Anker!

Het kan zomaar voorkomen dat je een keer in een conflict terecht komt waarbij een rechtsbijstandverzekering goed van pas komt. Wat dacht je van de Anker rechtsbijstandverzekering? Deze verzekeraar heeft eigen professionele juristen in dienst die je kunnen voorzien van juridische hulp. Jouw belang staat bij hen voorop en dat is precies wat je wilt bij een rechtsbijstandverzekering! Daarnaast beschik je bij deze verzekeraar over je eigen jurist die ook nog eens makkelijk te bereiken is. We vertellen je graag meer over deze verzekeraar.

Vergelijkdirect.com wordt gemiddeld beoordeeld met een

Voordelen Anker rechtsbijstandverzekering

Bij Anker maakt het niet uit met welke partij je een conflict hebt. Ze kijkt naar jouw belang. Daarbij vindt ze persoonlijk contact, goede bereikbaarheid en oplossingsgerichtheid heel belangrijk. Zo heb je bij deze rechtsbijstandverzekeraar je eigen jurist die alle ins en outs van jouw zaak kent.

Bekijk meer

Aanpak Anker rechtsbijstandverzekering

Jouw eigen jurist bespreekt samen met jou welke stappen genomen moeten worden voor jouw zaak. Maar ook eventuele vervolgstappen bespreken jullie samen. Dit plan van aanpak stuurt de jurist ook naar je op. Zo kun je het plan nog eens rustig nalezen. Moet er geprocedeerd worden? Ook dan zal een jurist van de Anker rechtsbijstandverzekering je bijstaan.

Bekijk meer

Geschillenregeling rechtsbijstandverzekering Anker

Verschillen jij en jouw jurist van mening? Dan biedt hij of zij je de Geschillenregeling aan. Hier kun je kosteloos gebruik van maken. Een externe en onafhankelijke deskundige bekijkt jullie meningsverschil en bepaalt op welke voet verder gegaan wordt.

Bekijk meer

Waarom Anker?

Heb je een Anker rechtsbijstandverzekering? Dan sta je er niet alleen voor bij juridische problemen. Het maakt hen niet uit met wie je een conflict hebt, zolang je rechtsbijstandverzekering dekking biedt. Jij staat bij Anker voorop.
Deze verzekeraar vindt persoonlijk contact heel belangrijk. Bel je naar Anker? Dan hoef je geen keuzemenu te verwachten, want je krijgt direct een jurist te spreken. Zo wil Anker zorgen voor goede bereikbaarheid voor haar klanten. Daarnaast vindt ze oplossingsgerichtheid erg belangrijk. Maar waaruit blijkt dit?

Eigen jurist

Wanneer je hulp van de Anker rechtsbijstandverzekering nodig hebt, word je altijd geholpen door jouw eigen jurist. Deze jurist heeft de juiste juridische kennis in huis om je probleem te behandelen. Je kunt ook altijd rechtstreeks naar deze persoon bellen. Hierdoor hebben jullie regelmatig contact over de ontwikkelingen wat betreft het conflict. Daarnaast overleggen jullie samen wat de beste oplossing kan zijn voor het conflict. Let er wel op dat je het rechtsgebied hebt meeverzekerd waarin je conflict speelt. Bij Anker kun je conflicten op het gebied van consument, wonen, verkeer, werk en inkomen, vermogensbelasting en mediation meeverzekeren! Wil je weten wat een Anker rechtsbijstandverzekering je kost? Start dan met vergelijken!

Jurist tijdens procedure

Jouw eigen Anker jurist staat je niet alleen bij tijdens een conflict. Maar ook tijdens een administratieve of gerechtelijke procedure kun je op hem of haar rekenen. Deze persoon kent het probleem van binnen en buiten. Dit is in jouw voordeel. In bijna alle gevallen kun je jouw jurist onbeperkt inzetten. Wil je toch liever zelf een advocaat regelen? Dan kan dat ook, maar overleg dit met je jurist.

Aanpak juristen Anker rechtsbijstandverzekering

De jurist bespreekt samen met jou welke juridische en eventuele vervolgstappen genomen worden. Je krijgt dit plan van aanpak ook toegestuurd. Blijkt tijdens de behandeling van de zaak dat er een procedure moet komen? Dan kun je ervoor kiezen om zelf een advocaat in te schakelen. Maar vaak kan de jurist van Anker je ook heel goed bijstaan.

Wanneer advocaat inschakelen?

Als jouw jurist de zaak haalbaar vindt, maar er naar zijn mening toch geprocedeerd moet worden, mag je een externe rechtshulpverlener inschakelen. Je mag geheel zelf kiezen wie dit wordt, het kan bijvoorbeeld een advocaat zijn. Jouw jurist kiest wanneer de procedure start en geeft je op tijd de keuze om een externe deskundige in te schakelen.

Voordeel jurist bij procedure

Vaak kan je eigen jurist je ook bijstaan in de procedure. Dit heeft als voordeel dat je zaak niet overgedragen hoeft te worden. Je jurist is goed op de hoogte van het probleem. Daarnaast betaal je geen extra kosten voor de tijd die de jurist in de zaak steekt. Het andere voordeel is natuurlijk dat je eigen jurist goed te bereiken is.

Toch externe deskundige?

Je kunt ook voor een externe deskundige kiezen. Maar let hierbij op dat je zaak slechts één keer overgedragen kan worden aan een externe partij. Je eigen jurist behandelt de zaak hierna niet meer. Ook is de Geschillenregeling niet meer van toepassing en Anker is niet aansprakelijk voor eventuele fouten die een externe deskundige maakt. Zo zitten er nog wat haken en ogen aan het kiezen voor een externe deskundige. Kijk hier dus goed naar als je echt liever een eigen deskundige wil aanwijzen.

Geschillenregeling rechtsbijstandverzekering Anker

Wanneer jij en je jurist van mening verschillen, kan het voorkomen dat je er samen niet uitkomt. De jurist biedt je dan een kosteloze Geschillenregeling aan. Je geeft hierbij zelf aan of je hier gebruik van wilt maken. Als je ervoor kiest om dit te gebruiken, bepaal je samen met de jurist waarover het meningsverschil gaat. Dit wordt samen met jouw standpunt en het standpunt van Anker voorgelegd aan een onafhankelijke en externe expert. De onafhankelijke expert mag je zelf kiezen. Dit kan bijvoorbeeld een advocaat zijn. Het oordeel van deze persoon is bindend voor zowel jezelf als de jurist van Anker.

Krijg je gelijk?

Stelt de externe expert vast dat je gelijk hebt? Dan zal de jurist van de Anker rechtsbijstandverzekering je verder helpen volgens het bindend advies.

Jurist Anker rechtsbijstandverzekering heeft gelijk

Wanneer de deskundige het eens is met de jurist van Anker, gaat deze jurist verder met zijn of haar aanpak. Wil je dit niet? Dan kun je ervoor kiezen om de zaak door een externe jurist te laten behandelen. Hier zijn wel kosten aan verbonden.

Anker rechtsbijstandverzekering vergelijken

Je weet nu meer over de Anker rechtsbijstandverzekering. Is deze verzekering precies wat je zoekt? Dan kun je deze direct online afsluiten. Wil je toch liever nog even verder kijken? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bij ons kun je namelijk meerdere rechtsbijstandverzekeringen met elkaar vergelijken. Geef jouw wensen en eisen op in onze vergelijker. Zo zie je direct welke verzekering het beste en het goedkoopste is voor jou! Kom je er niet uit of heb je andere vragen? Neem gerust eens contact met ons op. We helpen je graag.

Veelgestelde vragen over de rechtsbijstandverzekering van Anker

Stel je vraag per chat, mail, telefoon of WhatsApp. Wij zitten voor je klaar. Beantwoorden we je vraag? Dan heb je kans dat wij dit op deze pagina vermelden. Zo helpen we ook andere mensen!

Vraag van: Nerissa

Beantwoord door: Vincent Schokker op 24/09/2022

Anker biedt een rechtsbijstandverzekering waarbij jij en je juridische probleem centraal staan. Een persoonlijke aanpak, goede bereikbaarheid en een oplossingsgerichte aanpak dragen hieraan bij. Bij deze verzekeraar beschik je daarom over je eigen jurist die zich helemaal vastbijt in jouw zaak. Deze jurist kun je altijd makkelijk bereiken, ook zonder telefonische omweg. Daarnaast kun je kosteloos gebruikmaken van de Geschillenregeling als jij en je jurist een ander idee hebben over de oplossing van de zaak. Bereken dus snel je premie of neem voor meer vragen contact met ons op per chat, mail, telefoon of WhatsApp via 035-6857888!

Vraag van: Moos

Beantwoord door: Vincent Schokker op 28/09/2022

Wanneer jij en je jurist van mening verschillen, kan het voorkomen dat je er samen niet uitkomt. De jurist biedt je dan een kosteloze Geschillenregeling aan. Je geeft hierbij zelf aan of je hier gebruik van wilt maken. Als je ervoor kiest om dit te gebruiken, bepaal je samen met de jurist waarover het meningsverschil gaat. Dit wordt samen met jouw standpunt en het standpunt van Anker voorgelegd aan een onafhankelijke en externe expert. De onafhankelijke expert mag je zelf kiezen. Dit kan bijvoorbeeld een advocaat zijn. Het oordeel van deze persoon is bindend voor zowel jezelf als de jurist van Anker. Neem voor meer vragen contact met ons op per chat, mail, telefoon of WhatsApp via 035-6857888!

Vraag van: Jula

Beantwoord door: Vincent Schokker op 01/10/2022

Als jouw jurist de zaak haalbaar vindt, maar er naar zijn mening toch geprocedeerd moet worden, mag je een externe rechtshulpverlener inschakelen. Je mag geheel zelf kiezen wie dit wordt, het kan bijvoorbeeld een advocaat zijn. Neem voor meer vragen contact met ons op per chat, mail, telefoon of WhatsApp via 035-6857888!

Voordelen Vergelijkdirect.com

 • Vergelijk met andere rechtsbijstandverzekeringen
 • Hulp nodig? Chat, bel of mail met ons!
 • Direct goed geholpen
 • Rechtsbijstandverzekering op maat

Kies jouw rechtsbijstandverzekering!

Ontdek direct welke rechtbijstandverzekering het beste bij jou past.

Start vergelijken

Meer dan 100.000 mensen

Belangrijke informatie

Handige tips

 • Huidige rechtsbijstandverzekering opzeggen?
  Wij kijken graag met jou naar een nieuwe rechtsbijstandverzekering! Neem hiervoor contact met ons op via 035-6857888.
 • Rechtsbijstandverzekering?
  Ben je op zoek naar de juiste rechtsbijstandverzekering? We helpen je graag met het afsluiten van jouw rechtsbijstandverzekering!
 • Nog meer korting?
  Profiteer van pakketkorting wanneer je ook andere verzekeringen wilt afsluiten. Neem hiervoor contact met ons op via 035-6857888.