ARAG rechtsbijstandverzekering

In veel gevallen doet men er goed aan om een rechtsbijstandverzekering af te sluiten. Het kan voorkomen dat er een conflict ontstaat waarbij uit eindelijk juridische hulp voor nodig is. Met een rechtsbijstandverzekering krijg je juridische hulp en kunnen er veel kosten bespaard worden. Het is mogelijk om je rechtsbijstandverzekering af te sluiten bij ARAG.

ARAG rechtsbijstandverzekering

ARAG is een verzekeraar gespecialiseerd op het gebied van rechtsbijstandverzekeringen. Al sinds 1962 zijn zij actief als rechtsbijstandverzekeraar. De jaren ervaring en de kennis waar zij over beschikt zorgt er voor dat ze een maximale service kunnen bieden aan hun klanten. Bij ARAG ben je dan ook verzekerd van een hoge kwaliteit, klantgerichtheid en innovatie. ARAG mag zich dan ook met recht een van de grootste verzekeraars op het gebied van juridische dienstverlening noemen.

Rechtsbijstandverzekering ARAG

Het kan voorkomen dat er een conflict ontstaat. In sommige gevallen kan dit worden opgelost, maar in sommige gevallen is juridische hulp noodzakelijk. Juristen en advocaten kunnen hoog in de kosten oplopen. Dit is een van de redenen waarom het verstandig is om een rechtsbijstandverzekering af te sluiten. Het is mogelijk om dit te doen bij AGAG, zij zijn de specialist op het gebied van rechtsbijstandverzekeringen. De rechtsbijstandverzekering van AGAG onderscheid zich van andere verzekeraars doordat je de verzekering geheel zelf kunt samenstellen. Hier onder worden de mogelijkheden nader beschreven.

ARAG Flexpolis

Met de ARAG Flexpolis kun je de verzekering geheel zelf samenstellen. Zo kun je precies uitkiezen wat je wel wilt meeverzekeren en wat niet. Zo betaal je niet voor onderdelen die je helemaal niet wilt verzekeren. Het voordeel aan de ARAG Flexpolis is dat de verzekering geheel wordt afgestemd op jouw situatie en wensen. De flexpolis van Arag heeft als basisdekking Consument & wonen, dit is uit te breiden met 1 of 2 modules. De modules die je als uitbreiding kan kiezen zijn “kopen en contacten” en “wonen & (ver) bouwen”. De Flexpolis van Arag is ideaal voor alleenstaanden en senioren.

Compleet ARAG rechtsbijstandverzekering

Indien dit noodzakelijk is, kun je een compleet ARAG rechtsbijstandverzekering afsluiten. Bij deze verzekering is er geen sprake van een eigen risico waardoor er een ruimer vergoedingslimiet ontstaat. Met de compleet ARAG rechtsbijstandverzekering heb je extra zekerheid en tevens heb je keuze uit diverse modules zoals fiscaal en vermogen. De Compleet Arag rechtsbijstandverzekering heeft als basis verkeersrechtsbijstand, dit is uit te breiden met de volgende modules: Consument & Wonen, Inkomen, Fiscaal & Vermogen. Deze polis heeft een zeer geschikte gezinsdekking.

Lees hier meer over de rechtsbijstandverzekering

Hulp nodig bij vergelijken?

035 685 7888


Whatsapp ons

Tussen 08:30 en 22:00 kun je met ons Whatsappen

App ons op 035 685 7888 en stel direct je vraag!

Stuur een bericht

Chat met ons

Tussen 08:30 en 22:00 kun je met ons chatten

Klik rechtsonder op de chat knop en stel direct je vraag!

Mail ons

Je kunt ons via het contactformulier een e-mail sturen. Klik op onderstaande knop om naar het contactformulier te gaan.

Naar contactformulier