Hulp nodig bij vergelijken?

Bel ons

035 685 7888


Whatsapp ons

Tussen 09:00 en 18:00 kun je met ons Whatsappen

App ons op 035 685 7888 en stel direct je vraag!

Chat met ons

Tussen 09:00 en 18:00 kun je met ons chatten

Klik rechtsonder op de chat knop en stel direct je vraag!

Mail ons

Je kunt ons via het contactformulier een e-mail sturen. Klik op onderstaande knop om naar het contactformulier te gaan.

Naar contactformulier

ARAG rechtsbijstandverzekering?

Ontdek of de rechtsbijstandverzekering van ARAG bij jou past.

Vergelijk rechts- bijstandverzekeringen

 • Vergelijk ARAG met andere rechtsbijstandverzekeringen!
 • Extra korting bij elke extra verzekering!
 • Hulp nodig? Chat, bel of WhatsApp ons op 035-6857888!
Start vergelijken

Op zoek naar goede rechtsbijstand? Kies voor ARAG

In veel gevallen doe je er goed aan om een rechtsbijstandverzekering af te sluiten. Het kan voorkomen dat er een conflict ontstaat waarbij uiteindelijk juridische hulp nodig is. Met een rechtsbijstandverzekering krijg je juridische hulp en kunnen er veel kosten bespaard worden. Het is mogelijk om je rechtsbijstandverzekering af te sluiten bij ARAG.

Vergelijkdirect.com wordt gemiddeld beoordeeld met een

ARAG Flexpolis

Deze polis kan je samenstellen zoals jij dat wilt. Zo verzeker je precies de dingen die je wilt verzekeren en geen dingen die je niet nodig hebt. De basisdekking is de 'consument en wonen'-dekking. Deze kun je uitbreiden met één of twee modules. Eventueel kun je daarna nog één of twee aanvullende modules kiezen. Deze polis is aan te raden voor senioren of alleenstaanden.

Bekijk de dekking

ARAG ProRechtPolis

Deze complete polis is een echte aanrader voor gezinnen. Er is hierbij geen sprake van een eigen risico waardoor er een ruimer vergoedingslimiet is. Er zijn veel verschillende modules. De basismodule is 'verkeer'. Uiteraard is deze dekking uit te breiden met verschillende aanvullende modules.

Bekijk de dekking

ARAG rechtsbijstandverzekering

De ARAG rechtsbijstandverzekering is niet nieuw. Al sinds 1962 is zij actief als rechtsbijstandverzekeraar. De vele jaren ervaring en de kennis waarover zij beschikt, zorgen ervoor dat ze goede service kan bieden aan de klanten. Bij ARAG ben je dan ook verzekerd van een hoge kwaliteit. Net als van klantgerichtheid en innovatie. Deze verzekeraar komt op voor jouw belang. ARAG mag zich dan ook met recht een van de grootste verzekeraars op het gebied van juridische dienstverlening noemen.

Waarom een ARAG rechtsbijstandverzekering?

Het kan voorkomen dat er een conflict ontstaat. Soms kan dit worden opgelost. In andere gevallen is juridische hulp nodig. Als je zelf een advocaat inschakelt, kan dit flink in de kosten lopen. Dit is een van de redenen waarom het verstandig is om een rechtsbijstandverzekering af te sluiten. Dit kan bij ARAG. Deze verzekeraar dekt de juridische kosten in verschillende situaties. Zo helpt ze je bij conflicten over werk of inkomen. Maar ook als het gaat om jou als consument en geld. Ook kan je op ARAG rekenen bij letsel, voor wonen of onderweg. Heb je ruzie in de familie? Ook dan krijg je hulp van een jurist.
De rechtsbijstandverzekering van ARAG onderscheidt zich van andere verzekeraars. Dit komt doordat je de verzekering helemaal zelf kunt samenstellen. Als particulier kun je kiezen uit twee verzekeringen: de ARAG Flexpolis of de ARAG ProRechtPolis. We zullen je uitleggen wat deze polissen inhouden.

Flexpolis

Met de ARAG Flexpolis kun je de verzekering geheel zelf samenstellen. Zo kun je precies kiezen wat je wel wilt meeverzekeren en wat niet. Zo betaal je niet voor onderdelen die je helemaal niet wilt verzekeren. Het voordeel van deze polis is dat de verzekering geheel wordt afgestemd op jouw situatie en wensen. Daarnaast betaal je een lagere jaarpremie dan het uurtarief van een advocaat. De Flexpolis van ARAG heeft als basisdekking ‘consument en wonen’. Dit is uit te breiden met één of twee modules. De modules die je als uitbreiding kunt kiezen zijn ‘kopen en contacten’ en ‘wonen en (ver)bouwen’. De modules ‘verkeer’ en ‘inkomen’ zijn optioneel. Deze polis is ideaal voor alleenstaanden en senioren.

ProRechtPolis

Dit is de meest uitgebreide polis van ARAG. Bij deze verzekering is er geen sprake van een eigen risico. Hierdoor is er een ruimer vergoedingslimiet. Ook heb je dag en nacht toegang tot de juridische helpdesk. Met deze complete verzekering heb je extra zekerheid. Daarnaast heb je keuze uit diverse modules. De basismodule is ‘verkeer’. Hiermee ben je verzekerd bij invordering van je rijbewijs, maar ook bij letsel of overlijden door jouw schuld. Deze dekking kan je uitbreiden met ‘consument en wonen’. Dit is weer aan te vullen met ‘inkomen’ en daarna nog met ‘fiscaal en vermogen’. Dit is een ideale polis voor gezinnen.

Vind een passende rechtsbijstandverzekering

Is de ARAG rechtsbijstandverzekering precies wat je zoekt? Super! Maar er zijn nog veel meer aanbieders van rechtsbijstandverzekeringen. Om de beste verzekering voor jou te vinden, kun je rechtsbijstandverzekeringen vergelijken. Dat kan bij ons! Zo vind je de beste verzekering voor jouw situatie. Kom je er niet uit? Neem gerust contact met ons op. Ons team zit voor je klaar en kijkt direct met je mee. Ook voor andere vragen kan je bij ons terecht!

Veel gestelde vragen over de rechtsbijstandverzekering van ARAG

Stel je vraag per chat, mail, telefoon of WhatsApp. Wij zitten voor je klaar. Beantwoorden we je vraag? Dan heb je kans dat wij dit op deze pagina vermelden. Zo helpen we ook andere mensen!

Vraag van: Pieter

Beantwoord door: Vincent Schokker op 19/08/2021

ARAG is al sinds 1962 rechtsbijstandverzekering en heeft dus veel ervaring en kennis. Het belang van de klant staat voorop en je bent verzekerd van kwaliteit. ARAG onderscheidt zich van andere rechtsbijstandverzekeraars doordat je de verzekering zelf kunt samenstellen. Er zijn twee verschillende polissen die je zelf kunt aanvullen met aanvullende modules. Zo past deze rechtsbijstandverzekering helemaal bij jouw situatie. Of je nou een gezin hebt, alleenstaand bent of op leeftijd. Neem voor meer vragen contact met ons op per chat, mail, telefoon of WhatsApp via 035-6857888!

Vraag van: Corné

Beantwoord door: Vincent Schokker op 13/07/2021

De Flexpolis heeft de als basis 'consument en wonen'. Deze is uit te breiden met 'kopen en contracten', 'wonen en (ver)bouwen', 'verkeer' en 'inkomen'. De ProRechtPolis heeft 'verkeer' als basis en is uit te breiden met 'consument en wonen', 'inkomen', 'fiscaal en vermogen'. Neem voor meer vragen contact met ons op per chat, mail, telefoon of WhatsApp via 035-6857888!

Vraag van: Bianca

Beantwoord door: Vincent Schokker op 27/07/2021

De beste rechtsbijstandverzekering is voor iedereen anders. Door te vergelijken en het invullen van jouw wensen, vind je de beste rechtsbijstandverzekering voor jouw situatie. En laat vergelijken nou net zijn waar wij goed in zijn! Bij ons kan je meer dan 13 rechtsbijstandverzekeringen met elkaar vergelijken. Neem voor meer vragen contact met ons op per chat, mail, telefoon of WhatsApp via 035-6857888!

Voordelen Vergelijkdirect.com

 • Vergelijk met andere rechtsbijstandverzekeringen
 • Hulp nodig? Chat, bel of mail met ons!
 • Direct goed geholpen
 • Rechtsbijstandverzekering op maat

Kies jouw rechtsbijstandverzekering!

Ontdek direct welke rechtbijstandverzekering het beste bij jou past.

Start vergelijken

Meer dan 100.000 mensen

Belangrijke informatie

Handige tips

 • Huidige rechtsbijstandverzekering opzeggen?
  Wij kijken graag met jou naar een nieuwe rechtsbijstandverzekering! Neem hiervoor contact met ons op via 035-6857888.
 • Rechtsbijstandverzekering?
  Ben je op zoek naar de juiste rechtsbijstandverzekering? We helpen je graag met het afsluiten van jouw rechtsbijstandverzekering!
 • Nog meer korting?
  Profiteer van pakketkorting wanneer je ook andere verzekeringen wilt afsluiten. Neem hiervoor contact met ons op via 035-6857888.