Hulp nodig bij vergelijken?

Bel ons

035 685 7888


Whatsapp ons

Tussen 09:00 en 18:00 kun je met ons Whatsappen

App ons op 035 685 7888 en stel direct je vraag!

Chat met ons

Tussen 09:00 en 18:00 kun je met ons chatten

Klik rechtsonder op de chat knop en stel direct je vraag!

Mail ons

Je kunt ons via het contactformulier een e-mail sturen. Klik op onderstaande knop om naar het contactformulier te gaan.

Naar contactformulier

Beste rechtsbijstandverzekering?

Ontdek welke rechtsbijstandverzekering het beste bij jou past.

Vergelijk rechts- bijstandverzekeringen

 • Vergelijk 13 rechtsbijstandverzekeringen!
 • Extra korting bij elke extra verzekering!
 • Hulp nodig? Chat, bel of WhatsApp ons op 035-6857888!
Start vergelijken

Vind de beste rechtsbijstandverzekering voor jou!

Er is sprake van een conflict. Je komt er niet uit en wilt juridische hulp. Bijvoorbeeld als de aannemer niet het werk levert dat jullie hadden afgesproken. Of als je er met de buren niet uitkomt waar de schutting precies moet staan. Dan helpt de rechtsbijstandverzekering je met juridische hulp. Natuurlijk wil jij de beste rechtsbijstandverzekering voor jou. Maar welke is dan het beste? Woon je samen? Verzeker je partner en kinderen mee!

Vergelijkdirect.com wordt gemiddeld beoordeeld met een

Beste rechtsbijstandverzekering

Wat is de beste rechtsbijstandverzekering? Dat is lastig te zeggen, want dit verschilt per persoon. Welke rechtsbijstandverzekering perfect voor jou is, hangt af van welke aanvullende modules je wilt afsluiten. Om dé verzekering voor jou te vinden, kan je het beste rechtsbijstandverzekeringen met elkaar vergelijken. En dat kan bij ons!

Bekijk de beste

Verschil in rechtsbijstandverzekering

Rechtsbijstandverzekeringen verschillen van elkaar. Dit verschil ontstaat door de aanvullende modules waarmee jij je basisdekking wilt aanvullen.

Bekijk het verschil

De beste rechtsbijstandverzekering

Je bent op zoek naar dé rechtsbijstandsverzekering voor jou. De beste rechtsbijstandverzekering is voor iedereen anders, want iedereen heeft andere verzekeringseisen en -wensen. Ook het risico is voor iedereen anders. Daarnaast heeft iedere verzekeraar andere prijzen, dekkingen en modules.
Als zelfstandig ondernemer heb je niet zo veel aan een werk- en inkomen module bijvoorbeeld. Want deze module is voor juridische hulp bij een conflict met een werkgever. En die heb je niet als zelfstandige. De perfecte verzekering is dus voor iedereen anders.

Perfecte verzekering

Vergelijkdirect werkt samen met verschillende verzekeraars. Zo kunnen wij je altijd helpen bij het vinden van de perfecte rechtsbijstandverzekering voor jou. Daarnaast hebben we een uitkomst voor je. Je kan bij ons verzekeringen met elkaar vergelijken. Zo ook rechtsbijstandverzekeringen. Dit geeft jou de kans om verschillende rechtsbijstandverzekeringen met elkaar te vergelijken.
Wil je meerdere verzekeringen afsluiten? Neem zeker even contact met ons op. Dan profiteer je van pakketkorting!

Verschil

De verschillen in de verzekeringen ontstaat door de aanvullende modules. Hiermee kan je jouw basisdekking naar wens aanvullen. Wil je modules vergelijken? Dat kan bij ons!

Vergelijken

Bij ons kan je maar liefst dertien rechtsbijstandverzekeringen met elkaar vergelijken. Zo ben jij verzekerd van de beste rechtsbijstandverzekering! Je kunt de verzekeringen vergelijken op basisdekking. Maar ook op aanvullende modules en de wachttijd.

Vind jouw rechtsbijstandverzekering

We helpen je graag jouw rechtsbijstandsverzekering te vinden. In 2020 hebben we meer dan 100.000 mensen kunnen helpen bij de keuze voor de juiste verzekering. Kom je er niet uit tijdens het vergelijken? De experts van Vergelijkdirect staan direct voor je klaar! Je kunt ons mailen, bellen of appen. Ook als je je huidige rechtsbijstandverzekering wilt opzeggen, kan je contact met ons opnemen! We helpen je graag.

Veelgestelde vragen over de beste rechtsbijstandverzekering

Stel je vraag per chat, mail, telefoon of WhatsApp. Wij zitten voor je klaar. Beantwoorden we je vraag? Dan heb je kans dat wij dit op deze pagina vermelden. Zo helpen we ook andere mensen!

Vraag van: Fred

Beantwoord door: Vincent Schokker op 18/06/2021

De beste rechtsbijstandverzekering is voor iedereen anders, want iedereen heeft andere verzekeringseisen en -wensen. Ook het risico is voor iedereen anders. Daarnaast heeft iedere verzekeraar andere prijzen, dekkingen en modules. Om de beste verzekering voor jou te vinden, kan je via ons makkelijk dertien verschillende rechtsbijstandverzekeringen met elkaar vergelijken. Neem voor meer vragen contact met ons op per chat, mail, telefoon of WhatsApp via 035-6857888!

Vraag van: Andreas

Beantwoord door: Vincent Schokker op 18/06/2021

De verschillen in de verzekeringen ontstaat door de aanvullende modules. Hiermee kan je jouw basisdekking naar wens aanvullen. Neem voor meer vragen contact met ons op per chat, mail, telefoon of WhatsApp via 035-6857888!

Voordelen Vergelijkdirect.com

 • Vergelijk met andere rechtsbijstandverzekeringen
 • Hulp nodig? Chat, bel of mail met ons!
 • Direct goed geholpen
 • Rechtsbijstandverzekering op maat

Kies jouw rechtsbijstandverzekering!

Ontdek direct welke rechtbijstandverzekering het beste bij jou past.

Start vergelijken

Meer dan 100.000 mensen

Belangrijke informatie

Handige tips

 • Huidige rechtsbijstandverzekering opzeggen?
  Wij kijken graag met jou naar een nieuwe rechtsbijstandverzekering! Neem hiervoor contact met ons op via 035-6857888.
 • Rechtsbijstandverzekering?
  Ben je op zoek naar de juiste rechtsbijstandverzekering? We helpen je graag met het afsluiten van jouw rechtsbijstandverzekering!
 • Nog meer korting?
  Profiteer van pakketkorting wanneer je ook andere verzekeringen wilt afsluiten. Neem hiervoor contact met ons op via 035-6857888.