Hulp nodig bij vergelijken?

Bel ons

035 685 7888


Whatsapp ons

Tussen 09:00 en 18:00 kun je met ons Whatsappen

App ons op 035 685 7888 en stel direct je vraag!

Chat met ons

Tussen 09:00 en 18:00 kun je met ons chatten

Klik rechtsonder op de chat knop en stel direct je vraag!

Mail ons

Je kunt ons via het contactformulier een e-mail sturen. Klik op onderstaande knop om naar het contactformulier te gaan.

Naar contactformulier

OHRA rechtsbijstandverzekering?

Ontdek er meer over.

Vergelijk rechts- bijstandverzekeringen

 • Vergelijk OHRA rechtsbijstand met andere rechtsbijstandverzekeringen!
 • Extra korting bij elke extra verzekering!
 • Hulp nodig? Chat, bel of WhatsApp ons op 035-6857888!
Start vergelijken

Alles over de OHRA rechtsbijstandverzekering

Het kan altijd gebeuren dat je in een conflict komt met iemand. Je hoopt het natuurlijk niet, maar een conflict kan zo groot worden dan je er niet meer zonder hulp uitkomt. Je hoeft het ook niet alleen op te lossen, want daar kan een rechtsbijstandverzekering je bij helpen. De OHRA rechtsbijstandverzekering steunt je bij veel conflicten, met wie dit ook is. Samen met een jurist zoek je naar de beste oplossing voor het conflict. We vertellen je graag meer over over de OHRA rechtsbijstandverzekering.

Vergelijkdirect.com wordt gemiddeld beoordeeld met een

Voordelen OHRA

Bij OHRA werken meer dan 400 juristen van DAS die je zullen bijstaan bij conflicten. Je kunt je jurist altijd telefonisch bereiken voor gratis juridisch advies en wanneer er extra deskunidgen nodig zijn om jouw conflict op te lossen, neemt OHRA die kosten op zich. En daarbij word je niet bijgestaan door één jurist, maar door een heel team van advocaten en deurwaarders. Samen met OHRA wordt jouw conflict aangepakt!

Bekijk meer

Dekkingen kiezen

Om er zeker van te zijn dat je bij een conflict kan rekenen op de hulp een jurist, kun je bij OHRA meerdere dekkingen afsluiten. Zo kun je kiezen voor 'Consument & Wonen, 'Inkomen', 'Verkeer' en 'Belasting & Vermogen'. Je hoeft ze niet allemaal af te sluiten, maar het mag wel. Kies voor de dekkingen die jij denkt nodig te hebben.

Bekijk meer

OHRA vergelijken

We leggen je graag meer uit over de OHRA rechtsbijstandverzekering. Misschien is dit wel dé rechtsbijstandverzekering voor jou. Wil je toch nog wat breder kijken? Dan kun je eenvoudig gebruikmaken van onze vergelijker. Zo ben je er zeker van dat je de rechtsbijstandverzekering afsluit die aan jouw wensen en eisen voldoet.

Bekijk meer

Voordelen OHRA rechtsbijstandverzekering

Bij OHRA kun je kiezen uit 4 dekkingen die precies op jouw wensen aansluiten. Met de OHRA rechtsbijstandverzekering staan er meer dan 400 juristen voor jou en je gezin klaar. Dit zijn specialisten van DAS. Zij beschikken over juridische vaardigheden om je bij te staan tijdens een conflict. Je kunt jouw jurist ook altijd gratis bellen voor telefonisch advies. Wanneer er extra deskundigen nodig zijn om het conflict op te lossen, neemt OHRA dit voor haar rekening. Een heel team zal je bijstaan. Dit team bestaat uit advocaten, deurwaarders en mensen die schade afhandelen. Je mag zelf jouw advocaat kiezen. Een ding is zeker: je staat er niet alleen voor. OHRA is er voor jou.

Verschillende OHRA rechtsbijstand dekkingen

Een ruzie kan snel uit de hand lopen tot een groot conflict. Dit kan met je huisbaas zijn. Bijvoorbeeld als je lekkage hebt. Maar het kan ook een kennis zijn die schade aan je vakantiehuisje veroorzaakte. Of als je baas je op staande voet ontslaat. En wat dacht je van een automobilist die schade aan je voertuig heeft veroorzaakt? In al deze situaties kun je op OHRA rekenen. Er zijn vier dekkingen waar je uit kunt kiezen. Hierbij kun je kiezen uit een verzekering voor een gezin of samenwonenden, maar ook voor alleenstaanden. Zo sluit je precies de rechtsbijstandverzekering af die bij je past. Ben je benieuwd wat een OHRA rechtsbijstandverzekering voor jou zal kosten? Start dan de vergelijking!

Consument & Wonen

Ben je betrokken bij een conflict over een online aankoop? Je internet of energie? Speelt er een conflict over een erfenis of huur van je woning. Is je huis tijdelijk verhuurd en loopt het schade op? Ook dan kun je aanspraak maken op deze dekking. Als het conflict iets te maken heeft met je woning, krijg je bij deze dekking hulp van juristen van DAS. Deze dekking is er voor alleenstaanden of samenwonenden/gezinnen.

Inkomen OHRA rechtsbijstandverzekering

Dreig je door een faillissement of reorganisatie je baan te verliezen? Of heb je een conflict met je werkgever? Speelt er een conflict tussen jou en een instantie zoals het UWV? Met deze dekking kun je rekenen op de juristen van DAS. Zelfs bij een tuchtzaak kun je op hen rekenen. Dit kan voorkomen bij beroepen zoals een arts of advocaat. Ook deze dekking is zowel als alleenstaande of als gezin/samenwonende af te sluiten.

Verkeer OHRA rechtsbijstandverzekering

Ben je onderweg met de motor, auto of fiets of zelfs te voet en kom je in een ongeluk? Raakt je voertuig beschadigd of is er letsel ontstaan? In al deze situaties kun je op deze dekking rekenen. Maar ook als je een conflict hebt met een BOVAG garagehouder over het onderhoud of een reparatie aan je voertuig. Speelt er een conflict over een verzekering of is je rijbewijs ingenomen? Ook dan staan de DAS juristen voor je klaar. Niet alleen als de conflicten zich afspelen in Nederland, maar in heel Europa en zelfs in landen die grenzen aan de Middellandse Zee kun je rekenen op juridische hulp. Kortom, met deze dekking kun je onbezorgd deelnemen aan het verkeer. Zeker omdat zowel jij, gezinsleden, inzittenden en mensen aan wie je je voertuig hebt uitgeleend verzekerd zijn.

Belasting & vermogen

Op een conflict over geld zit niemand te wachten. Maar bevind jij je wel in een conflict met de belastingdienst of heb je mediation nodig bij een echtscheiding? Ontstaat er een conflict bij het kopen of verkopen van aandelen? In al deze gevallen kun je rekenen op de dekking Belasting & vermogen.

Voorkom dubbele verzekeringen

Je kunt je bij OHRA dus verzekeren van rechtsbijstand in het verkeer. Maar let op dat je je niet dubbel verzekert. Je kan je namelijk ook via je voertuigverzekering verzekeren voor rechtsbijstand in het verkeer. Kies daarom welke verkeersrechtsbijstand het beste bij jou past en voorkom een dubbele dekking.

Verkeer via je voertuigenverzekering

De rechtsbijstandverzekering die je via een auto- of motorverzekering afsluit, voorziet je alleen van juridische hulp als het conflict te maken heeft met het voertuig waar de verzekering voor is afgesloten. Als je dus als fietser of voetganger te maken krijgt met een conflict in het verkeer, krijg je geen juridische hulp.

Verkeer via de OHRA rechtsbijstandverzekering

Sluit je de verkeersrechtsbijstand af via je rechtsbijstandverzekering? In dat geval ben je verzekerd van juridische hulp bij alle conflicten en schades waarmee je in het verkeer te maken krijgt. Dit is dus ook als je fiets of loopt, maar ook als je in de trein, het vliegtuig of op een boot zit. Zelfs als je niet in je eigen auto of op je eigen motor zit, ben je verzekerd. Daarnaast zijn gezinsleden of andere passagiers ook bij deze dekking meeverzekerd.

Rechtsbijstandverzekering OHRA vergelijken

De OHRA rechtsbijstandverzekering is hopelijk helemaal duidelijk geworden! Als dit precies de rechtsbijstandverzekering is die je zoekt, kun je deze direct online afsluiten. Maar het kan zomaar zijn dat je nog verder wil kijken naar andere opties. Deze opties kun je bij ons vergelijken. Wij hebben een vergelijker gemaakt waarin je jouw wensen en eisen kunt invullen. Verschillende rechtsbijstandverzekeringen worden dan met elkaar vergeleken. Zo vind je de verzekering die het beste bij jouw wensen past. Natuurlijk houdt de vergelijker ook rekening met de premie. Wil je meer weten over een verzekering of het vergelijken hiervan? Of heb je andere vragen? Neem gerust eens contact met ons op. We helpen je graag.

Veelgestelde vragen over de rechtsbijstandverzekering van OHRA

Stel je vraag per chat, mail, telefoon of WhatsApp. Wij zitten voor je klaar. Beantwoorden we je vraag? Dan heb je kans dat wij dit op deze pagina vermelden. Zo helpen we ook andere mensen!

Vraag van: Bernadine

Beantwoord door: Vincent Schokker op 25/10/2022

Voor de OHRA rechtsbijstandverzekering is er geen wachttijd. Maar bij conflicten die je aan ziet komen, ben je niet gedekt. Bereken dus snel je premie of neem voor meer vragen contact met ons op per chat, mail, telefoon of WhatsApp via 035-6857888!

Vraag van: Mouron

Beantwoord door: Vincent Schokker op 12/10/2022

Mediation bij een echtscheiding is verzekerd als je de dekking 'Belasting & Vermogen' afsluit. De mediator overlegt samen met jou en je partner of jullie willen scheiden. Als dit het geval is, kunnen jullie een verzoek tot scheiding indienen bij de rechter. Hierbij krijg je hulp van een advocaat. Let op: je krijgt geen hulp van een mediator als jij en je (ex-)partner een conflict hebben over de alimentatie. Neem voor meer vragen contact met ons op per chat, mail, telefoon of WhatsApp via 035-6857888!

Vraag van: Vic

Beantwoord door: Vincent Schokker op 18/10/2022

Zowel via je auto- of motorverzekering als via de rechtsbijstandverzekering kun je rechtsbijstand in het verkeer verzekeren. Let er wel op dat je je niet dubbel verzekerd en kies voor de rechtsbijstand die het beste bij je past. Wanneer je verkeer via je auto- of motorverzekering verzekert, krijg je alleen juridische hulp als het een conflict betreft dat te maken heeft met het voertuig waarvoor de verzekering is afgesloten. Verkeersrechtsbijstand via de rechtsbijstandverzekering staat je bij in alle conflicten en schades waarmee je in het verkeer te maken krijgt. Dit is dus ook als je fiets of loopt, maar ook als je in de trein, het vliegtuig of op een boot zit. Zelfs als je niet in je eigen auto of op je eigen motor zit, ben je verzekerd. Ook is zijn gezinsleden of andere passagiers bij deze dekking meeverzekerd. Weeg dus goed af of je rechtsbijstand in het verkeer via je voertuigenverzekering wil afsluiten of via de rechtsbijstandverzekering. Neem voor meer vragen contact met ons op per chat, mail, telefoon of WhatsApp via 035-6857888!

Voordelen Vergelijkdirect.com

 • Vergelijk met andere rechtsbijstandverzekeringen
 • Hulp nodig? Chat, bel of mail met ons!
 • Direct goed geholpen
 • Rechtsbijstandverzekering op maat

Kies jouw rechtsbijstandverzekering!

Ontdek direct welke rechtbijstandverzekering het beste bij jou past.

Start vergelijken

Meer dan 100.000 mensen

Belangrijke informatie

Handige tips

 • Huidige rechtsbijstandverzekering opzeggen?
  Wij kijken graag met jou naar een nieuwe rechtsbijstandverzekering! Neem hiervoor contact met ons op via 035-6857888.
 • Rechtsbijstandverzekering?
  Ben je op zoek naar de juiste rechtsbijstandverzekering? We helpen je graag met het afsluiten van jouw rechtsbijstandverzekering!
 • Nog meer korting?
  Profiteer van pakketkorting wanneer je ook andere verzekeringen wilt afsluiten. Neem hiervoor contact met ons op via 035-6857888.