Hulp nodig bij vergelijken?

Bel ons

035 685 7888


Whatsapp ons

Tussen 09:00 en 18:00 kun je met ons Whatsappen

App ons op 035 685 7888 en stel direct je vraag!

Chat met ons

Tussen 09:00 en 18:00 kun je met ons chatten

Klik rechtsonder op de chat knop en stel direct je vraag!

Mail ons

Je kunt ons via het contactformulier een e-mail sturen. Klik op onderstaande knop om naar het contactformulier te gaan.

Naar contactformulier

Reisverzekering FBTO

Kies jouw FBTO reisverzekering

Vergelijk al onze reisverzekeringen!

 • Vergelijk meer dan 13 reisverzekeringen
 • Op werkdagen binnen 1 uur verzekerd
 • Alle soorten dekkingen mogelijk (Europa, Wereld, Bagage & Annulering)
Start vergelijken

Reisverzekering FBTO

Geniet jij enorm van vakantie en vertrek je vaker per jaar naar een nieuwe bestemming? Dan zorgt een doorlopende FBTO reisverzekering ervoor dat je altijd onbezorgd op reis kunt gaan. Mocht er iets gebeuren met jezelf of met je bagage, dan kun je 24 uur per dag op hulp rekenen. Bij FBTO kun je de reisverzekering ook nog uitbreiden met aanvullende modules. Deze modules kun je aan- of uitzetten voor wanneer jij ze nodig hebt. Zo stel je zelf jouw ideale verzekering samen.

Vergelijkdirect.com wordt gemiddeld beoordeeld met een

Voordelen FBTO

Dat is makkelijk! Met de FBTO reisverzekering ben je standaard verzekerd in heel Europa. Ook is je bagage altijd meeverzekerd. En heb je hulp nodig? Dan word je geholpen door de persoonlijke service van FBTO.

Bekijk meer

Reis annuleren

Moet je de reis onverwacht annuleren? Dat kan met de annuleringsverzekering van FBTO. Je krijgt dan de volledige reissom of een deel hiervan terugbetaald. Het hangt er vanaf of je de gehele reis moet annuleren of dat je de reis vroegtijdig afbreekt en dus eerder naar huis moet.

Bekijk meer

FBTO reisverzekering vergelijken

Om de beste reisverzekering voor jou te vinden, raden we je aan om reisverzekeringen met elkaar te vergelijken. Dat doe je makkelijk en snel via onze vergelijker. Op basis van dekking en premie vergelijk je wel meer dan dertien verzekeraars met elkaar! Zo vind je altijd de beste en voordeligste verzekering voor jouw volgende reis.

Bekijk meer

Kortlopende of doorlopende reisverzekering FBTO?

Vakantieliefhebbers gaan misschien wel vaker per jaar op vakantie. Maar welke FBTO reisverzekering kun je dan het beste afsluiten? Wanneer je langer dan twee weken per jaar op vakantie gaat, kan een doorlopende reisverzekering al snel voordeliger zijn. Deze reisverzekering is ook ideaal voor wanneer je vaker op zakenreis gaat. Of misschien ga je wel in het buitenland studeren. In deze gevallen is een doorlopende FBTO reisverzekering zeker aan te raden.

Een kortlopende reisverzekering is vaak voordeliger als je minder dan twee keer per jaar op vakantie gaat. Twijfel je tussen een kortlopende of doorlopende reisverzekering? Neem gerust contact met ons op!

Voordelen FBTO reisverzekering

Wat maakt deze reisverzekering nou zo’n goede verzekering? Bij FBTO ben je altijd verzekerd in heel Europa. Waar je ook heen gaat, je reisverzekering gaat met je mee. Bepakt en bezakt heb je natuurlijk veel spullen waar je op moet letten: je koffer, paspoort, vliegtickets. Als je de reisdocumenten verliest of wanneer deze worden gestolen, kun je op FBTO rekenen. Ook je bagage is altijd meeverzekerd. Raakt deze beschadigd of kwijt? Dan ben je zeker van persoonlijke service van FBTO.

Basis doorlopende reisverzekering FBTO

Ook op vakantie kan het voorkomen dat je hulp nodig hebt of dat onverwachte kosten optreden. Al met de basisdekking van de FBTO reisverzekering kun je rekenen op goede hulp. Met deze dekking is je bagage standaard verzekerd in geval van diefstal, beschadiging of verlies. Wanneer je hulp nodig hebt, kun je 24 uur per dag rekenen op de alarmcentrale. Zij staan voor je klaar om je te helpen. Extra kosten die gemaakt moeten worden als je onverwachts naar het ziekenhuis moet, zijn ook inbegrepen. Hetzelfde geldt voor je terugreis als je eerder naar huis moet vanwege en ongeluk, ziekte of als een naaste komt te overlijden. Moet de vakantie onverwacht worden afgebroken vanwege natuurgeweld zoals storm? Ook dan staat FBTO voor je klaar en helpen ze je verder.

Reis annuleren

Wat balen! Je moet je vakantie annuleren. Dat kan makkelijk met de FBTO annuleringsverzekering. Je krijgt dan de kosten voor de reis of een gedeelte hiervan terugbetaald. Dat hangt er vanaf of je de vakantie volledig annuleert of dat een deel geannuleerd moet worden. De annuleringsverzekering is niet bedoeld om je vakantie zomaar af te breken. Bijvoorbeeld als het veel regent op de bestemming of als je ruzie hebt gekregen met je reispartner. Alleen in onverwachte situaties kun je aanspraak maken op de annuleringsverzekering. Dit is bijvoorbeeld als er iemand komt te overlijden tijdens je vakantie of als je zelf ziek wordt.

Reisverzekering FBTO vergelijken

Naast de FBTO reisverzekering bestaan er nog veel andere reisverzekeringen. Om een verzekering te vinden die precies bij jouw wensen past, hebben we een handig trucje voor je. Wij hebben namelijk een vergelijker gemaakt. Hierin vergelijk je wel dertien reisverzekeringen met elkaar. Het werkt heel makkelijk. Vul jouw wensen en eisen in. De vergelijker laat je de beste en voordeligste optie zien op basis van dekking en premie. Zo vind je simpel en snel jouw ideale reisverzekering. Kom je er niet uit of heb je vragen? Neem gerust even contact met ons op. We helpen je graag!

Veel gestelde vragen over de FBTO reisverzekering

Stel je vraag per chat, mail, telefoon of WhatsApp. Wij zitten voor je klaar. Beantwoorden we je vraag? Dan heb je kans dat wij dit op deze pagina vermelden. Zo helpen we ook andere mensen!

Vraag van: Onno

Beantwoord door: Vincent Schokker op 12/02/2023

Wanneer je langer dan twee weken per jaar op vakantie gaat, kan een doorlopende reisverzekering al snel voordeliger zijn. Deze reisverzekering is ook ideaal voor wanneer je vaker op zakenreis gaat. Of misschien ga je wel in het buitenland studeren. In deze gevallen is een doorlopende FBTO reisverzekering zeker aan te raden. Twijfel je tussen een kortlopende of doorlopende reisverzekering? Neem gerust contact met ons op. Voor meer informatie is het handig om de verzekeringskaart op te vragen. Je vindt deze in onze reisverzekering vergelijker.

Vraag van: Nicolien

Beantwoord door: Vincent Schokker op 12/03/2023

Zeker! Je bagage is altijd meeverzekerd bij de FBTO reisverzekering. Raakt deze beschadigd of kwijt? Dan ben je zeker van persoonlijke service van FBTO. Neem voor meer vragen contact met ons op per chat, mail, telefoon of WhatsApp via 035-6857888!

Vraag van: Jaimy

Beantwoord door: Vincent Schokker op 07/03/2023

Bij FBTO kan je een annuleringsverzekering afsluiten. Wanneer je onverwacht je reis of een deel hiervan moet annuleren, krijg je dan je al het geld of een deel hiervan terug. Alleen in onverwachte situaties kun je aanspraak maken op de annuleringsverzekering. Dit is bijvoorbeeld als er iemand komt te overlijden tijdens je vakantie of als je zelf ziek wordt. Neem voor meer vragen contact met ons op per chat, mail, telefoon of WhatsApp via 035-6857888!

Voordelen Vergelijkdirect.com

 • Vergelijk meer dan 13 reisverzekeringen
 • Hulp nodig? Chat, bel of mail met ons!
 • Direct verzekerd de weg op
 • Reisverzekering op maat

Zelf je reisverzekering samenstellen!

Dekkingsgebied aanpassen? Bagage en annulering of andere dekkingen toevoegen aan je reisverzekering?

Start vergelijker

Meer dan 100.000 mensen

Belangrijke informatie

Handige tips

 • Oude reisverzekering opzeggen?
  Wij zeggen je oude reisverzekering niet voor je op maar kunnen je wel helpen bij het opzeggen! Neem hiervoor contact met ons op via 035-6857888.
 • Kortlopende reisverzekering nodig?
  Ga je niet vaak op vakantie en heb je snel een reisverzekering nodig? Start met vergelijken!
 • Nog meer korting?
  Profiteer van pakketkorting wanneer je ook andere verzekeringen wilt afsluiten. Neem hiervoor contact met ons op via 035-6857888.