Hulp nodig bij vergelijken?

Bel ons

035 685 7888


Whatsapp ons

Tussen 09:00 en 18:00 kun je met ons Whatsappen

App ons op 035 685 7888 en stel direct je vraag!

Chat met ons

Tussen 09:00 en 18:00 kun je met ons chatten

Klik rechtsonder op de chat knop en stel direct je vraag!

Mail ons

Je kunt ons via het contactformulier een e-mail sturen. Klik op onderstaande knop om naar het contactformulier te gaan.

Naar contactformulier

Reisverzekering Klaverblad

Ontdek de gewoon goede Klaverblad reisverzekering

Vergelijk al onze reisverzekeringen!

 • Vergelijk meer dan 13 reisverzekeringen
 • Op werkdagen binnen 1 uur verzekerd
 • Alle soorten dekkingen mogelijk (Europa, Wereld, Bagage & Annulering)
Start vergelijken

Doorlopende Klaverblad reisverzekering

Vakanties in Europa, wintersporten of reizen naar bestemmingen over heel de wereld. Het kan allemaal met de reisverzekering van Klaverblad. Met deze verzekering reis je met een onbezorgd gevoel naar iedere vakantiebestemming. Je breidt de basisdekking naar wens uit met verschillende modules. Ook kies je zelf of je binnen Europa of overal ter wereld verzekerd wil zijn. We leggen je graag meer uit over deze verzekering, de voordelen ervan en alle aanvullende modules waar je uit kunt kiezen.

Vergelijkdirect.com wordt gemiddeld beoordeeld met een

Aanvullende modules

Naast de basis reisverzekering van Klaverblad kan je ervoor kiezen om een of meerdere aanvullende modules af te sluiten. Zo kun je je bijvoorbeeld verzekeren voor je wintersport, als je de reis moet annuleren of voor medische kosten in het buitenland. In totaal biedt Klaverblad zes aanvullende modules aan.

Bekijk meer

Reis of vakantie annuleren

Je reis annuleren of vroegtijdig afbreken, daar zit je natuurlijk niet op te wachten, maar er kunnen zich situaties voordoen waardoor dit wel de realiteit is. Dan is het fijn als je het geld van de reis terugkrijgt. Met de module ‘Annuleren’ krijg je geld terug van de reis. Je kiest zelf voor welk bedrag je iedere reiziger verzekert.

Bekijk meer

Klaverblad reisverzekering vergelijken

Met de Klaverblad reisverzekering vertrek jij onbezorgd naar je vakantiebestemming. Naast Klaverblad zijn er nog veel andere verzekeraars die reisverzekeringen aanbieden. Daarom bieden we je de mogelijkheid om reisverzekeringen met elkaar te vergelijken. Dan vind je altijd de beste en voordeligste reisverzekering voor jou.

Bekijk meer

Voordelen doorlopende Klaverblad reisverzekering

Tijdens je reis kan er iets onverwachts gebeuren. Zoals je dure zonnebril die gestolen wordt, schade aan je bagage of een ongeluk. Met de voordelen van de Klaverblad reisverzekering ga je met een gerust gevoel op reis. Gebeurt er tijdens je vakantie iets? Dan kun je altijd rekenen op snelle service van de alarmcentrale. Deze is dag en nacht bereikbaar. Met de doorlopende Klaverblad reisverzekering ben je altijd goed verzekerd. Ga je een weekend weg? Een weekje of wel drie maanden? Deze verzekering gaat met je mee. Daarnaast is deze verzekering flexibel. Je zet zelf de modules aan en uit wanneer je ze nodig hebt. Bijvoorbeeld als je een lange autoreis gaat maken. Of misschien op duikvakantie gaat. Zo past de verzekering echt bij jou en kan jij van je vakantie genieten.

Doorlopende of kortlopende reisverzekering?

Bij Klaverblad kun je niet kiezen tussen een doorlopende en kortlopende reisverzekering. Deze verzekeraar biedt alleen een doorlopende reisverzekering aan. Vraag jij je af of een doorlopende of kortlopende reisverzekering beter bij je past? Ga dan na hoe vaak je op vakantie gaat. Als dit vaker dan twee keer per jaar is, is een doorlopende reisverzekering vaak goedkoper. Hiermee ben je het hele jaar verzekerd tijdens vakanties, stedentrips en weekendjes weg. Ga je minder dan twee keer per jaar van huis weg? Dan is een kortlopende reisverzekering vaak een betere optie voor je. Deze sluit je per vakantie af en daarna stopt deze automatisch. Twijfel je wat de beste keuze voor jou is? Neem gerust eens contact met ons op.

Standaard reisverzekering Klaverblad

Er zijn een aantal zaken altijd verzekerd als je voor Klaverblad kiest. Dit gaat bijvoorbeeld over de modules ‘calamiteiten en aansprakelijkheid’ en ‘persoonlijke hulp’. Je bent dus altijd zeker van hulp in geval van calamiteiten. Waar kan je dan aan denken? Bijvoorbeeld aan extra kosten die je moet maken als je vanwege omstandigheden eerder naar huis moet. Of als je niet verder kan reizen. Als je aansprakelijk wordt gesteld voor schade aan je vakantieverblijf, valt dat tot €25.000,- in dit pakket. Bij ziekte of een ongeval tijdens je reis kan de vergoeding oplopen tot 5 miljoen euro per gebeurtenis. Dit bedrag geldt voor de modules ‘persoonlijke hulp’ en de aanvullende module ‘medische kosten’ bij elkaar. Raak jij of je reispartner vermist? Of komt een van jullie te overlijden? Ook dan helpt Klaverblad je. Je kan rekenen op hulp in de vorm van een redding of opsporing.

Aanvullende modules reisverzekering Klaverblad

Naast de standaard verzekering kun je de Klaverblad reisverzekering uitbreiden. Je hebt de keuze uit zes modules. Zo stel je zelf je verzekering samen. We leggen je hieronder graag uit welke modules er zijn en wat ze inhouden.

Wintersport

Een aantal modules dekken geen schade of kosten tijdens wintersport. Het gaat om de modules ‘Persoonlijke hulp’, ‘Personenschade’ en ‘Medische kosten’. Wil je wel op hulp kunnen rekenen tijdens je wintersport? Dan heb je deze extra dekking nodig. Andere aanvullende dekkingen zijn altijd geldig tijdens je vakantie in de sneeuw. De wintersportdekking heb je niet nodig als je alleen gaat wandelen of langlaufen in de sneeuw.

Annuleren

Wat balen! Je reis kan onverwacht niet doorgaan of je moet je reis eerder afbreken. Vaak krijg je dan niet al je kosten terug. Door voor deze module te kiezen, ben je vaak wel voor de hele reissom verzekerd. Je kan zelf aangeven voor welk bedrag je iedere reiziger wil verzekeren. Je kiest uit € 1.500,-, € 2.500,- of € 3.500,-. Dit bedrag geldt per persoon en per reis. Let op: de reis moet binnen zeven dagen na het afsluiten van deze module beginnen.

Bagage

Je bagage is bij de Klaverblad reisverzekering niet standaard verzekerd. Met deze aanvullende module verzeker je jouw bagage in geval van verlies, schade of diefstal. Geld is niet verzekerd. Maar je kunt er wel voor kiezen om dit mee te verzekeren. De vergoeding voor gestolen geld is maximaal €2.500,- per reis, per persoon.

Vervoer en verblijf

Ga jij op reis met je auto, caravan of camper? Dan is deze module echt iets voor jou. Als je niet meer verder kunt rijden of niet meer in je camper kan verblijven, helpt Klaverblad je met hulp en de extra kosten. Deze dekking geldt in heel Europa. Alleen niet in Nederland.

Medische kosten

De basis zorgverzekering vergoedt vaak niet de medische kosten die je in het buitenland moet maken. Deze kosten zijn in het buitenland vaak duurder dan in Nederland. Deze aanvullende dekking dekt de kosten die jouw zorgverzekering niet betaald. Heb je een aanvullende zorgverzekering? Dan kan het zijn dat medische kosten in het buitenland wel vergoed worden. Kijk hier dus even goed naar. Met de modules ‘Persoonlijke hulp’ en ‘Medische kosten’ samen, krijg je maximaal 5 miljoen euro per gebeurtenis.

Personenschade

We hopen natuurlijk dat dit je nooit overkomt. Maar krijg je tijdens je reis een ongeluk en raak je invalide of kom je te overlijden? Dan vergoedt Klaverblad een bedrag. Dit is tot €100.000,- als je blijvend invalide raakt. In geval van overlijden is dit bedrag tot €50.000,-.

Dekkingsgebied reisverzekering Klaverblad

Je kunt kiezen of je een Klaverblad reisverzekering afsluit voor Europa of voor de hele wereld. Blijf je binnen Europa? Dan is de Europadekking meer dan genoeg. Maar ga je naar Thailand of Zuid-Afrika, dan heb je een Werelddekking nodig. Kies je voor Europa? Dan geldt je reisverzekering in alle Europese landen of eilanden. Maar ook in alle landen die grenzen aan de Middellandse Zee zoals Marokko, Egypte en Turkije. De Werelddekking geldt natuurlijk overal ter wereld.

Lange reizen

Een lange reis, wat gaaf! Ook tijdens langere reizen wil je goed verzekerd zijn. Met de doorlopende reisverzekering ben je tot en met drie maanden achter elkaar verzekerd. In die tijd kun jij een prachtige reis maken.

Gevaarlijke of bijzondere sport

Ben jij het liefst heel actief op vakantie? Met de Klaverblad reisverzekering ben je ook verzekerd voor recreatieve sporten. Wintersporters kunnen de aanvullende dekking voor wintersport afsluiten. Voor gevaarlijke sporten heeft Klaverblad geen aparte dekking.

Reisverzekering Klaverblad vergelijken

Als deze Klaverblad reisverzekering precies heeft wat je zoekt, hoef je niet verder te kijken. Je kunt de verzekering dan makkelijk online afsluiten. Maar er zijn meer reisverzekeringen. Welke is dan de beste voor jou? Dat ontdek je makkelijk via onze vergelijker. Vul in wat jouw wensen en eisen zijn voor een reisverzekering. Er wordt vergeleken op basis van dekking en premie. De vergelijker toont je de beste en voordeligste reisverzekering. Zo vind je makkelijk en snel precies wat je zoekt. Kom je er niet uit of heb je vragen? Neem gerust eens contact met ons op. We helpen je graag!

Veelgestelde vragen over de Klaverblad reisverzekering

Stel je vraag per chat, mail, telefoon of WhatsApp. Wij zitten voor je klaar. Beantwoorden we je vraag? Dan heb je kans dat wij dit op deze pagina vermelden. Zo helpen we ook andere mensen!

Vraag van: Senna

Beantwoord door: Vincent Schokker op 14/02/2023

Je kunt kiezen of je een Klaverblad reisverzekering afsluit voor Europa of voor de hele wereld. Blijf je binnen Europa? Dan is de Europadekking meer dan genoeg. Maar ga je naar Thailand of Zuid-Afrika, dan heb je een Werelddekking nodig. Onder Europa vallen alle Europese landen of eilanden, maar ook alle landen die grenzen aan de Middellandse Zee zoals Marokko, Egypte en Turkije. De Werelddekking geldt natuurlijk overal ter wereld. Voor meer informatie is het handig om de verzekeringskaart op te vragen. Je vindt deze in onze reisverzekering vergelijker.

Vraag van: Tjeerd

Beantwoord door: Vincent Schokker op 23/01/2023

Je bagage is bij de Klaverblad reisverzekering niet standaard verzekerd. Deze verzekeraar biedt wel een aanvullende module ‘Bagage’ aan. Met deze aanvullende module verzeker je jouw bagage in geval van verlies, schade of diefstal. Geld is niet verzekerd, maar je kunt er wel voor kiezen om dit mee te verzekeren. De vergoeding voor gestolen geld is maximaal €2.500,- per reis, per persoon. Neem voor meer vragen contact met ons op per chat, mail, telefoon of WhatsApp via 035-6857888!

Vraag van: Max

Beantwoord door: Vincent Schokker op 02/02/2022

Een aantal modules dekken geen schade of kosten tijdens wintersport. Het gaat om de modules ‘Persoonlijke hulp’, ‘Personenschade’ en ‘Medische kosten’. Wil je wel op deze dekkingen rekenen tijdens je wintersport? Dan heb je de module ‘Wintersport’ nodig. Andere aanvullende dekkingen zijn altijd geldig tijdens je vakantie in de sneeuw. De wintersportdekking heb je niet nodig als je alleen gaat wandelen of langlaufen in de sneeuw. Neem voor meer vragen contact met ons op per chat, mail, telefoon of WhatsApp via 035-6857888!

Vraag van: Jackson

Beantwoord door: Vincent Schokker op 06/02/2023

Wat balen! Je reis kan onverwacht niet doorgaan of je moet je reis eerder afbreken. Vaak krijg je dan niet al je kosten terug. Door voor de aanvullende module ‘Annuleren’ te kiezen, ben je vaak wel voor de hele reissom verzekerd. Je kan zelf aangeven voor welk bedrag je iedere reiziger wil verzekeren. Je kiest uit € 1.500,-, € 2.500,- of € 3.500,-. Dit bedrag geldt per persoon en per reis. De reis moet binnen zeven dagen na het afsluiten van deze module beginnen. Neem voor meer vragen contact met ons op per chat, mail, telefoon of WhatsApp via 035-6857888!

Voordelen Vergelijkdirect.com

 • Vergelijk meer dan 13 reisverzekeringen
 • Hulp nodig? Chat, bel of mail met ons!
 • Direct verzekerd de weg op
 • Reisverzekering op maat

Zelf je reisverzekering samenstellen!

Dekkingsgebied aanpassen? Bagage en annulering of andere dekkingen toevoegen aan je reisverzekering?

Start vergelijker

Meer dan 100.000 mensen

Belangrijke informatie

Handige tips

 • Oude reisverzekering opzeggen?
  Wij zeggen je oude reisverzekering niet voor je op maar kunnen je wel helpen bij het opzeggen! Neem hiervoor contact met ons op via 035-6857888.
 • Kortlopende reisverzekering nodig?
  Ga je niet vaak op vakantie en heb je snel een reisverzekering nodig? Start met vergelijken!
 • Nog meer korting?
  Profiteer van pakketkorting wanneer je ook andere verzekeringen wilt afsluiten. Neem hiervoor contact met ons op via 035-6857888.