Hulp nodig bij vergelijken?

Bel ons

035 685 7888


Whatsapp ons

Tussen 09:00 en 18:00 kun je met ons Whatsappen

App ons op 035 685 7888 en stel direct je vraag!

Chat met ons

Tussen 09:00 en 18:00 kun je met ons chatten

Klik rechtsonder op de chat knop en stel direct je vraag!

Mail ons

Je kunt ons via het contactformulier een e-mail sturen. Klik op onderstaande knop om naar het contactformulier te gaan.

Naar contactformulier

Achmea scooterverzekering

Achmea scooterverzekering

Net een scooter aangeschaft en op zoek naar een Achmea scooterverzekering? Dan moet je een keuze maken tussen drie verschillende verzekeringen. Bekijk de verschillende voordelen per verzekering hier! Kies de verzekering die het beste bij jouw scooter aansluit. 

  •  Vergelijk op basis van je eigen scooter
  •  Kies de dekking die bij jouw scooter past!
  •  Direct online afsluiten bij de verzekeraar!

Verzekeringen

Je bent verplicht om een scooterverzekering af te sluiten. Dit is verplicht gesteld zodat jij als particulier geen al te hoge kosten maakt bij het veroorzaken van ernstige schade. Deze verplichting beschermt jou dus. Er zijn drie verschillende scooterverzekeringen waar je uit kan kiezen:

  • WA verzekering
  • WA+ verzekering
  • Allrisk verzekering

Met de WA verzekering ben je enkel verzekerd tegen de schade die je bij andere veroorzaakt. Met de WA+ verzekering ben je ook gedekt tegen diefstal, inbraak en tegen schade door brand of weersomstandigheden. Wil je ook gedekt zijn tegen aanrijdingen door je eigen fout en vandalisme? dan moet je de Allrisk verzekering afsluiten. Mis je nog dekkingen die je wel wil afsluiten? Kijk dan bij de aanvullende dekkingen, misschien dat je jouw gewenste dekking hier tussen ziet staan.

Aanvullende dekkingen

Bij je Achmea scooterverzekering kun je ook verschillende aanvullende dekkingen afsluiten. Deze dekkingen zijn:

Pechhulp

Sta je met scooterpech langs de weg? dan is het handig om de pechhulpdekking af te sluiten. Op kosten van je verzekeraar wordt je scooter meteen gerepareerd. Je betaalt enkel voor de benodigde onderdelen. Lukt het niet om je scooter te repareren? dan wordt je scooter naar de garage gebracht.

Rechtsbijstand

Na een ongeluk wil je de veroorzaker misschien wel aansprakelijk stellen. Het zou dan fijn zijn als je specialistisch juridisch advies krijgt. Met de rechtsbijstanddekking wordt je kosteloos door je verzekeraar naar een juridisch specialist gestuurd.

Bij een administratieve of gerechtelijke procedure betaalt Centraal Beheer Achmea een advocaat of juridisch deskundige voor je. De kosten worden gedekt tot €50.000,- per gebeurtenis. Is een advocaat of juridisch expert niet per sé nodig, maar kies je hier toch voor, dan worden de kosten tot €8.000,- per gebeurtenis gedekt.

Ongevallenverzekering

Kom je te overlijden na een ongeluk? dan krijgen je nabestaanden tot €15.000,- uitgekeerd. Raak je na een ernstig ongeval blijvend invalide? dan ontvang je zelf een bedrag tot €30.000,-.

Achmea scooterverzekering afsluiten

Nu weet je dus de verschillende dekkingen van een Achmea scooterverzekering. Niet helemaal tevreden? dan kun je op Vergelijkdirect.com ook de verzekeringen van andere scooterverzekeraars bekijken. Vergelijk ze nu en bespaar veel geld!