Hulp nodig bij vergelijken?

Bel ons

035 685 7888


Whatsapp ons

Tussen 09:00 en 18:00 kun je met ons Whatsappen

App ons op 035 685 7888 en stel direct je vraag!

Chat met ons

Tussen 09:00 en 18:00 kun je met ons chatten

Klik rechtsonder op de chat knop en stel direct je vraag!

Mail ons

Je kunt ons via het contactformulier een e-mail sturen. Klik op onderstaande knop om naar het contactformulier te gaan.

Naar contactformulier

Vergelijkdirect.com wordt gemiddeld beoordeeld met een

Bij AON is het helaas niet mogelijk om een scooterverzekering af te sluiten. Om je toch te kunnen helpen, heeft Vergelijkdirect.com andere scooterverzekeringen voor jou op een rijtje gezet. . Een scooterverzekering heb je namelijk al vanaf €3,79!

Verzekeraars

De verzekeraars die je kunt vergelijken zijn:

scooterverzekering

Verzekeringen

Bijna alle verzekeraars bieden 3 varianten van verzekeringen aan, uiteraard kunnen deze inhoudelijk nog wel met elkaar verschillen.

WA scooterverzekering

Een WA verzekering is verplicht in Nederland, zodat je verzekerd bent voor schade die je aan anderen toebrengt.

WA+ scooterverzekering

Deze verzekering wordt ook wel WA beperkt casco genoemd. Hiermee ben je, net als bij een WA verzekering, verzekerd tegen schade die je bij een ander veroorzaakt. Wat de WA+ verzekering ben je verzekerd tegen diefstal, maar ook tegen stormschade. Wel moet je een categorie 3 ART-goedgekeurd veiligheidsslot hebben.

Allrisk scooterverzekering

De allrisk scooterverzekering staat ook wel bekend als de WA volledig casco verzekering. Dit is de meest uitgebreide dekking. Mocht jij een ongeluk veroorzaken, dan wordt niet alleen de schade aan anderen, maar ook de schade aan jouw spullen vergoed door de verzekeraar!

Aanvullende dekkingen

Bij veel verzekeraars kun je ook nog enkele aanvullende dekkingen afsluiten. Hiermee gaat je maandelijkse premie natuurlijk wel omhoog.

Rechtsbijstand

Mocht je een ongelijk veroorzaken, of slachtoffer zijn van een ongeluk, dan kan rechtsbijstand heel handig zijn. Als je slachtoffer bent helpt de verzekeraar je met het verhalen van de kosten. Mocht jij degene zijn die het ongeluk heeft veroorzaakt, dan kan je verzekeraar je helpen om dit zo goed mogelijk op te lossen met de andere partij.

Ongevallenverzekering

Bij de meeste verzekeraars kun je jezelf ook verzekeren tegen ernstige ongevallen waarbij je komt te overlijden of waarbij je invalide raakt. Bij overlijden gaat het geld naar je nabestaanden.

Vergelijken

AON biedt helaas geen scooterverzekering aan. Gelukkig zijn er genoeg andere verzekeraars die dit wel doen! Vergelijkdirect.com helpt jou met het vergelijken van scooterverzekeringen!