Start vergelijken

Delta Lloyd scooterverzekering

Delta Lloyd is een hele grote verzekeraar in Nederland. Ze bieden een enorm productaanbod aan, helaas zit hier geen scooterverzekering bij. Vergelijkdirect.com helpt jou om een scooterverzekering te vinden en af te sluiten bij verzekeraars die wel scooterverzekeringen aanbieden. Een scooterverzekering heb je al vanaf €3,79!

  •  Vergelijk op basis van je eigen scooter
  •  Kies de dekking die bij jouw scooter past!
  •  Direct online afsluiten bij de verzekeraar!
9
snelle, duidelijke begeleiding naar de juiste offerte. Opzittenden, rechtsbijstand etc.. allemaal te kiezen.
- Beilen
18 klanten waarderen ons gemiddeld met een 8.9/10

Verzekeraars

De verzekeraars die je kunt vergelijken zijn:

scooterverzekering

Verzekeringen

De meeste verzekeraars bieden drie verschillende verzekeringen aan. Deze kunnen inhoudelijk nog wel met elkaar verschillen.

WA scooterverzekering

In Nederland is bepaald dat de WA scooterverzekering de minimale vereiste dekking is. Dit heeft de overheid besloten om zowel jou als de slachtoffers van een ongeval te beschermen tegen hoge kosten na een ongeval.

WA+ scooterverzekering

Verzekeraars bieden ook extra dekkingen, een voorbeeld van een uitbreiding op de WA scooterverzekering is de WA+ verzekering. De WA+ scooterverzekering heeft dezelfde basisdekking als de WA verzekering. Maar, word jouw scooter gestolen? Of raakt de scooter beschadigd bij een storm? Dan kun je deze kosten terughalen bij jouw verzekeraar!

Allrisk scooterverzekering

De meest uitgebreide verzekeringsdekking voor jouw scooter is de Allrisk scooterverzekering. De premie van deze verzekering ligt uiteraard een stuk hoger dan bij de andere dekkingen, maar alle schade die jij veroorzaakt aan anderen maar ook aan je eigen spullen worden vergoedt! Met andere woorden, met de Allrisk scooterverzekering ben jij volledig gedekt tegen de meeste kosten!

Aanvullende dekkingen

Bij veel verzekeraars kun je ook nog enkele aanvullende dekkingen afsluiten. Hiermee gaat je maandelijkse premie natuurlijk wel omhoog.

Rechtsbijstand

Mocht je een ongelijk veroorzaken, of slachtoffer zijn van een ongeluk, dan kan rechtsbijstand heel handig zijn. Als je slachtoffer bent helpt de verzekeraar je met het verhalen van de kosten. Mocht jij degene zijn die het ongeluk heeft veroorzaakt, dan kan je verzekeraar je helpen om dit zo goed mogelijk op te lossen met de andere partij.

Ongevallenverzekering

Bij de meeste verzekeraars kun je jezelf ook verzekeren tegen ernstige ongevallen waarbij je komt te overlijden of waarbij je invalide raakt. Bij overlijden gaat het geld naar je nabestaanden.

Lees hier meer over de scooterverzekering

Gratis hulp van een expert op het gebied van vergelijken

Persoonlijke hulp bij het vergelijken van al jouw vaste lasten

Jaarlijkse check of je nog goed verzekerd bent

Contractwekker, nooit meer te laat met opzeggen!

Compleet overzicht van jouw verzekeringen in jouw eigen omgeving, nooit meer zoeken naar polissen!

Aanmelden