Hulp nodig bij vergelijken?

Bel ons

035 685 7888


Whatsapp ons

Tussen 09:00 en 18:00 kun je met ons Whatsappen

App ons op 035 685 7888 en stel direct je vraag!

Chat met ons

Tussen 09:00 en 18:00 kun je met ons chatten

Klik rechtsonder op de chat knop en stel direct je vraag!

Mail ons

Je kunt ons via het contactformulier een e-mail sturen. Klik op onderstaande knop om naar het contactformulier te gaan.

Naar contactformulier

Dellta Lloyd scooterverzekering bestaat niet (meer)..

Wel kun je kiezen uit 23 andere scooterverzekeringen!

Vergelijk nu 23 scooterverzekeringen

  • Direct scooterverzekering op maat
  • Op werkdagen binnen 1 uur verzekerd
  • Alle soorten dekkingen mogelijk (WA, WA+ of Allrisk)
Scooterverzekering aanvragen

Scooterverzekering van Delta Lloyd?

Op zoek naar een Delta Lloyd scooterverzekering? Delta Lloyd is een hele grote verzekeraar in Nederland. Ze bieden een enorm productaanbod aan, helaas zit hier geen scooterverzekering bij. Vergelijkdirect.com helpt jou om een scooterverzekering te vinden en af te sluiten bij verzekeraars die wel scooterverzekeringen aanbieden. Een scooterverzekering heb je al vanaf €3,79!

Vergelijkdirect.com wordt gemiddeld beoordeeld met een

Geen Delta Lloyd scooterverzekering, welke dan wel?

Wij vergelijken zo veel mogelijk verschillende scooterverzekeringen. Omdat Delta Lloyd is opgeheven, bestaat deze scooterverzekering niet meer. Wel vergelijken we de scooterverzekeringen van Centraal Beheer, HEMA, Unive, Klaverblad, Unigarant en nog veel meer!

WA scooterverzekering

In Nederland is bepaald dat de WA scooterverzekering de minimale vereiste dekking is. Dit heeft de overheid besloten om zowel jou als de slachtoffers van een ongeval te beschermen tegen hoge kosten na een ongeval.

WA+ scooterverzekering

Verzekeraars bieden ook extra dekkingen, een voorbeeld van een uitbreiding op de WA scooterverzekering is de WA+ verzekering. De WA+ scooterverzekering heeft dezelfde basisdekking als de WA verzekering. Maar, word jouw scooter gestolen? Of raakt de scooter beschadigd bij een storm? Dan kun je deze kosten terughalen bij jouw verzekeraar!

Allrisk scooterverzekering

De meest uitgebreide verzekeringsdekking voor jouw scooter is de Allrisk scooterverzekering. De premie van deze verzekering ligt uiteraard een stuk hoger dan bij de andere dekkingen, maar alle schade die jij veroorzaakt aan anderen maar ook aan je eigen spullen worden vergoedt! Met andere woorden, met de Allrisk scooterverzekering ben jij volledig gedekt tegen de meeste kosten!

Aanvullende dekkingen

Bij veel verzekeraars kun je ook nog enkele aanvullende dekkingen afsluiten. Hiermee gaat je maandelijkse premie natuurlijk wel omhoog.

Rechtsbijstand

Mocht je een ongelijk veroorzaken, of slachtoffer zijn van een ongeluk, dan kan rechtsbijstand heel handig zijn. Als je slachtoffer bent helpt de verzekeraar je met het verhalen van de kosten. Mocht jij degene zijn die het ongeluk heeft veroorzaakt, dan kan je verzekeraar je helpen om dit zo goed mogelijk op te lossen met de andere partij.

Ongevallenverzekering

Bij de meeste verzekeraars kun je jezelf ook verzekeren tegen ernstige ongevallen waarbij je komt te overlijden of waarbij je invalide raakt. Bij overlijden gaat het geld naar je nabestaanden.