Hulp nodig bij vergelijken?

Bel ons

035 685 7888


Whatsapp ons

Tussen 09:00 en 18:00 kun je met ons Whatsappen

App ons op 035 685 7888 en stel direct je vraag!

Chat met ons

Tussen 09:00 en 18:00 kun je met ons chatten

Klik rechtsonder op de chat knop en stel direct je vraag!

Mail ons

Je kunt ons via het contactformulier een e-mail sturen. Klik op onderstaande knop om naar het contactformulier te gaan.

Naar contactformulier

Interpolis scooterverzekering

Goedkoop je scooter verzekeren!

De goedkoopste scooterverzekering?

 • Vergelijk meer dan 9 scooterverzekeringen
 • Op werkdagen binnen 1 uur verzekerd
 • Alle soorten dekkingen mogelijk (WA, WA+ of Allrisk)
Start vergelijken

Over Interpolis scooterverzekeringen

Wij van vergelijkdirect.com vergelijken veel verschillende verzekeraars om voor jou de voordeligste prijs en de beste dekking te vinden. Een van onze verzekeraars is Interpolis. In dit artikel lees je meer over de scooterverzekeringen die Interpolis biedt. De Interpolis scooterverzekering biedt veel mogelijkheden. Naast de drie basisverzekeringen hebben ze ook nog vier aanvullende dekkingen. In dit artikel kan je onder andere over de basisverzekeringen en aanvullende dekkingen lezen. Ook bespreken wij de voordelen en wat deze scooterverzekering kost. Als je meer over deze scooterverzekering wilt weten lees dan vooral verder!

Vergelijkdirect.com wordt gemiddeld beoordeeld met een

WA scooter-verzekering

Dit is de voordeligste verzekering voor je scooter. Deze is bovendien verplicht voor scooterbezitters. Met deze verzekering ben je gedekt voor schade die jij aan anderen in het verkeer toebrengt. De WA-verzekering is de perfecte verzekering als je op zoek bent naar een voordelige scooterverzekering.

Bekijk aanvullende dekkingen

WA+ scooter-verzekering

Dit is ook een relatief goedkope scooterverzekering als je het vergelijkt met een allrisk scooterverzekering. Deze verzekering dekt schade die jij aan anderen toebrengt. Ook dekt deze verzekering veelvoorkomende schades, bijvoorbeeld brand- en stormschade.

Bekijk aanvullende dekkingen

Allrisk scooter-verzekering

De Interpolis Allrisk scooterverzekering is de meest uitgebreide verzekering voor je scooter. Bij deze verzekering ben je verzekerd tegen schades die je een ander toebrengt. En ook je bent verzekerd tegen schades aan je eigen scooter. Wel moeten we erbij melden dat er geen schadevergoeding wordt uitgekeerd bij opzet of gebruik van verboden middelen.

Aanvullende dekkingen

Interpolis pechhulp
Bij een lekke band, lege accu of ander ongemak wil je jou weg snel weer vervolgen. Met Interpolis Voertuighulp ben je verzekerd van hulp bij pech. Je sluit Voertuighulp af als aanvullende dekking op uw Auto-, Motor-, Camper- of Bromfietsverzekering.
Rechtsbijstand
Ontstaat er een juridisch conflict en heb je juridische hulp nodig? Een rechtsbijstandverzekering biedt dan ondersteuning. Juristen en andere deskundigen staan je bij en behandelen jouw juridische probleem.
Ongevallen verzekering
Een ongeval is helaas niet altijd te voorkomen. Met een ongevallenverzekering ontvang je (eenmalig) een bedrag als je door een ongeval blijvend invalide raakt. Dit geld mag je vrij besteden. De hoogte van de uitkering hangt af van het bedrag dat je hebt verzekerd en van de mate van invaliditeit.

Kosten van een Interpolis scooterverzekering

De kosten van je scooterverzekering zijn afhankelijk van een aantal factoren. De eerste factor die meespeelt is welke basisverzekering je kiest. Interpolis biedt drie basisverzekeringen, en bij een basisverzekering geldt het volgende: Hoe hoger het eigen risico, hoe minder premie je hoeft te betalen. Je kan al een WA scooterverzekering van Interpolis afsluiten vanaf € 4,89 per maand. Een andere factor die een rol speelt zijn jouw schadevrije jaren. Heb jij in de afgelopen jaren schadevrij een scooter gereden? Dan heb jij recht op no-claim korting, deze korting wordt over je maandelijkse premie geheven. Ook jouw eigen leeftijd speelt een rol in de maandelijkse premie voor jouw scooter. Hoe jonger je bent, hoe hoger jouw maandelijkse premie is. En de laatste factor die mee kan spelen zijn de kenmerken van jouw scooter, om een voorbeeld te noemen: Hoe oud is jouw scooter en wat heeft je scooter gekost? Dat zijn allemaal factoren die mee kunnen spelen in de kosten voor jouw scooterverzekering.

Voordelen van een Interpolis scooterverzekering

De verzekering van Interpolis heeft meerdere voordelen. En voor jou is het handig om te weten wat de voordelen van deze scooterverzekering zijn. Daarom hebben we alle voordelen voor jou hieronder op een rijtje gezet. Zo weet je ook gelijk of de scooterverzekering van Interpolis bij jou past of niet.
kies de dekking die bij jou en je scooter past
• € 0,- eigen risico
meld schade makkelijk en snel online of telefonisch
accessoires zijn verzekerd (bijvoorbeeld een slot)
de verzekering kun je dagelijks opzeggen

Wat doen wij voor jou?

Wij van Vergelijkdirect.com helpen jou graag met het vinden van de juiste scooterverzekering. Wat doen wij precies? Wij vergelijken diverse scooterverzekeringen en proberen daar voor jou de goedkoopste verzekering met de beste dekking uit te halen. Dit kan je online doen op onze website. Ook kunnen wij je telefonisch helpen, dan maken wij de vergelijking voor jou. Daarbij kunnen we ook de verzekering direct voor je afsluiten. Je kan ons telefonisch bereiken op 035-6857888. Je kan ons ook whatsappen op dit nummer, of een chat sturen via onze website. Wij hopen dat we je snel verder kunnen helpen om de verzekering te vinden die bij jou past!

Veel gestelde vragen over goedkoop scooters verzekeren aan Vincent en Bart van Vergelijkdirect.com

Stel je vraag per chat, mail, telefoon of WhatsApp. Wij zitten voor je klaar. Beantwoorden we je vraag? Dan heb je kans dat wij dit op deze pagina vermelden. Zo helpen we ook andere mensen!

Vraag van: S. Dijk

Beantwoord door: Bart Houtman op 04/02/2020

Om te berekenen wat je voor je Interpolis scooterverzekering gaat betalen moet je weten wat je kenteken is, je geboortedatum, je adresgegevens en het aantal schadevrije jaren. Aan de hand daarvan kan je je premie voor een scooterverzekering bij Interpolis berekenen. Heb je hulp nodig of wil je exact weten wat een scooterverzekering bij Interpolis kost? Dan kun je contact met ons opnemen via chat, telefoon of WhatsApp (035-6857888).

Vraag van: B. Timmer

Beantwoord door: Bart Houtman op 04/02/2020

Interpolis biedt vier verschillende aanvullende dekkingen, deze dekkingen zijn er om je basisverzekering mee uit te breiden. De vier aanvullende dekkingen die Interpolis biedt zijn: Ongevallen opzittenden, Rechtsbijstand, Pechhulp en drie jaar aanschafwaarde garantie. Wat deze vier dekkingen precies inhouden kan je lezen in de bovenstaande tekst. Heb je verder nog vragen? Dan kun je contact met ons opnemen via chat, telefoon of WhatsApp (035-6857888).

Voordelen Vergelijkdirect.com

 • Vergelijk meer dan 9 scooterverzekeringen
 • Hulp nodig? Chat, bel of mail met ons!
 • Direct verzekerd de weg op
 • scooterverzekering op maat

Zelf je scooterverzekering samenstellen!

Rechtsbijstand, schade opzittende, ongevallen opzittende of pechhulp naar wens toevoegen aan je scooterverzekering

Start vergelijker

Meer dan 100.000 mensen

Belangrijke informatie

Handige tips

 • Oude scooterverzekering opzeggen?
  Wij zeggen je oude scooterverzekering graag voor je op! Neem hiervoor contact met ons op via 035-6857888.
 • scooterverzekering zonder rijbewijs?
  Heb je nog geen scooterrijbewijs maar heb je wel een scooter? Ook dan kunnen we je helpen met het afsluiten van je scooterverzekering!
 • Nog meer korting?
  Profiteer van pakketkorting wanneer je ook andere verzekeringen wilt afsluiten. Neem hiervoor contact met ons op via 035-6857888.