Hulp nodig bij vergelijken?

Bel ons

035 685 7888


Whatsapp ons

Tussen 09:00 en 18:00 kun je met ons Whatsappen

App ons op 035 685 7888 en stel direct je vraag!

Chat met ons

Tussen 09:00 en 18:00 kun je met ons chatten

Klik rechtsonder op de chat knop en stel direct je vraag!

Mail ons

Je kunt ons via het contactformulier een e-mail sturen. Klik op onderstaande knop om naar het contactformulier te gaan.

Naar contactformulier

OHRA scooterverzekering?

Ontdek alles dat je wilt weten over de OHRA scooterverzekering.

Vergelijk nu scooterverzekeringen

 • Kies zelf je dekking
 • Direct verzekerd de weg op!
 • Alle soorten dekkingen mogelijk (WA, WA+ of Allrisk)
Start vergelijken

OHRA scooterverzekering

OHRA biedt veel verschillende soorten verzekeringen aan, maar een OHRA scooterverzekering valt hier nog niet onder. Gelukkig zijn er nog genoeg andere verzekeraars waarbij je een scooterverzekering kunt afsluiten. Maar wat zijn de verschillen tussen scooterverzekeringen? Je verzekert je scooter al vanaf €3,79!

Vergelijkdirect.com wordt gemiddeld beoordeeld met een

Scooterverzekeraars

OHRA zelf heeft geen scooterverzekering, maar er zijn genoeg andere verzekeraars bij wie je jouw scooter kunt verzekeren. Denk aan ANWB, InShared of Nationale Nederlanden. Wil je weten welke verzekeraars er nog meer scooters verzekeren? Wij hebben ze voor je op een rijtje gezet.

Bekijk meer

Dekkingen scooterverzekering

Net als bij een auto kun je ook bij een scooterverzekering kiezen uit drie basisdekkingen. Je bent verplicht om minimaal een Wettelijke Aansprakelijkheidsverzekering af te sluiten. Maar om beter verzekerd te zijn, kun je ook kiezen voor een WA+ verzekering of zelfs allrisk. Wat de dekkingen precies inhouden, leggen we je graag uit.

Bekijk meer

Aanvullende dekkingen

Voor een scooterverzekering kun je kiezen uit aanvullende dekkingen. Deze dekkingen zorgen ervoor dat je nog beter verzekerd bent in bepaalde gevallen. We leggen je graag wat meer uit over twee veelvoorkomende aanvullende dekkingen: de ongevallenverzekering en de rechtsbijstand.

Bekijk meer

OHRA scooterverzekering

Een OHRA scooterverzekering is er dus nog niet. Maar maak je geen zorgen! Bij ons vergelijk je makkelijk scooterverzekeringen met elkaar. Geef jouw wensen en eisen door. Zo vind je snel de juiste verzekering voor jouw scooter.

 • Vergelijk op basis van je eigen scooter
 • Kies de dekking die bij jouw scooter past!
 • Direct online afsluiten bij de verzekeraar!

Geen OHRA scooterverzekering, welke dan wel?

Er bestaat geen OHRA scooterverzekering. Maar er zijn gelukkig genoeg andere verzekeraars die wel een scooterverzekering aanbieden. Deze verzekeraars zijn:

 • AON
 • ANWB
 • Centraal Beheer Achmea
 • InShared
 • Meeùs
 • WitGeld.nl
 • Univé
 • Diks
 • HEMA

Dekkingen scooterverzekering

Veel scooterverzekeraars bieden drie verschillende dekkingen aan. Elke dekking is anders. Deze verschillen vaak ook tussen verzekeraars. De ene WA dekking is dus de andere niet. Let hier goed op bij het vergelijken en afsluiten van een verzekering.

WA scooterverzekering

Wil je verzekerd zijn tegen schade die je bij een ander veroorzaakt? Dan heb je aan de WA scooterverzekering genoeg. Hiermee ben je dus niet verzekerd tegen schade aan je eigen scooter. Als scootereigenaar ben je verplicht om minimaal deze verzekering af te sluiten. Zo hoef je zelf niet voor de kosten op te draaien als je schade veroorzaakt bij een ander.

WA+ scooterverzekering

Ook een WA+ scooterverzekering dekt de schade die je aan een ander toebrengt. Daarbij ben je ook verzekerd tegen diefstal of brand. Net als voor verschillende weersomstandigheden zoals hagel en storm. Er wordt wel verwacht dat je scooter en categorie 3 ART-goedgekeurd veiligheidsslot slot heeft, op het moment dat deze wordt gestolen.

Allrisk scooterverzekering

Met allrisk profiteer je van alle voordelen van een WA+ verzekering. Daarnaast is je eigen scooter ook verzekerd tegen schade door aanrijdingen. Het maakt hierbij niet uit of het ongeluk jouw schuld was of niet.

Aanvullende dekkingen

Wil je je nog beter verzekeren? Dat kan met aanvullende verzekering. Deze zijn niet verplicht. Je kunt ervoor kiezen om één of meerdere aanvullende dekkingen af te sluiten. Je bent dan tegen extra ongevallen verzekerd. Als je hiervoor kiest, gaat je premie wel omhoog.

Ongevallenverzekering

Deze dekking is erg handig wanneer je een ernstig ongeluk hebt gehad. Raak je blijvend invalide. Of kom je te overlijden bij een ongeval? Dan is deze dekking er voor jou. Wanneer je blijvend invalide raakt, krijg je een bedrag van je verzekeraar. Bij overlijden keren zij een bedrag uit voor de nabestaanden.

Rechtsbijstand

Wanneer een ander tegen je aan botst, wil je zelf geen kosten betalen. Heb je wel fysieke- of materiële schade? Dan wil je deze schade natuurlijk verhalen op de dader. Met deze aanvullende dekking kun je met behulp van je verzekeraar de schade verhalen op de ander. Je wordt bijgestaan door een ervaren jurist. Een dekking ‘verkeer’ kun je wel afsluiten bij OHRA. Zo wordt je geholpen bij schade in het verkeer.

Géén OHRA scooterverzekering

Het is helaas niet mogelijk om een OHRA scooterverzekering af te sluiten. Gelukkig zijn er nog vele andere verzekeraars en verzekeringen. Vergelijk ze nu in onze vergelijker! Kom je er niet uit of heb je andere vragen? Neem gerust eens contact met ons op. We helpen je graag.

Voordelen Vergelijkdirect.com

 • Vergelijk meer dan 9 brommerverzekeringen
 • Hulp nodig? Chat, bel of mail met ons!
 • Direct verzekerd de weg op
 • brommerverzekering op maat

Zelf je brommerverzekering samenstellen!

Rechtsbijstand, schade opzittende, ongevallen opzittende of pechhulp naar wens toevoegen aan je brommerverzekering

Start vergelijker

Meer dan 100.000 mensen

Belangrijke informatie

Handige tips

 • Oude brommerverzekering opzeggen?
  Wij zeggen je oude brommerverzekering graag voor je op! Neem hiervoor contact met ons op via 035-6857888.
 • brommerverzekering zonder rijbewijs?
  Heb je nog geen brommerrijbewijs maar heb je wel een brommer? Ook dan kunnen we je helpen met het afsluiten van je brommerverzekering!
 • Nog meer korting?
  Profiteer van pakketkorting wanneer je ook andere verzekeringen wilt afsluiten. Neem hiervoor contact met ons op via 035-6857888.