Start vergelijken

OHRA scooterverzekering

 OHRA biedt veel verschillende soorten verzekeringen aan, maar een scooterverzekering valt hier nog niet onder. Gelukkig zijn er nog genoeg andere verzekeraars waarbij je een scooterverzekering kunt afsluiten. Maar wat zijn de verschillen tussen scooterverzekeringen? Je verzekert je scooter al vanaf €3,79!

 •  Vergelijk op basis van je eigen scooter
 •  Kies de dekking die bij jouw scooter past!
 •  Direct online afsluiten bij de verzekeraar!
scooterverzekering

Verschillende verzekeringen naast OHRA scooterverzekering

Veel scooterverzekeraars bieden drie verschillende verzekeringen aan. Deze zijn inhoudelijk natuurlijk verschillend van elkaar. Deze verschillen vaak ook met de scooterverzekeringen van andere verzekeraars.

WA scooterverzekering

Wil je enkel verzekerd zijn tegen schade die je bij een ander veroorzaakt? dan heb je aan de WA scooterverzekering genoeg. Hiermee ben je dus niet verzekerd tegen schade aan je eigen scooter. Als scootereigenaar ben je verplicht om op zijn minst deze verzekering af te sluiten.

WA+ scooterverzekering

Met deze scooterverzekering ben je net als bij een WA verzekering verzekerd tegen de schade die je een ander toebrengt. Daarbij ben je ook verzekerd tegen diefstal, brand en verschillende weersomstandigheden als hagel en storm. Er wordt wel verwacht dat je scooter op zijn minst met een categorie 3 ART-goedgekeurd veiligheidsslot op slot staat, op het moment dat ie wordt gestolen.

Allrisk scooterverzekering

Met deze verzekering heb je alle voordelen van een WA+ verzekering. Daarnaast is je eigen scooter ook verzekerd tegen schade door aanrijdingen.

Geen OHRA scooterverzekering, welke dan wel?

Er bestaat geen OHRA scooterverzekering, maar er zijn gelukkig tien andere verzekeraars die wel één of meerdere verschillende scooterverzekeringen aanbieden. Deze verzekeraars zijn:

 • AON
 • ANWB
 • Centraal Beheer Achmea
 • Delta Lloyd
 • Ditzo
 • InShared
 • Meeùs
 • Nationale Nederlanden
 • WitGeld.nl
 • Zelf

Aanvullende dekkingen

Wil je jouw scooter tegen extra ongevallen verzekeren? Dan kun je bij de meeste verzekeraars nog enkele aanvullende dekkingen afsluiten. Door het afsluiten van een aanvullende dekking gaat je (maandelijkse) premie wel omhoog.

Ongevallenverzekering

Wil je een verzekering voor het geval je bij een ongeluk komt te overlijden of blijvend invalide raakt? dan is de ongevallenverzekering iets voor jou. Wanneer je blijvend invalide raakt, krijg je een som geld van je verzekeraar. Bij overlijden gaat er een som geld naar je nabestaanden.

Rechtsbijstand

Heb je bij een ongeval fysieke- of materiële schade, dan wil je de schade natuurlijk verhalen op de veroorzakende partij. Met de aanvullende dekking: rechtsbijstand, kun je met behulp van je verzekeraar de schade verhalen op de veroorzakende partij.

Géén OHRA scooterverzekering

Het is helaas onmogelijk om een OHRA scooterverzekering af te sluiten. Gelukkig zijn er nog vele andere verzekeraars en verzekeringen. Vergelijk ze nu!

Lees hier meer over de scooterverzekering

Hulp nodig bij vergelijken?

035 685 7888


Whatsapp ons

Tussen 08:30 en 22:00 kun je met ons Whatsappen

App ons op 035 685 7888 en stel direct je vraag!

Stuur een bericht

Chat met ons

Tussen 08:30 en 22:00 kun je met ons chatten

Klik rechtsonder op de chat knop en stel direct je vraag!

Mail ons

Je kunt ons via het contactformulier een e-mail sturen. Klik op onderstaande knop om naar het contactformulier te gaan.

Naar contactformulier