Hulp nodig bij vergelijken?

Bel ons

035 685 7888


Whatsapp ons

Tussen 09:00 en 18:00 kun je met ons Whatsappen

App ons op 035 685 7888 en stel direct je vraag!

Chat met ons

Tussen 09:00 en 18:00 kun je met ons chatten

Klik rechtsonder op de chat knop en stel direct je vraag!

Mail ons

Je kunt ons via het contactformulier een e-mail sturen. Klik op onderstaande knop om naar het contactformulier te gaan.

Naar contactformulier

Heb je net een gloednieuwe scooter gekocht? dan wil je natuurlijk dat ie niet beschadigd raakt. Gelukkig zijn er enkele goede verzekeringen die je scooter tegen veel soorten schades dekken. Je scooter all risk verzekeren kan via Vergelijkdirect.com!

Dekkingen all risk verzekering

De all risk scooterverzekering is de meest dekkende verzekering. Je bent ten eerste gedekt tegen de schade die je een ander toebrengt; of het nou fysiek of materieel is. Deze kosten kunnen zonder verzekering hoog oplopen. Je bent ook verzekerd tegen schade door brand, hagel, storm, onweer en diefstal. Er moet wel bij worden gemeld dat je enkel tegen diefstal bent verzekerd als je scooter met, op zijn minst, een categorie 3 ART-goedgekeurd slot op slot stond tijdens de diefstal.

Heb je aan bovenstaande dekkingen genoeg? dan zou je ook de WA verzekeringen en WA+ verzekeringen van verschillende verzekeraars met elkaar kunnen vergelijken. Maar wat is er dan verschillend aan een all risk verzekering? Je scooter all risk verzekeren is handig als je verzekerd wil zijn tegen schade aan je eigen scooter door botsingen en slippen.

Aanvullende dekkingen

Je scooter all risk verzekeren is handig als ie gloednieuw is. Het zou namelijk zonde zijn als ie kapot gaat door een botsing. Naast de genoemde dekkingen zijn er ook nog enkele aanvullende dekkingen. Deze aanvullende dekkingen kun je naast je verzekering afsluiten als extraatje’. Hierdoor gaat je maandelijkse premie natuurlijk wel omhoog. De verschillende aanvullende dekkingen zijn:

Ongevallenverzekering

Ben je ernstig gewond geraakt bij een scooterongeluk? dan kan het zomaar zijn dat je blijvend invalide raakt of dat je zelfs komt te overlijden. Door het afsluiten van een ongevallenverzekering krijg jij of krijgen jouw nabestaanden een bedrag van de verzekeraar overgemaakt.

Pechhulp

Heb je pech met je scooter en sta je langs de weg? dan kun je met de pechhulpdekking je verzekeraar bellen. Zij sturen dan een auto langs om jou te helpen. Het verschilt per verzekeraar of ze gelijk je scooter proberen te maken, of dat ze jou en je scooter ophalen en naar een garage brengen.

Rechtsbijstand

Wil je de schade van je scooter op de aanstichter van een ongeluk verhalen? dan krijg je juridische hulp met de rechtsbijstanddekking.

Scooter all risk verzekeren via Vergelijkdirect.com

Je scooter all risk verzekeren doe je via de vergelijkfunctie van Vergelijkdirect.com. Kies de goedkoopste scooterverzekering voor jouw scooter!