Wat kost een scooterverzekering?

Er zijn vaak veel vragen rondom een scooterverzekering. Wat kost een scooterverzekering ongeveer of wat kost een scooterverzekering gemiddeld? Het is lastig om daar antwoord op te geven, omdat iedereen zijn situatie anders is. Wil je weten wat een scooterverzekering kost? Je kan er hier meer over lezen! Geen zin in al die voor jou overbodige informatie? Stel dan direct een vergelijking op zodat je kan zien wat een scooterverzekering kost voor jou!

Basisdekking

Wat kost een scooterverzekering? De eerste kosten die je hebt zijn de kosten voor een basisdekking. Er zijn drie verschillende opties voor een basis dekking. Je kan kiezen uit een WA, WA+ of een Allrisk dekking.

WA
Een WA dekking is de goedkoopste dekking. Met deze dekking ben je alleen verzekert voor schade die jij aan anderen toebrengt.

WA+
Een iets duurdere dekking is de WA+ dekking. Met deze dekking ben je behalve voor schade aan anderen ook gedekt voor veel voorkomende schades zoals diefstal, brand- en stormschade.

Allrisk
Wat kost een allrisk scooterverzekering? Dit is de meest uitgebreide basis dekking, dus deze kost ook het meeste. Met deze dekking ben je gedekt voor schade die je aan anderen brengt, en schade aan je eigen scooter.

Aanvullende dekkingen

Er zijn ook een aantal aanvullende dekkingen waar je uit kan kiezen. Zo kan je kiezen uit:

Schade verzekering opzittenden & ongevallen verzekering opzittenden
Ten eerste heb je de schadeverzekering- en ongevallenverzekering opzittenden. Met deze dekkingen verzeker je jezelf en je bijrijder.

Rechtsbijstand
Je kan ook kiezen voor rechtsbijstand. Met deze dekking krijg je onder andere juridische hulp bij schadegevallen waar niet duidelijk is wie de schade moet vergoeden.

Pechhulp
Hulp als je met pech langs de weg staat. Zowel overdag als in de nacht!

Aanschafwaarde regeling
Ook is het mogelijk om jouw motor extra te verzekeren door middel van de aanschafwaarderegeling. Zo krijg je tot 3 jaar na afsluiten van de verzekering de aanschafwaarde vergoed.

Accessoires meeverzekeren
Daarnaast is het mogelijk om je accessoires zoals een helm en kleding te verzekeren.

Vervangend vervoer
Tot slot is er ook nog een dekking voor vervangend vervoer als je motor bij de garage staat voor bijvoorbeeld reparatie.

Wat kost een scooterverzekering, de overige factoren

Andere factoren die een rol spelen bij de kosten van een scooterverzekering zijn:

  • Het aantal schadevrije jaren
  • De leeftijd van de verzekerde persoon
  • De postcode waar de verzekerde ingeschreven staat

Wat kost een scooterverzekering per maand?

Wat een scooterverzekering per maand kost is moeilijk te zeggen, maar je kan jouw scooter al vanaf €4,17 verzekeren! Dus wacht niet langer en stel direct een vergelijking op! Kom je er niet uit? Dan kun je contact met ons opnemen via mail, chat, WhatsApp of telefonisch (035-6857888).

Lees hier meer over de scooterverzekering

Hulp nodig bij vergelijken?

035 685 7888


Whatsapp ons

Tussen 08:30 en 22:00 kun je met ons Whatsappen

App ons op 035 685 7888 en stel direct je vraag!

Stuur een bericht

Chat met ons

Tussen 08:30 en 22:00 kun je met ons chatten

Klik rechtsonder op de chat knop en stel direct je vraag!

Mail ons

Je kunt ons via het contactformulier een e-mail sturen. Klik op onderstaande knop om naar het contactformulier te gaan.

Naar contactformulier