Hulp nodig bij vergelijken?

Bel ons

035 685 7888


Whatsapp ons

Tussen 09:00 en 18:00 kun je met ons Whatsappen

App ons op 035 685 7888 en stel direct je vraag!

Chat met ons

Tussen 09:00 en 18:00 kun je met ons chatten

Klik rechtsonder op de chat knop en stel direct je vraag!

Mail ons

Je kunt ons via het contactformulier een e-mail sturen. Klik op onderstaande knop om naar het contactformulier te gaan.

Naar contactformulier

Inboedel- en opstalverzekering vergelijken?

Combineer zelf je opstal- en inboedelverzekering in 1 woonverzekering en voeg eventueel aansprakelijkheid toe!

In één keer je inboedel-, opstal- en aansprakelijkheidsverzekering afsluiten?

Wil je een opstal en een inboedel verzekering afsluiten? Vergeet dan niet je aansprakelijkheidsverzekering mee te nemen! Zo heb je 3 verzekeringen in één keer verzekerd bij dezelfde verzekeraar. Hiermee voorkom je onduidelijkheid over welke verzekering dekking zou moeten bieden in geval van schade! Aanvullend kun je je inboedel- en opstalverzekering uitbreiden met een Allrisk dekking, glasdekking, buitenshuisdekking en dekking voor mobiele elektronica!

Vergelijkdirect.com wordt gemiddeld beoordeeld met een

Voor de spullen in je huis!

Met een inboedelverzekering verzeker je je spullen in je huis tegen diefstal, brand, storm en waterschade. Wil je je spullen ook buiten je huis verzekeren? Kies dan voor de buitenshuisdekking. Let op! Voor mobiele elektronica zoals je smartphone, laptop en tablet kies je voor een mobiele elektronica dekking. Je kunt deze aanvinken bij het vergelijken.

Start vergelijken

Voor je huis en alles wat eraan vast zit!

Vliegt je huis in brand? Raakt je dak beschadigd door hevige regenval of storm? Met een opstalverzekering verzeker je je eigen huis tegen schade door brand, inbraak, storm en water. Heb je een appartement? Dan is je opstalverzekering vaak afgesloten door de VVE. Check dit dus even goed!

Start vergelijken

Voor schade die je anderen per ongeluk toebrengt!

Tegelijk met je inboedel- en je opstalverzekering kun je ook een aansprakelijkheidsverzekering afsluiten. Laat je per ongeluk een dure vaas van je buurvrouw vallen? Fietst je zoontje tegen de gloednieuwe auto van de buurman aan? Dan dekt de aansprakelijkheidsverzekering de schade.

Start vergelijken

Verschil tussen inboedel verzekeringen en opstal verzekeringen

Onder inboedel vallen je spullen die in je huis staan. Denk hierbij aan je bank en televisie maar ook je gordijnen en bed. Als je spullen beschadigd raken of worden gestolen bij een inbraak in je woning, dekken inboedel verzekeringen de schade aan je spullen. De schade aan je huis is daarbij niet verzekerd. Met een opstalverzekering ben je ook verzekerd tegen schade aan je huis zelf. Denk hierbij bijvoorbeeld aan schade na inbraak, maar ook wanneer je huis in brand heeft gestaan.

Inboedel en aansprakelijkheids verzekering

Je woonverzekering kun je uitbreiden met een aansprakelijkheidsverzekering. Een ongeluk zit in een klein hoekje. Maar hoe voorzichtig je of je gezinsleden ook zijn voor schade die jij of een van de kinderen veroorzaakt ben je aansprakelijk. En de kosten van schade kunnen flink oplopen. Om hier zelf niet de financiële gevolgen van te hoeven dragen, is het slim om een aansprakelijkheidsverzekering af te sluiten. Je kunt hiermee jezelf, je partner en kinderen verzekeren.

Compleet verzekerd

Wanneer je alles bij één verzekeraar verzekert stel je een pakketverzekering samen. Hiermee profiteer je van verschillende voordelen. Zo krijg je vaak korting op je premie doordat je meerdere verzekeringen combineert. Verder worden de verzekeringen één keer per maand allemaal afgeschreven. En heb je schade? Dan is het duidelijk bij welke verzekering je kunt aankloppen. Het is dus altijd verstandig om bij één verzekeraar je inboedelverzekering, opstalverzekering & aansprakelijkheidsverzekering af te sluiten. We helpen je graag bij het samenstellen van jouw pakket.

Denk ook aan mobiele elektronica en buitenshuisdekking!

Jouw inboedel blijft niet altijd binnen je huis. Zo neem je jouw laptop en mobiel misschien wel elke dag mee naar buiten. Wil je jouw spullen ook buitenshuis meeverzekeren? Denk dan aan de aanvullende buitenshuisdekking. Deze extra dekking kun je vaak afsluiten bij een woonverzekering. Hiermee verzeker je jouw spullen als je deze mee op pad neemt. Voor mobiele elektronica zoals je laptop, smartphone en tablet kun je de dekking “mobiele elektronica” meeverzekeren. Tijdens het maken van een vergelijking kun je aanvinken dat je deze dekking wil meenemen in de vergelijking.

Goedkoop opstal- en inboedelverzekering?

Goedkoop is vaak duurkoop. Dit geldt vaak ook voor verzekeringen! Wil je graag een hele lage premie? Dan zal je ook een mindere dekking of strengere voorwaarden hebben. Let dus niet alleen op de prijs maar ook op de dekking van je verzekering. Met behulp van onze vergelijker kun je zelf je dekking selecteren en direct een goedkope inboedelverzekering of opstalverzekering afsluiten. Eventueel met aansprakelijkheidsverzekering!

Opstal- en inboedelverzekering kosten

De kosten van een inboedelverzekering of de opstal verzekering kosten verschillen per situatie. Er zijn namelijk verschillende dekkingen die je kunt kiezen. Ook het eigen risico dat je kiest heeft een rol in de premie die je betaalt. Daarnaast weegt je gezinssituatie mee. Ben je alleen? Alleenstaand met kinderen? Of heb je misschien een groot gezin? Omdat al deze factoren meespelen, is het niet zo te zeggen wat deze verzekeringen kosten. Om erachter te komen wat het voor jou zal kosten, kun je onze vergelijker gebruiken!

Vergelijk inboedelverzekering en opstal verzekering

Er zijn veel verschillende verzekeraars. Iedere verzekeraar heeft andere verzekeringen, dekkingen, premies en voorwaarden. Hoe vind je dan de beste inboedelverzekering? Bij ons natuurlijk! Via onze vergelijker kun je alle woonverzekeringen vergelijken. Denk aan een inboedelverzekering vergelijken, ook een opstal verzekering vergelijken doe je via ons. Je vult jouw wensen en gegevens in. Daarna zie je direct wat de beste inboedelverzekeringen zijn, maar ook de beste opstal- of aansprakelijkheidsverzekering.

Kom je er niet uit of heb je vragen? Laat het ons weten! Je kunt zeven dagen per week met ons chatten en WhatsAppen. Bijvoorbeeld over inboedel verzekeringen! Daarnaast zijn we ook telefonisch goed bereikbaar tijdens kantoortijden via 035-6857888. We helpen je graag op weg bij het maken van een vergelijking en het afsluiten van je woonverzekering.

Veel gestelde vragen over inboedel-, opstal en aansprakelijkheidsverzekeringen

Stel je vraag per chat, mail, telefoon of WhatsApp. Wij zitten voor je klaar. Beantwoorden we je vraag? Dan heb je kans dat wij dit op deze pagina vermelden. Zo helpen we ook andere mensen!

Vraag van: H.J. de Kort

Beantwoord door: Vincent op 07/10/2021

Je kunt via onze website in één keer een inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering afsluiten. Je kunt ze eerst vergelijken en naar wens samenstellen. Om je te helpen kun je altijd contact met ons opnemen via chat, telefoon of WhatsApp (035-6857888).

Vraag van: H. van Resterburg

Beantwoord door: Vincent op 04/03/2020

Nee. Je dient dit altijd zelf op te zeggen. Wel kunnen we je erbij helpen. Wij weten precies wanneer en hoe je het beste kunt opzeggen. Om je te helpen met opzeggen kun je contact met ons opnemen via chat, telefoon of WhatsApp (035-6857888).

Vraag van: A. Abbadi

Beantwoord door: Bart op 02/03/2020

Aan de hand van een waardemeter wordt een verzekerd bedrag berekend. Wanneer het werkelijke bedrag om je woning te herstellen hoger ligt. Wordt dit bij garantie tegen onderverzekering volledig vergoed.

Vraag van: E. de Ruijter

Beantwoord door: Bart op 16/10/2020

In het algemeen worden bij een allrisk dekking ook ongelukjes vergoed die je zelf veroorzaakt. Denk bijvoorbeeld aan het omstoten van een pot verf over je vastzittende vloer (bij een losse vloer, zoals niet verlijmde laminaat, valt dit onder een allrisk inboedelverzekering) of het stoten door een ruit tijdens het verplaatsen van spullen in je woning. Ook gelden er bij de basisdekking andere voorwaarden van dekking bij een windhoos in plaats van storm. Check hiervoor dus altijd goed de voorwaarden!