Hulp nodig bij vergelijken?

Bel ons

035 685 7888


Whatsapp ons

Tussen 09:00 en 18:00 kun je met ons Whatsappen

App ons op 035 685 7888 en stel direct je vraag!

Chat met ons

Tussen 09:00 en 18:00 kun je met ons chatten

Klik rechtsonder op de chat knop en stel direct je vraag!

Mail ons

Je kunt ons via het contactformulier een e-mail sturen. Klik op onderstaande knop om naar het contactformulier te gaan.

Naar contactformulier

Acties zorgverzekering

Veel zorgverzekeraars bieden een cadeau, acties of kortingen aan bij het afsluiten van een zorgverzekering. Zo proberen ze zo veel mogelijk klanten te trekken. Sommige verzekeraars bieden bijvoorbeeld een IPad cadeau aan bij afsluiting van een zorgverzekering. Ook bieden zorgverzekeraars collectiviteitskortingen en zogenaamde cashbacks. Je krijgt dan een bedrag teruggestort op je rekening na afsluiting van een zorgverzekering.

Collectiviteitskortingen en acties

Veel verzekeraars geven een korting weg of bieden een actie aan via de werkgever of verenigingen. Helaas kan niet iedereen hiervan profiteren en de kans is groot dat jouw werkgeverscollectief niet helemaal bij jouw persoonlijke situatie past. Een zorgverzekering is voor iedereen anders en dus heel persoonlijk, want ieder mens heeft andere zorgbehoeftes en wensen.

Stapelkortingen

Consumenten krijgen in sommige gevallen speciale stapelkortingen van hun zorgverzekeraar. Een stapelkorting houdt in dat je korting ontvangt op je totale pakket verzekeringen voor iedere extra verzekering die je afsluit.

Overige kortingen

Naast deze kortingen, bieden sommige verzekeraars ook bepaalde kennismakingskortingen aan. Zo krijg je als nieuwe verzekerde bijvoorbeeld een bepaald percentage korting op je maandpremie. In sommige gevallen bieden zorgverzekeraars cashback korting of gratis artikelen.

Zorgverzekering vergelijken

Vergelijk jouw zorgverzekering op onze website en wie weet kom jij wel één van de bovenstaande kortingen tegen en kun je hiervan profiteren.

Lees hier meer over de zorgverzekering