Hulp nodig bij vergelijken?

Bel ons

035 685 7888


Whatsapp ons

Tussen 09:00 en 18:00 kun je met ons Whatsappen

App ons op 035 685 7888 en stel direct je vraag!

Chat met ons

Tussen 09:00 en 18:00 kun je met ons chatten

Klik rechtsonder op de chat knop en stel direct je vraag!

Mail ons

Je kunt ons via het contactformulier een e-mail sturen. Klik op onderstaande knop om naar het contactformulier te gaan.

Naar contactformulier

Agis zorgverzekering?

Kom meer te weten over de Agis zorgverzekering

Goede zorgverzekering nodig? Kies voor Agis!

Je kunt je zorgverzekering eenvoudig en snel regelen bij Agis. Met de Agis zorgverzekering kun je zelf de zorg die je wilt verzekeren kiezen, dus je betaalt nooit te veel. De overheid bepaalt de inhoud van de basiszorgverzekering. Zo ook die van Agis.

Vergelijkdirect.com wordt gemiddeld beoordeeld met een

Agis zorgverzekering

De basiszorgverzekering van Agis is een naturapolis. Dit betekent dat je bij alle zorgverleners terecht kunt waar zij een contract mee hebben. Denk hierbij aan ziekenhuizen en huisartsen. Agis regelt de betalingen met de zorgverleners. Dus je hoeft niks voor te schieten. Kies je liever een andere zorgverlener waar Agis geen contract mee heeft? Dat kan ook. In dat geval bestaat alleen de kans dat je zelf een gedeelte moet bijbetalen. Met de naturapolis ben je onder andere verzekerd voor geneeskundige zorg. Tot achttien jaar ben je verzekerd voor tandartskosten. Orthodontiekosten vallen hierbuiten. Daarnaast krijg je een vergoeding voor bijna alle medicijnen.

Eigen risico Agis zorgverzekering

Wil je minder premie betalen? Ook dat kan! Je kunt je premie verlagen met een vrijwillig eigen risico. Je kunt dit doen als je niet alle dekkingen nodig denkt te hebben. Tegenwoordig betaalt iedereen een verplicht eigen risico van €385,-. Als je minder premie wilt betalen, kun je jouw eigen risico verhogen. Vaak heb je de keuze uit verschillende bedragen.

Aanvullende dekkingen Agis

Wil je meer dan de basisverzekering van Agis? Sluit dan één van de aanvullende opties af. Met een aanvullende zorgverzekering ben je verzekerd tegen de kosten die niet worden vergoed bij een basisverzekering. Zo kun je onder andere kiezen voor een aanvullende dekking voor kosten van fysiotherapie of spoedeisende hulp in het buitenland. Ook voor brillen en lenzen kun je een aanvullende dekking afsluiten. Denk je gebruik te maken van orthodontie tot 18 jaar? Dan kan je je daar ook voor verzekeren. Daarnaast kun je je zorgverzekering nog verder uitbreiden. Dit kan met een tandartsverzekering. Bij Agis kan je kiezen voor Tand compact, Tand compleet of Tand comfort. Om precies te weten wat deze tandartsverzekeringen inhouden, kun je kijken op de website van Agis. Daar kan je ook je premie berekenen.

Heb je vragen of kom je ergens niet uit? Neem gerust contact met ons op. Onze experts helpen je graag.

Veel gestelde vragen over de zorgverzekering van Agis

Stel je vraag per chat, mail, telefoon of WhatsApp. Wij zitten voor je klaar. Beantwoorden we je vraag? Dan heb je kans dat wij dit op deze pagina vermelden. Zo helpen we ook andere mensen!

Vraag van: Celine

Beantwoord door: Vincent Schokker op 23/08/2021

Het minimale eigen risico is €385,-. Als je minder premie wil betalen, kan je het eigen risico verhogen. Neem voor meer vragen contact met ons op per chat, mail, telefoon of WhatsApp via 035-6857888!

Vraag van: Marion

Beantwoord door: Vincent Schokker op 06/08/2021

Als aanvullende dekking kan je kiezen voor de tandartsverzekering. Bij Agis heb je de keuze uit 'tand compact', 'tand compleet' of 'tand comfort'. Neem voor meer vragen contact met ons op per chat, mail, telefoon of WhatsApp via 035-6857888!