Hulp nodig bij vergelijken?

Bel ons

035 685 7888


Whatsapp ons

Tussen 09:00 en 18:00 kun je met ons Whatsappen

App ons op 035 685 7888 en stel direct je vraag!

Chat met ons

Tussen 09:00 en 18:00 kun je met ons chatten

Klik rechtsonder op de chat knop en stel direct je vraag!

Mail ons

Je kunt ons via het contactformulier een e-mail sturen. Klik op onderstaande knop om naar het contactformulier te gaan.

Naar contactformulier

Goedkoopste zorgverzekering? Tips en trucs!

Hoe kun je er nou voor zorgen dat jij de goedkoopste zorgverzekering krijgt? Lees hier hoe je jouw maandpremie zo voordelig mogelijk maakt.

Verhoog je eigen risico voor de goedkoopste zorgverzekering

Als je denkt weinig gebruik te maken van zorg en als je een goede gezondheid hebt, dan kun je ervoor kiezen om je eigen risico te verhogen. Hiermee krijg je korting op je maandpremie en gaat deze dus omlaag. Het verplichte eigen risico in 2015 is 375 euro (15 euro meer dan in 2014). Bijna alle zorgverzekeraars bieden jou de mogelijkheid om je eigen risico tot 875 euro te verhogen.

Collectiviteitskortingen via werk, vakbond of leefstijl

Veel mensen sluiten hun zorgverzekering af via hun werkgever en maken op deze manier gebruik van een collectiviteitskorting. Ook zijn er speciale zorgverzekeringen voor studenten, senioren, zorgpersoneel, vegetariërs, niet-rokers en vakbondsleden. Zo zie je dat een goede leefstijl beloond wordt! Ook kun je korting krijgen door bijvoorbeeld per kwartaal of per jaar te betalen in plaats van per maand, dit scheelt vaak ook in de premie.

Vergelijk jouw goedkoopste zorgverzekering zorgvuldig!

Het is belangrijk om goed te vergelijken om erachter te komen welke zorgverzekeraar het beste bij jouw wensen aansluit. Ook kun je kijken of bepaalde verzekeraars kortingen of acties te bieden hebben. Dit kan voor jou altijd interessant zijn. Vergelijk jouw zorgverzekering bij Vergelijkdirect.com en zo weet je binnen 2 minuten de goedkoopste en voordeligste zorgverzekering.

Lees hier meer over de zorgverzekering