Hulp nodig bij vergelijken?

Bel ons

035 685 7888


Whatsapp ons

Tussen 09:00 en 18:00 kun je met ons Whatsappen

App ons op 035 685 7888 en stel direct je vraag!

Chat met ons

Tussen 09:00 en 18:00 kun je met ons chatten

Klik rechtsonder op de chat knop en stel direct je vraag!

Mail ons

Je kunt ons via het contactformulier een e-mail sturen. Klik op onderstaande knop om naar het contactformulier te gaan.

Naar contactformulier

Goedkope zorgverzekering

Op Vergelijkdirect.com vergelijk je alle goedkope zorgverzekeringen. Je vult eenvoudig jouw wensen in en wij tonen jou de goedkope zorgverzekeringen. Verder leggen we je uit hoe je tot een goedkope zorgverzekering komt en waar je op moet letten bij het vergelijken en afsluiten

Goedkope zorgverzekering

Je vraagt je nu misschien af wat het verschil is tussen een dure en goedkope zorgverzekering. De premie hangt namelijk af van een paar factoren:

  • Soort zorgverzekering
  • Eigen risico
  • Aanvullende dekking
  • Premiebetaling

Soort zorgverzekering

Als je een goedkope zorgverzekering wil, dan neem je over het algemeen een budget- of naturapolis. Bij een naturapolis kun je namelijk alleen kiezen voor een zorgverlener die onder contract staat bij jouw goedkope zorgverzekering. Wil je naar een andere zorgverlener die niet onder contract staat bij de zorgverzekering, dan betaal je een deel zelf mee. Dit kan oplopen tot een percentage van 35%. Bij de goedkoopste zorgverzekering, namelijk de budgetpolis heb je vaak nog minder zorgverleners die onder contract staan. Je kunt dus bij minder zorgverleners terecht, maar hierdoor betaal je natuurlijk wel minder! Als je een restitutiepolis neemt, heb je vrije zorgkeuze. Echter, wordt hierdoor de premie wel duurder.

Eigen risico

Als je een goedkope zorgverzekering wil, dan kun je ervoor kiezen om het eigen risico te verhogen. Het eigen risico is momenteel €385,-, maar deze mag je met maximaal €500,- verhogen tot een maximum van €885,-. Als je een hoger eigen risico neemt, wordt je premie ook lager. Als je dus een goedkope zorgverzekering wil, dan verhoog je je eigen risico.

Aanvullende dekkingen

Aanvullende dekkingen hebben invloed op de hoogte van je premie. Gelukkig zijn aanvullende dekkingen af te sluiten onder verschillende soorten. Zo kun je bijvoorbeeld zelf kiezen hoeveel vergoed je wil krijgen. Door geen aanvullende dekking te kiezen, blijft je zorgverzekering goedkoop. Als je een lage vergoeding kiest, blijft de premie ook nog een beetje binnen de perken.

Premie per jaar betalen

Bij sommige verzekeraars wordt je zorgverzekering goedkoper als je deze per jaar betaalt. Natuurlijk is dit een groot bedrag wat je moet betalen, maar hierdoor profiteer je wel van een lagere premie.

Vergelijken

Als je zorgverzekeringen vergelijkt, kom je vaak tot een goedkope zorgverzekering die goed bij jouw wensen aansluit. Op Vergelijkdirect.com vergelijk je goedkope zorgverzekeringen op basis van premie, eigen risico, keuze zorgverleners en (aanvullende)dekkingen. Tijdens de vergelijking kun je ten alle tijden je voorkeuren veranderen zodat je tot een zorgverzekering op maat komt!

Bespaartips

  • Zorg dat je altijd de zorgverzekering vergelijkt, zeker de goedkope!
  • Als je een goedkope zorgverzekering nodig hebt, kun je deze het beste elk jaar vergelijken, per jaar verschillen de voorwaarden namelijk.
  • Met de bespaarwekker van onze Bespaarcoach herinneren wij je wanneer het weer tijd is om zorgverzekeringen te vergelijken en om eventueel over te stappen
  • Met de Bespaarcoach bespaar niet je niet alleen op de zorgverzekering, maar ook voor al je andere verzekeringen en abonnementen!

 

Lees hier meer over de zorgverzekering