Hulp nodig bij vergelijken?

Bel ons

035 685 7888


Whatsapp ons

Tussen 09:00 en 18:00 kun je met ons Whatsappen

App ons op 035 685 7888 en stel direct je vraag!

Chat met ons

Tussen 09:00 en 18:00 kun je met ons chatten

Klik rechtsonder op de chat knop en stel direct je vraag!

Mail ons

Je kunt ons via het contactformulier een e-mail sturen. Klik op onderstaande knop om naar het contactformulier te gaan.

Naar contactformulier

Verkoop elektrische motorfietsen explosief gestegen

vrijdag 16 april 2021 | Bart Houtman

Geen ronkende motor maar een supersnelle motor met een futuristisch geluid; de elektrische motor! Deze is net als de elektrische fiets en auto bezig met een explosieve opmars. Doordat grote merken als Harley Davidson, BMW en KTM meer modellen op de markt brengen is er een groter aanbod. De prijzen worden vervolgens steeds interessanter. Sinds 2019 is een stijging te zien van 72% in het aantal verzekeringsaanvragen voor nieuwe elektrische motorfietsen. Ook het aantal vergelijkingen voor verzekeringen met een kenteken van een elektrische motorfiets steeg aanzienlijk.

Verzekeraars niet altijd voorbereid

Wanneer een kenteken van een elektrische motorfiets wordt ingegeven voor het maken van een vergelijking van verzekeraars valt direct iets op: De keuze is niet enorm! Dit komt doordat niet alle verzekeraars een elektrische motorfiets kunnen/willen accepteren. De risico’s zijn wellicht nog niet helemaal bekend (sneller optrekken, lichtere motoren) of de systemen zijn nog niet helemaal voorbereid.

Toch je elektrische motor goed verzekeren?

Wil je toch je elektrische motor verzekeren? Lees er dan alles over op onze pagina over het verzekeren van je elektrische motorfiets.

Lees hier meer over de motorverzekering